O yaptı galiba canim iyiyim zaten icmiycemsirdalud kas gevşetici sanırım o genelde kızarıklık döküntü yapıyormuş canm
teşekkür ederim cevabınız için :) . benim de 40 gün geçti morartı kalmadı da geç morardı diye tekrarlar mı diye korkuyorum yani. doktor bu kadar geç kanama çok nadir görülür dedi. şuan çok iyi yumuşamaya da başladılar ama hareket etmeye korkuyorum kollarımı hala kaldıramadım tam olarakBenimde morartılarım çoktu. Bandajları çıkarıp morlukları görünce şok oldum ve korktum. 1 haftalıkken yukarı uzanmak zorunda kaldım fazla zorlayınca ağrım arttı iyice. İlk günler sol taraf sıkıntılıyken sol geçti sağ sorun çıkardı. Kontrole doktora gittiğimde her şey yolunda, morluklar olabilir, çok zorladığım için kas ağrısının olduğunu ve zamanla hepsinin geçeceğini dedi. Burada bazı arkadaşlarında benim ki gibi olmuş. 3-4 hafta sürmüş 1 ay dolunca ağrıların morlukların sıkontıların geçeceğini söylemişlerfi. Gerçekten de 1 ay dolunca bütün sıkıntılarım minimum seviyeye düştü. Yarın 2 ay bitiyır rskiye göre çok şükür iyiyim. 20 gün sonra kontrole gidecem. Yani hiç korkma merak etme herkeste sıkıntı çıkıyor ve zamanla minumuma düşüp geçiyor. Bünyeye göre sürecin seyriiyileşme süreci tepkiler değişiyor. Fotolar görünseydi benim o morluklarımı görürdün. Gören arkadaşlar çok şaşırmıştı. Geçecek biraz sabır.
çok geçmiş olsun, üzüldüm, ancak doktor mutlaka iyilestirecektir, moralini bozma ancak elbette dikkat etmerhaba kızlar uzun süredir yazamadım moralim çok bozuktu çok şükür şimdi düzeldi. benim 10. günde morarmalarım başladı garip bir şekilde. beni ameliyattan sonra öksürük tuttu zencefilli bal yedim limonlu su içtim. sanırım ondan dolayı oldu. tam olarak bilemiyorum. morarma geçer diye düşünürken 20. günde sol göğsümde yaradan içerdeki pis kanı aktı hep kendi kendime üstüm başım hep kan oldu anlatamam. çok bunaldım doktor iki göğsüme de küçük delik açtı kanı akıtsın diye antibiyotik verdi. kanamam tamamen durdu ama hala pansuman yapıyorum bu gün 40. günüm. morarmalar geçti gibi ama psikolojim çok bozuldı sürekli kan geliyomuş hissine kapılıyorım çok korkuyorum. bundan sonra hafif ağır kaldırsam ya da kolumu kaldırırsam göğsümün içinde kanama olur mu diye korkuyorum. bu gün kardeşim bana sarıldı kucağıma atldı baya ayaktayken taşıdım gibi oldu ama o beni bacaklarıyla sıkıştırarak sarıldı yani kollarımla falan kaldırmadım hiç güç sarfettiğimi düşünmüyorum. sizce bişey olur mu daha? içimi rahatlatmanıza ihtiyacım var çok zor atlattım ameliyat sonrasını. yaralarım geçti baya ağrım da çok yok ama dediğim gibi masaj yaparken bile korkuyorum içerden kanama olur diye daha.
Tatlim sana yardimci olabilecek birileri varsa 15 gun sonra yavas yavas alirsin kucagina. Ama kac kilolar? Allah yardimcin olsun. Onlarda senin sinavin demek ki. Hepimizin sinavlari baska...biran önce bende olsaydım tek korkum 2 engelli meleğim var ameliyat olduğumda ne kadar süre kucağıma alamam onu merak ediyorum
Yok tatlim. Onlar vakti zamani gelince iniyor.bugün 3.günüm :) herkes gibi ödem var kollar kısıtlı hareket ediyor, ödemleri atmak için önerileri olan var mi? bol su? maydanoz suyu? vs...
Tatlim sana yardimci olabilecek birileri varsa 15 gun sonra yavas yavas alirsin kucagina. Ama kac kilolar? Allah yardimcin olsun. Onlarda senin sinavin demek ki. Hepimizin sinavlari baska...
Hepsi geçer merak etme. Biraz sabır ve dikkatli hareket etmek gerek.teşekkür ederim cevabınız için :) . benim de 40 gün geçti morartı kalmadı da geç morardı diye tekrarlar mı diye korkuyorum yani. doktor bu kadar geç kanama çok nadir görülür dedi. şuan çok iyi yumuşamaya da başladılar ama hareket etmeye korkuyorum kollarımı hala kaldıramadım tam olarakrobot gibi geziyorum sonuç çok güzel ama harekrtsiz manken gibi duruyorum bi daha kanamaz umarım pzt doktora gidicem kontrole bakalım ne diyicek yazarım yine buraya. 1 ay yazmadım nerdeyse insanların moralini bozmamak için çünkü yazsaydım vazgeçenler olurdu ama sabredince hepsi geçiyomuş gerçekten . dwdiğim gibi tek korkum tekrar kanaması umarım açılan cep iyileşmiştir ters bi hareketimde bi daha kanamaz.
teşwkkürler :)çok geçmiş olsun, üzüldüm, ancak doktor mutlaka iyilestirecektir, moralini bozma ancak elbette dikkat et
O bende de olmustu canim. Sanirim ameliyat esnasinda sırtıma yakin bir kisimda cizik gibi birsey olmus. Onun uzerinede bant yapistirinca su toplamisti. Megerse benim canimin yanmasinin sebebi asil orasiymis. Temiz ve kuru tutYa bandajların altı su toplamış kızlar benim
Aynen canim ya tirmalamislar gibi bi sürü bide soyuldu patladı canim cok acıdı yarın bandajlardan kurtulcamO bende de olmustu canim. Sanirim ameliyat esnasinda sırtıma yakin bir kisimda cizik gibi birsey olmus. Onun uzerinede bant yapistirinca su toplamisti. Megerse benim canimin yanmasinin sebebi asil orasiymis. Temiz ve kuru tut
ah kuzum ya, dayan yarın öğlen doktor ilaç filan sürer rahatlarsinAynen canim ya tirmalamislar gibi bi sürü bide soyuldu patladı canim cok acıdı yarın bandajlardan kurtulcam
Of zormus kuzum ya cabuk bitsin şu süreçah kuzum ya, dayan yarın öğlen doktor ilaç filan sürer rahatlarsin
Ağır bişey kaldırınca mı morarma oluyormuş. Çok ağır kaldırmadıydım. Ama yinede bişeyler kaldırmıştım. Benimkiler ondan çok morardı demek ki.Morarma benim de oldu hatta doktor 1 hafta sonra gittiğimde ağırlık mi kaldırdın dedi oysaki bir tek işe giderken kol çantası taşıyordum onda bile halsizdim yoruluyordum 1 ayda hepsi geçti çok sivilce oluştu minik minik döküntü 3 ayım bitti onlarda geçti her şey yolunda korkmayın beklemeyin yaptırın derim
kızlar benı korkutuyorsunuzAynen canim ya tirmalamislar gibi bi sürü bide soyuldu patladı canim cok acıdı yarın bandajlardan kurtulcam
Ama benim cildim cok alerjikmiskızlar benı korkutuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?