Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen gün boyunca site eror verdi resmen şuan resimlerde yok olmuş durumda sanırım yenilenme aşamasında çünkü sabah yazılar ingilizceydi şuan Türkçe birkaç güne tamamen düzelir diye düşünüyorum

Ama hiç albüm adına bir sekme yok kuzum sitede

Niyse kafamız dağılsın pijama begendim kislar operasyon olacak arkadaşlar bakabilir ig sayfasına cok tatlis pijamalar var pijamadiyari

Son düzenleme:
Kizlar kadinlar kulubu yazip ana ekran geliyor ya karsiniza. Orada ilk sirada yenilikler oneriler gibi bir forum var. Oraya girdim okudum. Bizim tum sikayetlerimiz orada yaziyor bunlarin hepsi tek tek giderilecekmis calisiyorlarmis

Bizim kaderimizde var sanirim beklemek sabretmek. Once ameliyati bekle sonra memisleri bekle simdi de forumun duzelmesini bekle. Sabir kizlar yine sabir

Kızlar yarın hastane için alışveriş yapıcaz eşimle zahmet olmassa çantanıza neler koydunuz yazar mısınız bana.

Onden dugmeli pijama. Yine hastaneden cikcagin gun giymek icin onden dugmeli bir ustluk. Kucuk bir battaneyi koymustum tek kisilik olanlar varya. Ameliyat sonrasi sitma oluyo ustume ortmuslerdi. Pipet koy rahat icebilmek icin.

kızlarameliyatımın 13. günündeyim 4 gündür kanama oluyo doktorla görüştüm gösterdim sıkıntı yok içerde kan birikmiştir onu atar rahatlar dedi ama ben panik yaptım çok. bugün hele baya kanamam oldu sütyene atlete geçmiş baya kanamış pansumana gittim acilde, acildeki kız içerde kan kaldı mı diye bakmak için bastırdı falan hiç kan gelmedi daha. bütün kanı attı diye düşündük ama ben çok endişeliyim 11 marta kadar doktorumla da görüşemiyorum şehir dışındaymış aranızda böyle bişey yaşayam var mı tekrar ameliyat falan olmak istemiyorum acil cevaplar mısınız

İçeride sızan kanı atıyordur dışarı. Doktor ameliyatta ufak sızıntı yapan damarları koter le yakar. Demek tam dikkat edememiş. Dren takılı olsaydı daha iyi olurdu tabi. Muhtemelen kesilecektir zamanla. Endişe etmen gayet doğal tabi ama doktorunla iletişimde kal.
Kan taze kan şeklindemi geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…