Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yok canım ben konyada yaptırdım çok memnun kaldım inşallah seninde güzel sonuçlanır

cok gecmiş olsun canım inananmadım nası bianda ayaklandın :) maşallah :)) ameliyat ayrıntılarını anltrmısın hangi hastane ne konusldu yuvarlakmı damlamı bide fiyatı ne :))

MERHABALAR.yuvarlak mentor 325cc.yuvarlak tercih ediyor protezin dönme riski olduğu için.kas üstü tercih ediyor.kasa eklendiğinde zamanla kendi meme dokun yerçekiminden dolayı sarktığında protez yukarda kalmasın diye..

butik hastanede 8500 fiyatı.ben önce butik hastane nasıldır dedim ama bildiğin hastanenin küçüğü tam donanımlı ve güleryüzlü bir ekip vardı.gözümü açtığımda herkes nasılsın diyerek gülümsemeleri çok hoştu.5 ameliyat olum en rahat ve kusmadan uyandığım ilk ameliyatımdı.narkoz almıyorsun.kansız ve 25dk bir ameliyat.

Canım narkoz almadan bu ameliyat olmaz, hatta hiçbir ameliyat olmaz. Narkozu vücuduna , kilona ve kusma durumunu dikkate alarak, uygun şekilde vermişlerdir. Özelikle bu duyarlılığını belirtti isen, verilecek narkoz türü ona göre seçiliyor. Narkozda bir ilaç ve verdiği uyku derinliğine dahil farklı türleri ve yan etkileri var.
Ayrıca kas altına koyulanın zamanla kendi dokun sarktığında yukarda kalması operasyonun doğru yapılmadığının göstergesidir. Meme dokunla aynı yrrçelimine kasların ve protezde maruz kalacak. Dolayısı ile sarkma olursa onlarda aşağı inerler. Dediğin şekilde olsa idi, bu forumdaki herkesin bir orotrz, bir meme dokusu olmak üzere iki katlı memeleri olurdu. Dediğin furum double bubble olarak geçen, hatalı operasyondur bildiğim kadarı ile. Lütfen emin olmadığınız konularda başkalarına bilgi vermeyin ki gereksiz kafa karışıklığı ve kaygı yaratmayalım.
Sevgiler

her doktor farklı söylüyor kafam karıstıı benimde bir yakınım yurt dısında oldu yuvarlak protez konuldu ona yaklasık 5 yıl önce ama kas altından yaptılar protez hissedilmesin diye suan itibariyle cok güzeller hala ama yası 37 bundan sonra sarkarsa nası görünür bilemem en doğru yöntem acaba hangisi her yiğidin yogurt yiyşi farklıdır derler ya sanırım doktor hangi yöntemde basarılıysa onu yapıyor bazıları mesela sadece meme uucundan yapıyor iz kamasın die kimisi iz önemli değil protez otursun die meme altından kimiside kas altına daha iyi uyum olsun kas parcalanmasın die koltuk altından yapıyor bu forumu okudukça kafam karıstı benim 53:

canım sana yaşedığımı anlatırsam belki yardımım olur.2yıldır bende araştırdım ve kafam çok karışt.(yöntemi.şekli.ameliyatın ismi bile)dr ismi bulmaktada zorlandım.ben bursadayım 2 dr ile görüştüm.3.tuğrul beydi yalnız bana en çok cazip gelen kısmı operasyonu çok basit anlatması oldu.kısa,acısız,aynı gün taburcu olmak yinede inanamıyorsun ama yaşayınca sizle paylaşmak istedim.yinede birkaç dr ile görüş imkanın varsa tuğrul beylede ücret almıyor ve 1 saatten fazla anlatıyor.hakkına hayırlısı...

tugrul bey bursadamı hangi hastane canım görüşmek isterim

tugrul bey bursadamı hangi hastane canım görüşmek isterim

hayır istanbulda yalnız farklı bir dr.eğer görüşme durumun olursa senin sorularını kendi anlattıktan sonra dinliyor geneldede senin soracak birşeyin olmuyor.ameliyatımı oldum ama inan dr a ne sordun dersen?sadece birkaç diyebilirim.herşeyi atlamadan anlatıyor.mesela ameliyat sonrası toparlayıcı sütyeni bilerek taburcu ettiği gün söylemiyor.3.gün tlf ile görüşüp söyleyeceğini söyliyor.(amacı şişken alınmaması içinmiş.)bu arada ilginç olan ameliyattan birgün önce aramazsan da ameliyata gelmiyor.

gercekten cok ilginç bi doktormus :)) peki albüm yaptınmı sende görebilirimiyim

gercekten cok ilginç bi doktormus :)) peki albüm yaptınmı sende görebilirimiyim

5.günümdeyim sargılarım çıkınca olabilir.:26:yalnız benim omuzlarım dar ve xs giyiyordum şimdi ise giysilerimde gögüsten çok omuzlarım genişlemiş gibi duruyor.bu da koltukaltından gögüs ortasına doğru geldiği için herhalde.dışarıdan pek belli olmuyor.

slm öncelikle geçmiş olsun.bende tugrul beye ameliyat olmak istiyorum ama çok pahalı diyorlar diğer drlara göre ne kadara mal oldugunu sorabilirmiyim....birde hangi hastanede oldunuz memnun kaldınızmı?

teşekkürler...

umarım sonuclar istediğin gibi olur bukadar emek bu kadar masrafın karsılığını alırsın canım bence sargıların cıkınca farkı anlarsın

Kas altı olduğunda protezin dönme riski daha mı yüksek? Bana mantıken saçma geldi

MERHABA.8500 butik hastanede yapıyor ama benim için yeterliydi.hayırlısı olsun...

merhaba.yanlış anlamadıysam dr bey doğal görüntü için gögüslern hareket etmesi gerektiğini bunun içinde kas üstünü öneriyor...her dr görüşü farklı.

Banada gogus yapim ve ileride emzirme olabileceginden dolayi kas alti tercih edildi bakalim ameliyat icin gun sayiyorm

Banada gogus yapim ve ileride emzirme olabileceginden dolayi kas alti tercih edildi bakalim ameliyat icin gun sayiyorm

hayırlısı canım.dr bana şöyle demişti:gögüs büyütme kolay bir ameliyat ihtiyaç duyuyorsan güzelleşmek için neden bekleyesinki. demişti.herşey istediğin gibi olur inşallah...ben çok mutluyum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…