- 10 Temmuz 2018
- 221
- 100
- 23
Bahahaha kurcaladıkça yeni bisey öğreniyorum aslında iyi olmuş ama fotolar nirdeeeeHadi insallah
Ama hiç albüm adına bir sekme yok kuzum sitedeAynen gün boyunca site eror verdi resmen şuan resimlerde yok olmuş durumda sanırım yenilenme aşamasında çünkü sabah yazılar ingilizceydi şuan Türkçe birkaç güne tamamen düzelir diye düşünüyorum
Onu farketim ama çözüm bulurlar diye düşünüyorum çünkü önemli bir özellikti gözardı etmezler diye düşünüyorumAma hiç albüm adına bir sekme yok kuzum sitede
Bilmem inşallah canim ☹Onu farketim ama çözüm bulurlar diye düşünüyorum çünkü önemli bir özellikti gözardı etmezler diye düşünüyorum
Çok kötü olmuş senin için. Bende var resimler gizli albüm yapmıştımYa isin kotusu ben telefonumda hc foto yok ben siliorum hemen coluk cocuk gormesin die bu siteye girip memislerime bakiodum
Aynen yaaaHayir brbrmizi memiklerden taniyoduk bu kimdi deyip bakiyodum hemen hatirliyodum
İçeride sızan kanı atıyordur dışarı. Doktor ameliyatta ufak sızıntı yapan damarları koter le yakar. Demek tam dikkat edememiş. Dren takılı olsaydı daha iyi olurdu tabi. Muhtemelen kesilecektir zamanla. Endişe etmen gayet doğal tabi ama doktorunla iletişimde kal.kızlarameliyatımın 13. günündeyim 4 gündür kanama oluyo doktorla görüştüm gösterdim sıkıntı yok içerde kan birikmiştir onu atar rahatlar dedi ama ben panik yaptım çok. bugün hele baya kanamam oldu sütyene atlete geçmiş baya kanamış pansumana gittim acilde, acildeki kız içerde kan kaldı mı diye bakmak için bastırdı falan hiç kan gelmedi daha. bütün kanı attı diye düşündük ama ben çok endişeliyim 11 marta kadar doktorumla da görüşemiyorum şehir dışındaymışaranızda böyle bişey yaşayam var mı tekrar ameliyat falan olmak istemiyorum acil cevaplar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?