Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İns 🙏 evet benimkide kolaymi 45 dk fln surer dedi doktor buyuk yapay bir gogus olmasndan korkuyorm ama hic mememin olmamasida kotu bir duygu umarim hepimiz istedgmz goruntuye ulasiriz

İns 🙏 evet benimkide kolaymi 45 dk fln surer dedi doktor buyuk yapay bir gogus olmasndan korkuyorm ama hic mememin olmamasida kotu bir duygu umarim hepimiz istedgmz goruntuye ulasiriz

inşallah...çok abartı gögüs olacağını sanmıyorum onlar olması gereğini yapıyorlar ve koltukaltında gögüs çatalına doğru yayıldığı için abartı görüntü olmuyor.

inşallah...çok abartı gögüs olacağını sanmıyorum onlar olması gereğini yapıyorlar ve koltukaltında gögüs çatalına doğru yayıldığı için abartı görüntü olmuyor.

Çok heycanlıyım keşke ameliyat tarihim daha yakın olaydı da bir an önce bitseydi :)

slm arkadasım peki fiyatı ne ? ne kullancak kas altımı onlarıda paylaşırmısın :))

slm,aslında asıl kararı ameliyattan bir gün önce muayeneye gittiğimde vereceğiz salih emre bey ile birlikte, öyle söyledi.
ama şimdilik fikri kasaltına yerleştirmekten yana.büyüklüğü 330-360 arası birşey olacak,ameliyatta belirlenecek o kesin olarak..ayyy şimdi anlatırken bile heyecan bastı:))fiyat olarak da nişantaşı hastanesinde yapacak 7500 TL ye,tüm masraflar ve mentor protez fiyatın içinde olacak.ayrıca bir kuruş bile ödemiycem hastaneye:)sen de yaptırıyomusun sende durumlar nedir?

ben suan arastırıyorum canım fiyatlar cok değişken devlet hastanelernde fiyatlar düşük bu tercih sebebim ama korkuyorumda fiyat düşük diye kötü olursa cok üzülürüm sonucta tekrar tekrar aynı acıyı cekmeye gerek yok yada onca para verip içine sinmeyen bişey üstelik vücudunda tasıycagn bişey off cok karısık kafam ben m :/ suan devlet hastanesnde 4-5 bin arası özleer ise 7-10 bin hatta daha yüksek umarım cok basarılıolur ameliyatın yeni cicislernle bi ömür bmutlu mesut yasarsınız canım

Merhaba haftaya fuat yüksel e ameliyat olacağım. Çok korkuyorum.kas altı, göğüs başı kesisi olacak. Akşama çıkabileceğimi söyledi.gerçi ben çıkmak istiyorum.fuat bey e ameliyat olan var mı? Nasıl olacak bilmiyorum.yardım eder misiniz bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım evet fiyat değişken ama ucuz diye devlette asla yaptırmam herhalde..param yetmeseydi hiç yaptırmazdım ama yine devlet hastanesinde birine güvenmezdim.bunun kötü protezi var.beceriksiz doktoru var neler duyuyoruz ya..özelde de güvenmiyorum çoğu dr a..etrafta nice paralar döküpde mutsuz olan arkadaşlarım var.ben mutlu örnekler görmeden emanet etmem kendimi kimseye.doktor salih emre üregen e ameliyat olan çok samimi arkadaşımdan ameliyatının her aşamasını takip ettim.sonucu çok çok güzel...yara izi çok az şimdi erken olmasına rağmen..adam işi biliyor ben onu anladım(fiyatı yaptığı ameliyata göre çok uygun geldi bana),muayenede eski hasta resimlerinide gösterdi,çok beyendim çok..darısı ve daha da güzeli hepimizin başına inşallah:))))

Merhaba kızlar sanırım ben de artık bu kervana katılıyorum. Yıllardır düşündüğüm bir ameliyat ve çooooooooook istiyorum memişlerimin büyümesini.. Çünkü hiç yoklar Şu an zorunlu hizmetimi yaptığımdan iç anadolu bölgesinde gelişmemiş bir şehirdeyim 1 ay sonra kocaeline döneceğim kısa bir süre o arada bir iki doktor ile görüşmek istiyorum. Canıma tak etti artık

Arkadaslar herkese selam..Uzun suredir forumu disardan takip ediyorum,sonunda bugun uye oldum :) Ankara da meme buyutme operasyonu istiyorum ama doktora karar vermek bir hayli zor..Hacettepe de Figen Ozturk Hoca ile ilgili bilgisi olan var mi acaba,yada ameliyatini ona yaptirmis olan...

Selamm
Bende 18 martta hacettepede Haldun Kamburogluna ameliyat oldum muayenemi Figen hanimla yapmislardi ameliyatimi o yapmadı ama operasyon sirasinda oda vardı

Selamm
Bende 18 martta hacettepede Haldun Kamburogluna ameliyat oldum muayenemi Figen hanimla yapmislardi ameliyatimi o yapmadı ama operasyon sirasinda oda vardı

Selaaam :) Gecmis olsun cok yeni daha..Nasil memnun kaldiniz mi operasyonunuzdan?Randevuyu hangi hocadan almistiniz?Figen hocayimi tavsiye edersiniz Haldun hocayimi?Ay ne cok sey sordum kusura bakmayin :))

Selaaam :) Gecmis olsun cok yeni daha..Nasil memnun kaldiniz mi operasyonunuzdan?Randevuyu hangi hocadan almistiniz?Figen hocayimi tavsiye edersiniz Haldun hocayimi?Ay ne cok sey sordum kusura bakmayin :))

Teşekkür ederim
Evet daha cok yeni😊 randevuyu Haldun beyden aldım çok memnunum Haldun bey çok ilgili ve kibar bi doktor burda birkaç arkadaş var hepimizde memnun kaldık istersen cep ve hastane nosunu verebilirim

Teşekkür ederim
Evet daha cok yeni😊 randevuyu Haldun beyden aldım çok memnunum Haldun bey çok ilgili ve kibar bi doktor burda birkaç arkadaş var hepimizde memnun kaldık istersen cep ve hastane nosunu verebilirim

Forumda okudugum kadariyla hastalari hep memnun kalmis,cok umut verici ben acimdan☺Numaralarini rica ediyim o zaman..

Canm bende 23 ocakta ercan beye ameliyat oldum.cok basarili bir doktor.hastalariyla iletisimide cok iyi.memnun kalicani dusunuyorum.simdiden çok gecmisler olsun.

Canım Ercan Beyle bende görüştüm çok kafama yattı göğüs fotoğraflarını görebilirmiyim bir sakıncası yoksa yardımcı olur musun birde kas altı mı oldun. Damla modeli kas altı uygun gördü Ercan bey sana hangi modeli uyguladı.

Cnm benim kas alti 325cc yuvarlak model kullandi.ben damla istemiştim.fakat damlanin benim göğüs yapima uygun olmayacagini soyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…