• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sagol canmm insallahh ya:)) ben sutyeni korayda sordum bi kac yeerede bulamadm acaba sen hangi magzadan aldin bana soyleyebikirmisin.bir kac model gordum internette sen hangisini kullnyosn

taurus avm açıldı ya konya yolunda canım orada ayyıldızın kendi mağazası var ben ordan aldım. zaten sporcu sütyeni diyince onu veriyolar üstünde operesyon sonrası sütyen diyede yazıyo zaten. istersen ayyıldızın internet sitesindende sipariş verebilirsin ben 2.sini ordan sipariş ettim dışarı çıkamadığım için.

cok gecmıs olsn cnm sevındım snn adına en azından mantıklı bı yöntemle doktorun sorunu yok etmıs ve yanında durmus evet bnmkıde durur ama yıne bnı soka sokucak fıyatta ıster gıbıme gelıyo paracı bıraz .:S tabıkıde haklsıın ileride tabıkı sorunlar cıkıcak kucuk veya buyuk boyutlu buna sımdıden hazırladım kendımı sorunsuz atlatabilmek onemlı sonuçta kası yırtarak ıslem yapılıyo ve yabancı bı madde tasıycaz zor olsa gerek.... doktorumdan sureklı ıyı olur sorun olmaz ıyı güzel olucak dıye yetersız ve anlamsız sözcükler duyuyorum benı bu huzursuz edıyo dıger doktorlardan farklı seyler soyluyo serhat Tuncer 1 ay boyunca senn ısın sıkıntılı ve kendımi cok zorlamam gerektıgını soyledı dıger taraftan kanama ve kapsül oluşması meydana gelebılır dedı bana cok güven verdı serhat bey ama burunda okadar guvenemedıgım ıcın yakup beyı sectım galıba suan burnumu yakup beye yaptırmalıym ılerıde meme ıcın dıger doktorlardan bırını secmelııym... buda cok daha zor oluck bnm ıcın galıba hayırlsıı ıns ıyı olur

Doktorlar hastaya komplikasyonlardan çok fazla bahsetmek istemiyor sanırım.Düşük ihtimalli yaşanabilecek komplikasyonlar sonuçta fakat hiç olmayacak diye garantiside yok tabi.Ufak tefek sorunlar olabiliyor,Allahım daha büyük komplikasyonlardan korusun..
Hangi yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir ay kendine dikkat etmen ve koruman gerek.. Doktorlar yaşanan acıyı çekilen sıkıntıyı nereden bilecekki.Ancak yaşayan,gören anlar ;) Bunuda biz buradan yaşadığımız sıkıntıları yazıp ameliyat olacak arkadaşlarımızı az çok bilgilendiriyoruz işte.Bu forum olmasa birçok durumda doktorun kapısının yolunu tutmuştuk belkide :9:
Bence iki ameliyatı birlikte ol kesinlikle.KOmbine ameliyat mantıklu.Ayrı zamanlarda olmak kötü,hem daha çok masraf oluyor hemde iki kez narkozun,ameliyatın sıkıntısını çekmiş oluyoruz.Burunda başarılı birçok doktor var,araştır,memedede başarılı olan sana güven verecek bir doktoru muhakkak bulursun canım :34: Allah yardımcın olsun :29:

Defne erkaya ya ameliyat olan yokmu yaaa:( ben onunla görüştüm hala karar veremiyorum bişey söyleyin nasıldır diye

Arkadaşım Defne hanıma meme küçültme ameliyatı oldu,memnun kaldı.Bende meme büyütme ameliyatı için görüşmüştüm.Fakat bana önerdiği yöntem ve protez büyüklüğü pek içime sinmemişti :50: Kendisi biraz küçük protezlerden yana,beni tatmin edecek sonuca ulaşmazdı asla.O yüzden araştırmalarıma devam ettim..
Bence birkaç doktor ile daha görüş öyle karar ver.Emin ol senin için uygun doktor ile görüştüğün zaman bir anda karar vereceksin :34:

Doktorlar hastaya komplikasyonlardan çok fazla bahsetmek istemiyor sanırım.Düşük ihtimalli yaşanabilecek komplikasyonlar sonuçta fakat hiç olmayacak diye garantiside yok tabi.Ufak tefek sorunlar olabiliyor,Allahım daha büyük komplikasyonlardan korusun..
Hangi yöntemle ameliyat olursan ol ilk bir ay kendine dikkat etmen ve koruman gerek.. Doktorlar yaşanan acıyı çekilen sıkıntıyı nereden bilecekki.Ancak yaşayan,gören anlar ;) Bunuda biz buradan yaşadığımız sıkıntıları yazıp ameliyat olacak arkadaşlarımızı az çok bilgilendiriyoruz işte.Bu forum olmasa birçok durumda doktorun kapısının yolunu tutmuştuk belkide :9:
Bence iki ameliyatı birlikte ol kesinlikle.KOmbine ameliyat mantıklu.Ayrı zamanlarda olmak kötü,hem daha çok masraf oluyor hemde iki kez narkozun,ameliyatın sıkıntısını çekmiş oluyoruz.Burunda başarılı birçok doktor var,araştır,memedede başarılı olan sana güven verecek bir doktoru muhakkak bulursun canım :34: Allah yardımcın olsun :29:

Cokk haklısın canimm bnm.cokk saolll . Yasayan anlar bilir en iyi.... bnde aslinda aynı anda olmak istiyorum ama bi taraftanda cok korkuyorum suan resmen 45 kiloyum boyumda 1.67 cok zayifladim acaba ameliyatı bunyem kaldirimi onu surekli düşünüyorum kafaya takıyorum bide bn artik hic bir doktora güveniyorum risk almak almamak onlar için önemli değil birisi ameliyat olmazsin diyo diğeri olursn niye olmayasin diyo. Her ne kadar test yapilsada yinede tam guvenemiyorum insanlarin çoğunu para hirsi tüketmis pek güven olmuyo.... gecen gun bi haber okudum kadınin teki meme büyütme ameliyati sonrası felc kalmis suan yatalak ve çocuğu var allah acisn cok üzücü allah sifa versin:(... artik hastanede imzaladıgimiz kağıtlar yüzünden basimiza allah korusun birşey gelse doktor hatasi bile olsa olan sadece bize oluyo onlarin keyfi yine ayni değişen birşeyi yokk.. boyle haberlerde insanin cok canını sıkıyoo.. tabi herkesede ayni sey oluck değil ama insan kestiremiyo bazen... valla allak bullak oldum düşünmekten:(((((( allah herkesin yardımcısı olsn.... cokk saol bu arada cnmmm ilgilendin bilgi verdigin icin :)))) baris cakirla görüşmeye çalışıcam ins.. iyi haberler veririm burdn öpüyorum cokkkk (:

Kankaa cevabın için çoooook teşekkürler inan çok mutlu ettin beni. Resimi istersen arkadaş olarak ekle beni oradan gönderilebiliyor diye biliyorum. :1:

Rica ederim canım, sevindim. Sen arkadaş olarak eklisin bende zaten. Ama mesaj hakkı denen bir olay varmış, 50 mesaj dolunca filan gönderebiliyormuşsun falan filan, sinir oldum :47: canım ne yaptın bir karar verebildin mi, merak ettim. kendine iyi bak :9:

Tesekkur ederim, ağustos ayında dugunum var koltuk alti ve kas alti için şubatta tarih aldim. Yazdiklarin içimi rahatlatti
ohoooo bir de koltuk altı canım yaaa :46: hiç belli bile olmaz, benim meme altı olduğu halde belli olmuyor. ay belkide olduuun :52: düğüne kadar hiçbir şey kalmaz canım..ooohhh evlendiğinde süper göğüslerin olacak, düşünsene. inşallah iyi ki yaptırmışım diyeceksin sana şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum canım :16:

2 ay sonra bi bakıcam ciddi ciddi ama ist da tavsiye edebilieceğiniz estetik cerrah varmı güvenilir ve uygun fiyata...
merhaba canım, arkadaş olarak ekledim seni..doktorumdan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Mayıs'ın 30'unda yeğenime gün aldık, oda küçülttürecek. bende bir-iki ay içinde karın bölgemden yağ aldırıp, popoya enjekte ettiricem, bir taşla iki kuş yanii :34: doktoruma çok güveniyorum, sonuçtan çok memnun kalacağımdan çok eminim. tabii bu güveni doktor veriyor insana. fiyat da da oldukça yardımcı bir doktor. fazla düşünüp, hiç kararsız kalma derim. inan ben bu mutluluğu yaşadığım için o kadar pişmanım ki daha önceki yıllarda olmadığım için. İnternetten videolarını seyredebilirsin Dr.Ali Mezdeği..Korkulacak hiç bir şey yok inan bana canım. Kas altı olucaksan (ki en doğal sonucu veriyor) ağrın olacak tabii. Ama yüz kerede, bin kerede değer diyorum. Hayırlısı olsun senin için..Sevgiller :9:

merhaba canım, arkadaş olarak ekledim seni..doktorumdan çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sana. Mayıs'ın 30'unda yeğenime gün aldık, oda küçülttürecek. bende bir-iki ay içinde karın bölgemden yağ aldırıp, popoya enjekte ettiricem, bir taşla iki kuş yanii :34: doktoruma çok güveniyorum, sonuçtan çok memnun kalacağımdan çok eminim. tabii bu güveni doktor veriyor insana. fiyat da da oldukça yardımcı bir doktor. fazla düşünüp, hiç kararsız kalma derim. inan ben bu mutluluğu yaşadığım için o kadar pişmanım ki daha önceki yıllarda olmadığım için. İnternetten videolarını seyredebilirsin Dr.Ali Mezdeği..Korkulacak hiç bir şey yok inan bana canım. Kas altı olucaksan (ki en doğal sonucu veriyor) ağrın olacak tabii. Ama yüz kerede, bin kerede değer diyorum. Hayırlısı olsun senin için..Sevgiller :9:

siz popoya eklettiyosunuz ben büyük popomu küçülsün istiyom :D sapık insanların dikizleesinden çok rahatsızım :(

iyi dileklerin ve bilgilerin için çok teşekkür ederim cxnmm :18: :34: söylediğin doktoru bir araştırayım olmadı görüşeyim bakayım

Son düzenleme:
inş cnm yaa, şu anestezi, ameliyat ve komplikasyon korkularımı yenerde kendimi güvenebileceğim bir doktora olurum ameliyatımı... ve o şahaserleri paylaşırım arklarıma :):17:

Çok istersen o korkularınıda yenersin
Ben çok rahat geçirdim ne ağrım ne sızım hiç olmadı çok şükür

evet istanbuldayım cnm, senin doktorunun adı soyadı ne ve hangi hastahanede acaba, ve fiyat olarak durum nedir cvplarsan memnun olurum cnm

canım istanbulda 3.leventte.yenisülün sokak no:13 mert bey,mert beyin maili yok ama halkla ilişkiler sorumlusu aydın beyin adresi var.onunla bağlantı kur,lara temizkan verdi dersen yardımcı olur.aydingursul@ethica.com.tr

ne güzel, adına sevindim inş benimde böyle olur, siz nerede yaşıyorsunuz ve hangi doktora oldunuz biraz bilgilendirme yapabilirmisiniz sizde...

Canım ben İstanbul Anadolu yakasındayım doktorum Serhat Tuncer central hospitalda oldum ameliyatı.serhat beyin muaynanesi Nişantaşı'nda.

Back