- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Ferruh bingül canimSiz kime olacaksınız .? Bende olcam gibi ama korkuyorum hala karar veremiyorum .))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferruh bingül canimSiz kime olacaksınız .? Bende olcam gibi ama korkuyorum hala karar veremiyorum .))
Yaa darısı bana olsun .) Kas altimi sizin öyleyse çabuk toparlamissinz .15 güne gerek yok 1 hafta alsan yeter. ben bir hafta sonrasında tahtaya çatır çatı yazı yazdım kolumu kaldırarak :)
yok kas üstü oldu ama gözün korkmasın ben de ilk başta biraz tırsıyordum anesteziden uyanma(sigara kullandığım için), iyileşme süreci gibi konularda ama emin ol korkmana gerek yok :)Yaa darısı bana olsun .) Kas altimi sizin öyleyse çabuk toparlamissinz .
Çok rica etsem meme küçültmede uzman doktor tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Ama devlet hastanesindeYaa darısı bana olsun .) Kas altimi sizin öyleyse çabuk toparlamissinz .
Ayy ins. hayırlısıyla bende bı atlatsaydim.cesaretleniyorum sizi okudukça yoksa çok korkuyorumm.)) . Sizin dokunuz vardı ozamn kas üstü öyle yapiliomus hrld bnmde var gerci ama üst bos bnm.bide kas üstünde ele geliyor silikon deniyor varmı öyle bişey? Tesk ediyorum size yardımcı olduğunz için .yok kas üstü oldu ama gözün korkmasın ben de ilk başta biraz tırsıyordum anesteziden uyanma(sigara kullandığım için), iyileşme süreci gibi konularda ama emin ol korkmana gerek yok :)
Canım bende bilmiyorum burdan birisi tavsiye etti bnde başka bir işlem için gitmiştim doktora yapmiyormus.meme estetiği hemen dusunmuyordum bı anda memeye döndük . Hangi sehrdesn diskapiya gittim bn tavsiye üzerine.Çok rica etsem meme küçültmede uzman doktor tavsiyesinde bulunabilirsiniz. Ama devlet hastanesinde
ben bir doktorla görüştüm yok senin dokun kas altı olacak demişti. sonra ameliyatı olduğum doktora gittim o ise var dedi. aslında benimki de senin anlattığın gibi üst kısmı boş bir görünümdeydi. ama kas üstü olmuşum iyiki diyorum çünkü kas altına göre çok kolay iyileşiyormuş. bence sen bir iki doktorla daha görüş onlar da mı kas altı ol diyecek bir bakAyy ins. hayırlısıyla bende bı atlatsaydim.cesaretleniyorum sizi okudukça yoksa çok korkuyorumm.)) . Sizin dokunuz vardı ozamn kas üstü öyle yapiliomus hrld bnmde var gerci ama üst bos bnm.bide kas üstünde ele geliyor silikon deniyor varmı öyle bişey? Tesk ediyorum size yardımcı olduğunz için .
Hmm bn daha konsmadm devlete gittim orda biraz farklı ilerliyor süreç cagirdi bu hafta gidip konuscaktm rahatsızım gidemedim haftaya gitcem. Kas ustu daha rahat oluyormus evet aslında daha iyi olur benim için ama silikon belli oluyor ele geliyor falan deniyor varmı öyle bişey ?ben bir doktorla görüştüm yok senin dokun kas altı olacak demişti. sonra ameliyatı olduğum doktora gittim o ise var dedi. aslında benimki de senin anlattığın gibi üst kısmı boş bir görünümdeydi. ama kas üstü olmuşum iyiki diyorum çünkü kas altına göre çok kolay iyileşiyormuş. bence sen bir iki doktorla daha görüş onlar da mı kas altı ol diyecek bir bak
Daha çok yenisiniz acılar ağrılar 2. Aya kadar normal kendinizi zorlamayın sadece ..Ne güzel ameliyat olup ta ayları geçiren arkadaşlara özeniyorum inşallah benim de sürecim sizler gibi geçer 13.günümdeyim şeklen hala dikdörtgenimve bugün sanırım umarım öyledir,sol göğsüm orta kısmı iç kısmı yani tek taraflı dokunamıyorum batıyo acıyo nefrs alırken bugüne kadar yoktu bugün çıktı sadece tek taraf kesik yanıyo batıyo acıyo neden olabilir
Ben 2 hafta izin almıştım .. kas zarı altı olmuştum 1 hafta kesinlikle bana yetmezdi 2 idealGerçekten mi bende 160 56 kiloyum .bnde yeni muayene oldum devlet hastanesi ama.biraz öylesine bakalm ne dicek diye gittm ama şaka maka olcam gibi . Üst kısım bomboş altta meme dokusu var benim. büyük olur yük gibi gelir diede korkuyorum .)).sütyeni kac kullanıyorsun şuan cnmm?15 gün rapor alsam hemen toparlanır ise doneblirmiyim sizcee izin meselesi ameliyat korkusu hala kararlı degilim .((
Ay çok sevindim benimde korkum oydu peki çok büyüme oldumu ve acaba sarkma olucakmımerhabalar, ben ameliyat olurken bu konu hakkında çok araştırdım çok arada kaldım o yüzden hamile kalmadan yaptırmak isteyenler için yardım olması amacıyla yazıyorum. sütüm geldi. silikon taktırdıktan bir yıl sonra hamile kaldım ve bebeğimi emzirebildim tabii bu doktora da bağlı olabilir. kesin gelecek diye bir kural yok ama benim sütüm geldi.
O benim iste ptesi gorusucem dr la bilgi veririm 400 e zorliycamAmeliyat öncesi fikir almak isteyen kizlarrr benden size nasihat sakin sakin 350cc den asagi yaptirmayin sonrasinda pisman olursunuzbosuna bicak altina yatarsiniz paranizda gider
Site eski haline dönsün artik yaaaa cok karisik corba gibi fotolarimi geri istiyommmm![]()
Bencede olmusken tam olsunO benim iste ptesi gorusucem dr la bilgi veririm 400 e zorliycam
Ben kas üstü oldum canım 6 ay oluyor,fotolarım vardı burda fakat malum şimdi gittiler.Az bi dokum vardı bende aynı korkuları yaşıyordum fakat şuan silikon hiç elime gelmiyor sorun yok.Hmm bn daha konsmadm devlete gittim orda biraz farklı ilerliyor süreç cagirdi bu hafta gidip konuscaktm rahatsızım gidemedim haftaya gitcem. Kas ustu daha rahat oluyormus evet aslında daha iyi olur benim için ama silikon belli oluyor ele geliyor falan deniyor varmı öyle bişey ?
Yaa ne güzel .Ne bilim öyle deniyor bnm için iyi olur çabuk iyilesmem lazm bende ondan dolayı korktumm gerçi bakalm ne dicek doktor . 6.ayda tam oturuyormuş şekli ztn atlatmissinz ne gzlBen kas üstü oldum canım 6 ay oluyor,fotolarım vardı burda fakat malum şimdi gittiler.Az bi dokum vardı bende aynı korkuları yaşıyordum fakat şuan silikon hiç elime gelmiyor sorun yok.
Canim senin dokun varsa diklestirmede yapilir ayni zamanda diye dusunuyorum. Oooooo 15 gune hicbirseyin kalmaz insallah. Ilk bi hafta temkinli ol. Bir seyi almak icin yukari uzanma hareketi yapma ve agir birsey kaldirma o kadar. Ben ilk 15 gun ozellikle iyice dikkat ettim bu hareketlere. Sonraki 15 gun biraz daha dikkat ettim. Hicbirsey olmaz korkma. Benim tam iki ayim bitti. Hersey yolunda cok sukur. Meducuma katiliyorum kendimi seksi hissediyorum cok iyiyim ya. Cok sukur.Gerçekten mi bende 160 56 kiloyum .bnde yeni muayene oldum devlet hastanesi ama.biraz öylesine bakalm ne dicek diye gittm ama şaka maka olcam gibi . Üst kısım bomboş altta meme dokusu var benim. büyük olur yük gibi gelir diede korkuyorum .)).sütyeni kac kullanıyorsun şuan cnmm?15 gün rapor alsam hemen toparlanır ise doneblirmiyim sizcee izin meselesi ameliyat korkusu hala kararlı degilim .((
Diklestirmemi çok işlem yapmasin korkuyorum.)).Ben bu hafta gidemedim haftaya gidicem doktora .biseyler sorcam size silikon için doktorun anlaşmalı olduğu yermi var bizmi arayıp buluyoruz canm? kredi kartına peşin falan oluyormu nakit mi olmasi gerekiyor ?. Kas altı dimi sizinki meme altı kesisimi ?. Çok soru sordum k.bakmayin .)) Tesk ederm şimdiden . Ozelden msj atamıyorum size .(Canim senin dokun varsa diklestirmede yapilir ayni zamanda diye dusunuyorum. Oooooo 15 gune hicbirseyin kalmaz insallah. Ilk bi hafta temkinli ol. Bir seyi almak icin yukari uzanma hareketi yapma ve agir birsey kaldirma o kadar. Ben ilk 15 gun ozellikle iyice dikkat ettim bu hareketlere. Sonraki 15 gun biraz daha dikkat ettim. Hicbirsey olmaz korkma. Benim tam iki ayim bitti. Hersey yolunda cok sukur. Meducuma katiliyorum kendimi seksi hissediyorum cok iyiyim ya. Cok sukur.