• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar meme ucunuz ameliyattan sonra ne durumdaydı? benim şişti tahriş oldu acayip acıyo kan geldi hatta biraz. hiç hoş değil bu durum :KK43: bu gün doktora gittim 7. günüm antibiyotik iğne vermişti ameliyattan çıkınca cumartrsi bitmişti ona tekrar başlattı. üst kısımlarındaki şişliklere normal dexi ama bana hep bişeyler yolunda değilmiş gibi geliyo.. meme uclarım hala aşağı bakıyo noralim çok bozuldu :KK43:
Tatlim senin yontemi bilmiyorum tabii ama benim kas alti su an 41 gunum cok sukur hersey yolunda ameliyat dikisinde bile uyusukluk hissizlik yok.
Acaba senin enfeksiyon mu oldu sakin ihmal etme yine de korkutma kendini iyi dusun iyi gelsin iyi olsun

Maşallah cok güzel
Kizlar bugun benim 41 gunum
Kas alti hp 325 cc meme alti kesisi
Ilk 15 gun yataktan birisinin destegiyle kalktim benim icin sabahlari kalkmak olumdu. Ama kalktiktan sonra bir sikayetim yoktu kendi islerimi yapiyordum
27-28 gun sonra yan yatmaya basladim ilk zamanlarda biraz rahatsizlik hissettim ama sporcu sutyenim cok sıkı oldugu için cicisler yan yatamiyordu zaten. Ben yatiyordum onlar yan yatmaya calisiyorlardi.
Ilk gunlerde 10 asiri sertlik vardi ve orda birsey oldugunu hep hissettim. Ama 10 gunden sonra benimsedim ve alistim artik onlar benimle dogmustu sanki. O sertlikher gecen gun yumusamaya basladi. Ilk zamanlarda ustler yumusamaya basladi. Simdi 41 gunum ve artik dokundugum zaman avucuma yumusak geliyor hafif sıktıģim zaman icerlerde bir sertlik var hala tabii. Ilk bi iki haftada ust kisimlarda dokundugum zaman poset gibi su sesi gibi sesler geliyordu artik onlarda yok.
Ama aynada su an guzel gorunuyorlar. Hep boyle kalsalar hic asagi inmeseler keske.
Ama kendim ozellikle ilk bir ay kesinlikle uzanmadim gerekiyorsa hemen sandalye cekiyordum. Bir de ilk bir kesinlikle agir kaldirmadim. Cocugumu bile kucagima almadim yerde sevdim optum. Ama cayimi yemegimi her isimi evimi supurdum yaptim.
Ama bu surec o kadar hizli ilerliyo ki her gun bir asama katedebiliyorsunuz. Her gun bi gelisme oluyo sanki.
Ama dun bir arkadasim gordu o da senelerdir korktugu icin yaptiramadi ama beni gorunce cok begendi ve hemen yaptirmaya karar verdi islemleri hizlandirdi. O an cok mutlu oldum objektif

Tatlim senin yontemi bilmiyorum tabii ama benim kas alti su an 41 gunum cok sukur hersey yolunda ameliyat dikisinde bile uyusukluk hissizlik yok.
Acaba senin enfeksiyon mu oldu sakin ihmal etme yine de korkutma kendini iyi dusun iyi gelsin iyi olsun
umarım bi sorun çıkmaz ya çok sıkıldım ben normal hayatıma dönebilmek istiyorum hala taş gibi sertler 7. günümde zaten anlamadım aşağı inmemesi normal mi

umarım bi sorun çıkmaz ya çok sıkıldım ben normal hayatıma dönebilmek istiyorum hala taş gibi sertler 7. günümde zaten anlamadım aşağı inmemesi normal mi
Çok normal süreç daha çok yeni birazcık zamana ihtiyacınız var hem aşağıya inmesi için hemde yumuşaması için, zaten ödem diye bir gerçek var 1. Ayı bir geçirmek lazım

Yavrum hele bi dur sen bizim torun sayilirsin bize 41 gun oldu hala inmedi sana daha zaman var ama emin 3-5 gun sonra tamamen alisip benimsersin tum sikayetlerin de her gecen gun azalir iyice

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar :(( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki :(

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar :KK43:( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki :KK43:
Yaa siz oyle dedikce ben korkuyorum yaptırıp el kadar kalacaksa ne anlamı var ki onca sıkıntı ağrı hoff pooff

Back
X