- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 34
canım şimdi internetten doktor tavsiyelerine batım gercekten doktorundan memnun olmayan yok 4800tl hersey dahil fiyat değilmi :)) şimdi kredilere bakıcam cok heveslendim fotografların varmı ark.olarak ekliyorum seni cok heycanladım şimdi :))
Göğüslerim yok denecek kadar azaldı zamanla en küçük sütyenlerin bile içini dolduramaz oldum
Yaptıran bir tanıdıgım kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi yaptırıpta pişman olan var mı değiyor mu o acıları cekmeye ?
Kendimi erkek çocuğu gibi hissediyorum
Nazlıyarim, foto eklesende bizde görsek artık şu güzellikleri
canım şimdi internetten doktor tavsiyelerine batım gercekten doktorundan memnun olmayan yok 4800tl hersey dahil fiyat değilmi :)) şimdi kredilere bakıcam cok heveslendim fotografların varmı ark.olarak ekliyorum seni cok heycanladım şimdi :))
Göğüslerim yok denecek kadar azaldı zamanla en küçük sütyenlerin bile içini dolduramaz oldum
Yaptıran bir tanıdıgım kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi yaptırıpta pişman olan var mı değiyor mu o acıları cekmeye ?
Kendimi erkek çocuğu gibi hissediyorum
kadınlar kulubunden de bak canım burada da çok olumlu yorumlar var üstelik hepsi konya dışından
nerden bakıcaz dr tavsiyeleri kısmından mı :) yalnız ben hiç konyayı bilmiyorum kaybolmam umarım :))
şahsım adına cevap veriyorumçok araştırdım çok kişiye danıştım ben hiç pişmanım diyen birini görmedim abartıldığı kadar da acı çekmedim kas altı artı dikleştime var ama has. den geldim her işimi (kendimi zorlamadan)kendim yaptım ve inanın aynaya baktığınızda ki mutluluğa bence değer tanıdığınız belki vücuduna uygun olmayan bi işlem yaptırmıştırr
nerden bakıcaz dr tavsiyeleri kısmından mı :) yalnız ben hiç konyayı bilmiyorum kaybolmam umarım :))
lapy :))ne olcak bizim bu halimiz ya :)) cok param olsa heralde onuda yaptryım bunuda derken ben ben olmaktan cıkıcam :)) ama bende arastıryorum özellikle konyadaki su hastane kafama yattı acık da kredilere bakıyım ben gideriz konyaya beraber :))
ya çok istiyorum aslında iyileşme süreci ne kadar sürüyor acaba ? yaz geliyor malum ne zmn yaptırmak lazım yaza hazır olmak için :)
ya çok istiyorum aslında iyileşme süreci ne kadar sürüyor acaba ? yaz geliyor malum ne zmn yaptırmak lazım yaza hazır olmak için :)
1830 cc miHastanın özel istegidir kesin... Hasta mutlu ise diyecek birşey yok.Doktorunda bir kabahati oldugunu sanmıyorum..O gögüse o kadar büyük bir cc yi hiçbir doktor kendi istegi ile koymaz.. Hastanın gözü çok açmış be arkadaş,Allah gözünü doyursun Artık doymuştur herhalde ama mutlumudur bilemem
valla çok istiyorum dudaktan sonra buydu derdim bak bakalım nasılmış yazarsın bana :)
canım boy kilo aşağı yukarı aynıyız bana 350 takıldı biraz da dokum vardı dr um 325 falan demişti olabilirse 350 olsun dedim ölçtü biçtimerhaba herkese. 23 yaşındayım boyum 1.66 ve kilom 57-58 arası gidip geliyor. vücuduma genel olarak baktığımda herhangi bir orantısızlık göremememe rağmen göğüslerimden oldum olası hep şikayetçiydim. ve son günlerde meme büyütme ameliyatı hakkındaki araştırmalarıma daha bi ağırlık verdim.
belki 1-2 yıl içerisinde, belki de mezun olup çalışmaya başladığımda bu ameliyatı kesin olarak yaptırmak istiyorum. ailem de onay verdi bir süre önce.
lakin 1-2 sorum var. benim boy ve kiloma yakın olup yaptıran var mı? yaptıran varsa sizde kaç cc'lik implant kullanıldı? ileride gebelik durumunda rahat emzirebilmek için kas altı yaptırıcam. yuvarlak ve damla silikon arası gidip geliyorum, şu anki göğüslerimin göğüs kafesinde pek dokusu yok ama alt kısmı hafif dolgun. yukarı kısımda da dolgunluk elde etmek için yuvarlak öneriyorlar gerçi.
bir de göğüs kafesim, omuzlarım çok geniş değil. yani büyük ebat bi silikon çok kötü durabilir sanki. baya bakıyorum internette fotoğraflara. orta boy medium profile yuvarlak silikon bende doğal duracak gibime geliyor.
yani özetle, benim boy ve kiloya yakın olup da silikon taktıran varsa ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
canım boy kilo aşağı yukarı aynıyız bana 350 takıldı biraz da dokum vardı dr um 325 falan demişti olabilirse 350 olsun dedim ölçtü biçtitaktı 350 yi en doğru kararı dr veriyo sende yok küçük yok büyük fikrini beyan ediyosun 375 falan olur belki sana yani büyük istiyosan
canım bende 22 yaşındayım ve boyum 1.64 kilom 59 bende salı günü gideceğim muayeneye doktorumun uygun gördüğü cc yi ve protez konusunda bilgilendirebilirm seni :)merhaba herkese. 23 yaşındayım boyum 1.66 ve kilom 57-58 arası gidip geliyor. vücuduma genel olarak baktığımda herhangi bir orantısızlık göremememe rağmen göğüslerimden oldum olası hep şikayetçiydim. ve son günlerde meme büyütme ameliyatı hakkındaki araştırmalarıma daha bi ağırlık verdim.
belki 1-2 yıl içerisinde, belki de mezun olup çalışmaya başladığımda bu ameliyatı kesin olarak yaptırmak istiyorum. ailem de onay verdi bir süre önce.
lakin 1-2 sorum var. benim boy ve kiloma yakın olup yaptıran var mı? yaptıran varsa sizde kaç cc'lik implant kullanıldı? ileride gebelik durumunda rahat emzirebilmek için kas altı yaptırıcam. yuvarlak ve damla silikon arası gidip geliyorum, şu anki göğüslerimin göğüs kafesinde pek dokusu yok kısmı hafif dolgun. yukarı kısımda da dolgunluk elde etmek için yuvaryorlar gerçi.
bir de göğüs kafesim, omuzlarım çok geniş değil. yani büyük ebat bi silikon çok kötü durabilir sanki. baya bakıyorum internette fotoğraflara. orta boy medium profile yuvarlak silikon bende doğal duracak gibime geliyor.
yani özetle, benim boy ve kiloya yakın olup da silikon taktıran varsa ve beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
canım bende 22 yaşındayım ve boyum 1.64 kilom 59 bende salı günü gideceğim muayeneye doktorumun uygun gördüğü cc yi ve protez konusunda bilgilendirebilirm seni :)
canim ben aynı zaman da bi doğum yaptım anneyim. Emzirme döneminde göğüslerim bayağı bi şişti evet ama sonra gene eski hallerine döndüler. Suan çok küçükler . Içleri bomboş. :) dediğim gibi salı günü akşamı benden bi haber bekle sen :)süper bu, bana çok yakın vücut tipin. evet çok memnun olurum beni de bilgilendirirsen. şu an göğüslerinin durumu ne peki, üst kısımda doku durumu nedir? benim üst kısımda pek yok, alt kısımdan dolgun. yandan bakınca biraz gözüküyo bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?