Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cevabınız için :) . benim de 40 gün geçti morartı kalmadı da geç morardı diye tekrarlar mı diye korkuyorum yani. doktor bu kadar geç kanama çok nadir görülür dedi. şuan çok iyi yumuşamaya da başladılar ama hareket etmeye korkuyorum kollarımı hala kaldıramadım tam olarak robot gibi geziyorum sonuç çok güzel ama harekrtsiz manken gibi duruyorum bi daha kanamaz umarım pzt doktora gidicem kontrole bakalım ne diyicek yazarım yine buraya. 1 ay yazmadım nerdeyse insanların moralini bozmamak için çünkü yazsaydım vazgeçenler olurdu ama sabredince hepsi geçiyomuş gerçekten . dwdiğim gibi tek korkum tekrar kanaması umarım açılan cep iyileşmiştir ters bi hareketimde bi daha kanamaz.

çok geçmiş olsun, üzüldüm, ancak doktor mutlaka iyilestirecektir, moralini bozma ancak elbette dikkat et

biran önce bende olsaydım tek korkum 2 engelli meleğim var ameliyat olduğumda ne kadar süre kucağıma alamam onu merak ediyorum
Tatlim sana yardimci olabilecek birileri varsa 15 gun sonra yavas yavas alirsin kucagina. Ama kac kilolar? Allah yardimcin olsun. Onlarda senin sinavin demek ki. Hepimizin sinavlari baska...

Tatlim sana yardimci olabilecek birileri varsa 15 gun sonra yavas yavas alirsin kucagina. Ama kac kilolar? Allah yardimcin olsun. Onlarda senin sinavin demek ki. Hepimizin sinavlari baska...

annem yanımda olacak 13 14 kilo allah razı olsun cnm tabiki öyle onlar bana hediye

Hepsi geçer merak etme. Biraz sabır ve dikkatli hareket etmek gerek.

Morarma benim de oldu hatta doktor 1 hafta sonra gittiğimde ağırlık mi kaldırdın dedi oysaki bir tek işe giderken kol çantası taşıyordum onda bile halsizdim yoruluyordum 1 ayda hepsi geçti çok sivilce oluştu minik minik döküntü 3 ayım bitti onlarda geçti her şey yolunda korkmayın beklemeyin yaptırın derim

Ya bandajların altı su toplamış kızlar benim
O bende de olmustu canim. Sanirim ameliyat esnasinda sırtıma yakin bir kisimda cizik gibi birsey olmus. Onun uzerinede bant yapistirinca su toplamisti. Megerse benim canimin yanmasinin sebebi asil orasiymis. Temiz ve kuru tut

O bende de olmustu canim. Sanirim ameliyat esnasinda sırtıma yakin bir kisimda cizik gibi birsey olmus. Onun uzerinede bant yapistirinca su toplamisti. Megerse benim canimin yanmasinin sebebi asil orasiymis. Temiz ve kuru tut
Aynen canim ya tirmalamislar gibi bi sürü bide soyuldu patladı canim cok acıdı yarın bandajlardan kurtulcam

bugün 4.günüm duş aldim, kollar daha iyi harekette , göğsüm tam anlamıyla taş gibi:/ zaman çabuk geçsin, bu görüntüye bakamıyorum :)

Ağır bişey kaldırınca mı morarma oluyormuş. Çok ağır kaldırmadıydım. Ama yinede bişeyler kaldırmıştım. Benimkiler ondan çok morardı demek ki.

Merhaba arkadaslar yeniyim belkide yanlıs yere yaziyorum bilemedim Bursa da Kadın estetik cerrah ariyorum meme büyütme estetiği için isim fiyat ve ayrintilara ihtiyacim var yardimci olirmusunuz lütfeen

Herkese selam kızlar cumartesi günü bende buyutmek için muayneye gidicem 2 kızım var birisi 1 yasında diğeri 5 annem yanımda 1 hafta kalıcak sonrasında cocuklarla alakalı bi sorun olur mu tek korkum bu birde bayılmak beni korkutuyor normal doğum yaptım ve hoc bayılmadım uyanamazsam die korkuyprum beni rahatlatın lutfeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…