Canim kac cc uygun gordu doktor birde fiyati nedir bilgilendirebilirmisin. Yada ozelden yaz olmaz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kac cc uygun gordu doktor birde fiyati nedir bilgilendirebilirmisin. Yada ozelden yaz olmaz mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşa katılıyorum benim de 250 cc tam vücuduma göre doktor 3 size ile giriyor ameliyata zaten deneme size karı ile karar veriyor ben büyük istemiyordum ama zaten isteseymişimde 250 cc ilk yer varmış Kasım çok kalın olduğundan daha büyük bir protez için yer yokmuş bir de bizim belirlediğimiz ölçüler çok doğru olmuyor zaten doktoruna ne istediğini anlatıp kararı o na bırakmak en doğrusu ben bol kıyafetlerle kilolu durmak istemiyorum dedim o da bana uygun olanı anlattı ve istediğim gibi oldu fiyata gelince benim söylemem doğru olmaz arkadaşlarımda orada olduğundan indirim yaptı ve işleme göre de değişiyor bende sadece protez var dikleştirme yok bir arkadaşım daha geçen hafta göğüs küçültme yaptırdı mesela o nun fiyatı çok farklı avicennne umut hastanesi arasan tel de bile söylerler ortalama rakamları şimdiden geçmiş olsun
Merhaba ben de 31 Martta Atasehir Memorial da Ercan Karacaogluna olacagim. Insallah hersey yolunda gider. Anadolu yakasi dediginiz icin söyledim.
Canm bende 23 ocakta ercan beye ameliyat oldum.cok basarili bir doktor.hastalariyla iletisimide cok iyi.memnun kalicani dusunuyorum.simdiden çok gecmisler olsun.
Arkadaslar ben 200 cc damla kas altindan buyuk istemiyorm cunku buyuk olmasindan cok korkuyorum suan sifira yakin tahta gibi degilim ancak hic yok denecek kadar az durumda minyon oldugum icin kilolu ve garip gorunmekten korkuyorm ne onerirsiniz? 200 cc buyuk dururmu 156 boya ve 40 kiloya gore
Ayy canm yaa unutmusumdur bunuyorum galiba ben yaa.cok insanla konusuyoruz ya unutuyorum ozur dilerim bitanem.cook optumEvet canim biliyorum, resimlerini gördüm gayet hos olmuslar. Hatta seninle özel den konusmustuk sanirim unuttunInsallah hersey cok güzel gecer.
merhaba bayanlar ben de 21 gün önce hakan çepni ye 350cc meme protezi ve dikleştirme yaptırdım çok ilgili anlayışlı ve talebleri dinleyen değerlendiren bi doktor.Üstelik ben kas altı ve artı dikleştirme olmasına rağmen çok ağrı sızı çekmedim üstelik devlet hastanesi olduğu için çok uygun fiyata oldum ben buradaki arkadaşların tavsiyelerinin çok çok faydasını gördüm zaten hakan çepni yi de burada tanıdım tavsiye ederim şehir dışından da çok hastası var hastane şartları da çok güzel.Hepinize cicişleriniz hayırlı olsun
selam kızlar 2 gün önce gögüs büyütme amaliyatımı oldum. ist.dr tuğrul turan da şu an iş yerindeyim.dün alışveriş merkezindeydim.gayet rahat geçiyor.merak ettikleriniz olursa yardımcı olurum çünkü bende çok araştırdım ve çok tedirgin oldum...
güle güle kullan cicişlerini hangi hastanede oldn ameliyatını ve hastane masrafları hepsi ne kadara mal oldu :))
cok gecmiş olsun canım inananmadım nası bianda ayaklandın :) maşallah :)) ameliyat ayrıntılarını anltrmısın hangi hastane ne konusldu yuvarlakmı damlamı bide fiyatı ne :))
çok teşekkürler canımmm Allah isteyen herkese nasip etsinnçok mutlu özel hissediyorum bütün kadınlar bu duyguyu hakediyo bence konya beyhekim numune hastanesi canım protez artı dikleştirme 4800 çok araştırdım hiç bu kadar uygun fiyat duymadım
evet gercekten cok uygunmus fiyatları ben küçük sehirlerde olunca acıkcası tedirgin oluyorum yani doktorun eli yaptıkca daha cok alısır gibi bi önyargı var bende o yüzden bulundgum sehirde değilde ist.ank.düşündüm hep cok sasrdım konyada basarılı oldugunu
evet gercekten cok uygunmus fiyatları ben küçük sehirlerde olunca acıkcası tedirgin oluyorum yani doktorun eli yaptıkca daha cok alısır gibi bi önyargı var bende o yüzden bulundgum sehirde değilde ist.ank.düşündüm hep cok sasrdım konyada basarılı oldugunu
gerçekten tam bir sanatçı ist ank izmir çok hastası var bir kaçı ile tanıştım çok memnunlar google dan da bakın çok başarılı ve bunu duyurmuş bi dr tavsiye ederim
ayrıca konya hastane ve dr konusunda ank ve ist la yarışır durumda bence çok başarılı ve ilgili dr larımız var kocamaaaaaan konya sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?