Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tatlim senin yontemi bilmiyorum tabii ama benim kas alti su an 41 gunum cok sukur hersey yolunda ameliyat dikisinde bile uyusukluk hissizlik yok.
Acaba senin enfeksiyon mu oldu sakin ihmal etme yine de korkutma kendini iyi dusun iyi gelsin iyi olsun

Maşallah cok güzel

Tatlim senin yontemi bilmiyorum tabii ama benim kas alti su an 41 gunum cok sukur hersey yolunda ameliyat dikisinde bile uyusukluk hissizlik yok.
Acaba senin enfeksiyon mu oldu sakin ihmal etme yine de korkutma kendini iyi dusun iyi gelsin iyi olsun
umarım bi sorun çıkmaz ya çok sıkıldım ben normal hayatıma dönebilmek istiyorum hala taş gibi sertler 7. günümde zaten anlamadım aşağı inmemesi normal mi

umarım bi sorun çıkmaz ya çok sıkıldım ben normal hayatıma dönebilmek istiyorum hala taş gibi sertler 7. günümde zaten anlamadım aşağı inmemesi normal mi
Çok normal süreç daha çok yeni birazcık zamana ihtiyacınız var hem aşağıya inmesi için hemde yumuşaması için, zaten ödem diye bir gerçek var 1. Ayı bir geçirmek lazım

Yavrum hele bi dur sen bizim torun sayilirsin bize 41 gun oldu hala inmedi sana daha zaman var ama emin 3-5 gun sonra tamamen alisip benimsersin tum sikayetlerin de her gecen gun azalir iyice

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar ( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar ( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki
Yaa siz oyle dedikce ben korkuyorum yaptırıp el kadar kalacaksa ne anlamı var ki onca sıkıntı ağrı hoff pooff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…