- 11 Ocak 2019
- 338
- 245
- 53
Aynen öyle buraya herkese açık koyulmaz sıkıntılı olurYa burda sayfada paylaşıp daha sonta hemen silcez fotoları yada koyamiycaz kızlar sayfada paylaşmakta risk arz ediyo içeri sızan abazalar var cunku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle buraya herkese açık koyulmaz sıkıntılı olurYa burda sayfada paylaşıp daha sonta hemen silcez fotoları yada koyamiycaz kızlar sayfada paylaşmakta risk arz ediyo içeri sızan abazalar var cunku
Bilseydik kendimiz silerdik icimiz rahat ederdi bari insallah arsivlemezlerKayıp kuzu imha muhtemelen
Instagram hesaplarımızı paylaşırız olmazsa ordan gorusuruz napalimAynen öyle buraya herkese açık koyulmaz sıkıntılı olur
Yok canim nitsinler benim sönük memelerimi misalBilseydik kendimiz silerdik icimiz rahat ederdi bari insallah arsivlemezler
Bilseydik kendimiz silerdik icimiz rahat ederdi bari insallah arsivlemezler
Yok canım yaaaa napsinlar bizim cicikleri
Aynen mantikli ordan takipleselim burasi bittiInstagram hesaplarımızı paylaşırız olmazsa ordan gorusuruz napalim
Korkmaaaaa arşiv marsiv yapamazlar kuzu cok büyük cezası var onlar muhtemelen silindi gitti
Hec dmi kötüye yormayin bise olmaz imha onlar silinmiştir resetleyince siteyiYok canım yaaaa napsinlar bizim cicikleri![]()
Hadi inşallahHec dmi kötüye yormayin bise olmaz imha onlar silinmiştir resetleyince siteyi
Yapacak bisey yok ne anladık foto yok hayal mi edecez nasil olduğunu ha deneyimlerimizi elbette burda yazarız ameliyat öncesi sonrasıAynen mantikli ordan takipleselim burasi bitti![]()
Öyle öyle rahat ol kim napsın o fotoları internette Dünya kadar varHadi inşallah
Ya isin kotusu ben telefonumda hc foto yok ben siliorum hemen coluk cocuk gormesin die bu siteye girip memislerime bakiodumHec dmi kötüye yormayin bise olmaz imha onlar silinmiştir resetleyince siteyi
Bahahaha valla kotu oldu iyileşme süresini goruyodukHayir brbrmizi memiklerden taniyoduk bu kimdi deyip bakiyodum hemen hatirliyodum![]()
Haydaaâaaa benim galeri de yok ama fotoğraflarım yedekliyo ordan bakıyorum kendi mail adresime kaydediyoYa isin kotusu ben telefonumda hc foto yok ben siliorum hemen coluk cocuk gormesin die bu siteye girip memislerime bakiodum
Bende de aynı sorun var sol göğsümde sadece belirli bir noktada dediğiniz gibi bıçak batması gibi bir ağrı hissediyorum sonra geçiyor umarım normaldirCanım ya buğün sağ gögsüme aradabıcak batar gibi ağrı giriyor sana oldumuydu saol da değilde bu sağ tarafta bir sıkıntı olmaz inşallah
Du bakalim admin bi yazsın kararlaştırılır Herald E bi çözüm bulunurKotu oldu cidden nerden devam edelim instagramdan mi