Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet taze kan şeklinde geliyor. dikiş yerim morarmış şekilde doktor kanama durana kadar pansumana devam dedi. dren kullanmadı doktor ama bu kadar kanayacağını hiç düşünmemiştim. dün akşam birden bire bi ıslaklık hissettim zaten yara yerindr ama bakamadım tek başımaydım. bu gün hemşire kız baya bastırdı ama kan akmadı daha. umarım daha kanamaz çok korkuyorum çünkü ikinci bi ameliyattan

İnsan neden korkarsa vesvese yaparsa o şey başına geliyor. Sende ameliyat öncesi baya telaşlıydın o yğzden her şeyse panik oluyor. Bende merak korku ve endileyle girdim en küçğk şeyde panik oldum. Dren takılsaydı bütün kan dışarı öıkardı. Benim ikisinde de dren vardı ve 24 saat durdu hemşire kan seviyesini gözlemledi o seviyeye gelmeden çıkarmadı. Benim 1 ayım doldu baya baya iyileşmeye başladım. Bende zaman zaman korkuya endişeye kapıldım. Doktor bişey yok herşey güzel desede ben endişe içindeydim. Bu hafta sorunlarım bitti çok şükür. Seninde geçer merak etme 1 ay geçinde yavaş yavaş yoluna giriyor. Biraz sabret kendini ferah tut.

valla öyle biraz paniğim ben inşallah herşey yoluna girer haftaya okula gitmek istiyorum şu kanama işi bitse bütün dertlerim biticek çünkü ağrım sızım yok ölçüsü falan herşeyi beğendim. kanama işi moralimi bozdu bi tek. dediğiniz gibi insan neyden korkarsa o başına geliyo gerçekten..

Koyu renk,pıhtı şeklinde olsaydı içeride biriken kan dışarı atıyor olurdu. Taze kan damarlarda sızıntı var demektir. İnşallah kanama kesilir yada içeride hiçbirşey kalmaz. Çünkü içeride birikip kalmasında sıkıntı yaratır. Gözlemleyin durumunuzu.
Geçmiş olsun.

teşekkür ederim, damarlardan sızıntı olması içindrki kanın akmasından daha mı iyi ki

teşekkür ederim, damarlardan sızıntı olması içindrki kanın akmasından daha mı iyi ki
Şöyle taze kan gelmesi iyi değil tabi. İnşallah durur. Ameliyat bitikten sonra ufak sızıntı olur içeride kalır ,onun dışarı çıkması farklı bir durum . İçeriden sızıntının devam etmesi farklı. Kötü düşünmeyelim. İçeride kalması daha kötü,dışa çıkması iyi olmuş. Umarım devam etmez sızıntı.

Bende sıvı birikmesi olmuştu kan dikişlerden sızıp akmıştı biriken kan birkaç hafta takibi yapıldı .. iltihap kapmamalı açık yara var ise

Ben foto mu yayınladım daha sonra sileyim dedim bir gün yasak ihlali verdiler bir gün boyunca girmemistir yasakladilar silemedim de beceremedimde

Ben foto mu yayınladım daha sonra sileyim dedim bir gün yasak ihlali verdiler bir gün boyunca girmemistir yasakladilar silemedim de beceremedimde
Silmişler fotonu canım,yok baktım.
Foruma açıkça foto koymak yasak. Albüm kısmı aktif edilecek zamanla. O zaman albüm yaparsın gizli şekilde paylaşırsın

Canım ya buğün sağ gögsüme aradabıcak batar gibi ağrı giriyor sana oldumuydu saol da değilde bu sağ tarafta bir sıkıntı olmaz inşallah
Yeni gördüm kusura bakmayın ağrı çok şiddetli olmadı benim iğne batması şeklinde ve kısa sürerdi ciddi ağrılarınız varsa doktorunuza görünün bi sıkıntı olmasın

Kızlar bugün sabah normal masaj yaptım sonra gün içinde kesik kesik ağrılar girmeye başladı sol göğsüme, ağrı değil de tam böyle acı gibi bıçak kesiği gibi. Çok sıktı doktoruma yazdım, ters bir hareket yapmış olabileceğimi ve ağrı kesici almamı söyledi. Aldım ben de ama devam ediyor. Farketmeden bir şey yaptım heralde. Baya rahatsız edici ağrı girdiği zamanlar. Sizin de başınıza geldi mi bu tarz bir şey? Geçer mi acaba birkaç güne

O ağrılar ara ara bana da oluyor du ama ağrı kesici kullanmadım hiç. Dayanilmayacak şekilde değildi yani. 1.5 aydan sonra kesildi.

Kizlar 350 cc protezim mezzureyle bedenimi ölctüm gogus ölçüm 94 bugün 27. Gunum geniş omuzluyum daha ne kadar kuculur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…