• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba . Ben sayfalarca okudum yazdiklarinizi. Cogunuz memnunsunuz. 19 yasindayim ama gercekten goguslerim spor yaptigim icin cok kucuk..ve bu yastan sonra buyumez dimi sizce ??. Ben cok buyuk gogus istemiorum ama bikac yil sonra mutlaka silikon yaptirmam lazim. Annem de yaptir diyo.. ama ne gibi sakincalari olur sagliksal olarak bisey olmaz dimi yanii..

Bitanem bende 23 ocakta yaptirdim.ki benim yasim 38 keske daha once yaptirsaydim diyorum.ama imkanlar ancak simdi elverdi.bunada cok sukur.gelisim konusunda cok emin degilim hani bu saattten sonra gelismezsin demem dogru olmaz ama goguslerin az diyorsun kendini aynada iyi gormek istiyorsan ben yaptir derim bitanem.bu sadece benim fikrim.memnun kalmayan arkadaslarimizda vardir mutlaka.ama geneli memnun.inaniyorumki sende memnun kalicaksin.simdiden hakkinda hayirli olsun guzelim :))

Bitanem bende 23 ocakta yaptirdim.ki benim yasim 38 keske daha once yaptirsaydim diyorum.ama imkanlar ancak simdi elverdi.bunada cok sukur.gelisim konusunda cok emin degilim hani bu saattten sonra gelismezsin demem dogru olmaz ama goguslerin az diyorsun kendini aynada iyi gormek istiyorsan ben yaptir derim bitanem.bu sadece benim fikrim.memnun kalmayan arkadaslarimizda vardir mutlaka.ama geneli memnun.inaniyorumki sende memnun kalicaksin.simdiden hakkinda hayirli olsun guzelim :))

merhaba,

acaba nerede yaptırdınız opersayonu? istanbulda ise doktor ismi verebilir misiniz? tskler

merhaba,

acaba nerede yaptırdınız opersayonu? istanbulda ise doktor ismi verebilir misiniz? tskler

Bitanem.ben istanbul memorial de Ercan Karacaoglu na yaptirdim.herseyden once kendisini cok sevdim ve kosulsuz guvendim.once Allah sonra doktorum dedim.suan tam 1 ay oldu.cok memnunum.halimden.kasalti yuvarlak 325cc yapildi bana.ilk süreç elbette agriliydi.ama dert etmiyosun.cunku sonuc iyi olucak ins diyor ve sabrediyosun.sende kendini maddi manevi hazir hissedince hic bekleme bence bitanem.

Bitanem.ben istanbul memorial de Ercan Karacaoglu na yaptirdim.herseyden once kendisini cok sevdim ve kosulsuz guvendim.once Allah sonra doktorum dedim.suan tam 1 ay oldu.cok memnunum.halimden.kasalti yuvarlak 325cc yapildi bana.ilk süreç elbette agriliydi.ama dert etmiyosun.cunku sonuc iyi olucak ins diyor ve sabrediyosun.sende kendini maddi manevi hazir hissedince hic bekleme bence bitanem.

öncelikle verdiğin süper hızlı cevap için teşekkür ederim :) ben psikolojik yönden kendimi epey hazırladım. ama doktor arayışlarına yeni başladım. fiyat, yapılan iş vs. hepsini tek tek düşünüyorum. sonuçtan memnun olmana çok sevindim.:nazar: okuduğum birçok yorumdan anladığım kadarıyla doktorla arandaki diyalog çok önemli. doktorun seni gerçekten çok iyi anlıyor olması gerek. senin için bir sakıncası yoksa foto görebilir miyim? bir de fiyatı nedir acaba ameliyat, hastane vs toplam maliyet?

öncelikle verdiğin süper hızlı cevap için teşekkür ederim :) ben psikolojik yönden kendimi epey hazırladım. ama doktor arayışlarına yeni başladım. fiyat, yapılan iş vs. hepsini tek tek düşünüyorum. sonuçtan memnun olmana çok sevindim.:nazar: okuduğum birçok yorumdan anladığım kadarıyla doktorla arandaki diyalog çok önemli. doktorun seni gerçekten çok iyi anlıyor olması gerek. senin için bir sakıncası yoksa foto görebilir miyim? bir de fiyatı nedir acaba ameliyat, hastane vs toplam maliyet?

Canm fiyati burdan belirtmek uygun olmaz.seni arkadas olarak eklemezsem resimleri goremiyorsun.eklerim bakarsin.ama ilk gunle simdiki arasinda daglar kadar fark var.suan cok daha iyi durumdalar yani.orda ilkgunlerde biraz (bayağı) sislik ve odem var korkma sakin :))
Buarada odedigim ucret yuklu olsa da buna hastane masraflari ve refakatci ucretide dahil.ayrica ameliyat sudyenide dahil vs vs ....

Merhaba bende 2 ay önce meme protezi ameliyatı oldum, benim boyuttan ziyade emzirme sonrası içinin boş olması sıkıntım vardı , Dr. 250 cc önerdi göğüs dokum vardı 85 b kullanıyordum operasyon öncesi ben 300 cc yüksek profil istediğimi söyledim ameliyat olmama değsin dedim ve 300 de mutabık kaldık , ben operasyona girmeden önce hocam aman insanlar konuşurken göğüslerine bakarak konuşmasınlar çok çok büyük olmasın dedim buna istinaden Dr. 225 cc orta profil silikon takmayı uygun bulmuş , ilk başta çok takılmadım ama zaman geçtikçe beni tatmin etmeyecek bir göğüs olduğunu düşünmeye başladım , şuan göğüs altı 76 göğüs çevresi 97 cm ama bana gerçekten ufak geliyor

Kizlarrr ayin 18de yakup avsara meme buyutme ve burun estetigi yaptirdim.. suan yuzum biraz sis ama sorun yok..memelrde yatip kalkarken sizliyo annem kaldiriyo annem yatiriyo kas alti damla 200 cc civari dedi ameliyat oncesi 275 dedik ama buyuk geldi olmadi dedi ins cok kucuk olmaz suan inanin goysume bakamiyrm cok gergin..inss cabuk iyilesirim isime donerim allah yardimcimiz olsun

Merhaba bende 2 ay önce meme protezi ameliyatı oldum, benim boyuttan ziyade emzirme sonrası içinin boş olması sıkıntım vardı , Dr. 250 cc önerdi göğüs dokum vardı 85 b kullanıyordum operasyon öncesi ben 300 cc yüksek profil istediğimi söyledim ameliyat olmama değsin dedim ve 300 de mutabık kaldık , ben operasyona girmeden önce hocam aman insanlar konuşurken göğüslerine bakarak konuşmasınlar çok çok büyük olmasın dedim buna istinaden Dr. 225 cc orta profil silikon takmayı uygun bulmuş , ilk başta çok takılmadım ama zaman geçtikçe beni tatmin etmeyecek bir göğüs olduğunu düşünmeye başladım , şuan göğüs altı 76 göğüs çevresi 97 cm ama bana gerçekten ufak geliyor

Cnm gecmis olsun.ama ustunden uzun yillar gecmis olsa hani cikartip yeni yaptir daha buyuk olsun denebilirdi belki imkan varsa.ama cok yeni ve baska sekilde buyutme imkanida yok diye biliyorum.ve bukadar yeniyken cikartip tekrar daha buyuk protez koydurmazsin dimi cnm.tekrar ayni aciyi sıkıntıları yasamaya degmez.onlara alismaya calismalisin.benimde biri büyük biri kucuk.uzuluyorum buna.ama 1 Ay oldu daha ikjnci bi operasyonu dusunmuyorhm suan icin.maddi manevi dusunemiyorum. :((

Cnm gecmis olsun.ama ustunden uzun yillar gecmis olsa hani cikartip yeni yaptir daha buyuk olsun denebilirdi belki imkan varsa.ama cok yeni ve baska sekilde buyutme imkanida yok diye biliyorum.ve bukadar yeniyken cikartip tekrar daha buyuk protez koydurmazsin dimi cnm.tekrar ayni aciyi sıkıntıları yasamaya degmez.onlara alismaya calismalisin.benimde biri büyük biri kucuk.uzuluyorum buna.ama 1 Ay oldu daha ikjnci bi operasyonu dusunmuyorhm suan icin.maddi manevi dusunemiyorum. :((

Merhaba sende kaç cc protez var , operasyon öncesindede varmıydı büyüklük farkı? Ben kafasına göre konuştuğumuzun dışına çıkmasına çok bozuldum minimum 300 dedik 225 takmış bide yüksek profil dedik çünkü zaten 2 çocuk emzirmekten göğüslerimin içi boşalmıştı orta profil hiç uygun değildi bence ki bunuda konuşmuştuk, ben kendi kendime konuşmusuum anlaşılan

Merhaba sende kaç cc protez var , operasyon öncesindede varmıydı büyüklük farkı? Ben kafasına göre konuştuğumuzun dışına çıkmasına çok bozuldum minimum 300 dedik 225 takmış bide yüksek profil dedik çünkü zaten 2 çocuk emzirmekten göğüslerimin içi boşalmıştı orta profil hiç uygun değildi bence ki bunuda konuşmuştuk, ben kendi kendime konuşmusuum anlaşılan

Cnm 325 cc yuvarlak allergan marka kas alti yapildi ameliyat oncesindede vardi o fark ama asiri belli oluyo denemezdi.simdide var.doktorum kucuk.gogsune daha buyuk protez koysam bu sefer kucuk olan daha buyuk olucakti koyamazdim dedi.hemde ayni senin gibi iki cocuk emzirmektenki ben zayifim ama hamilelikte ve dogumdan sonra asiri dercede buyur goguslerim.ee emzirmeyi birakincada ici bosaliyor.sönuyor.hatta hafif sarkmaya gidiyor protez şart oluyo.benim merakim hep unutuyorum doktoruma sormayi.acaba bana yuksek profilmi takti ortami?Ama bunlari doktoruna daha sonra sormadinmi niye bunu yaptiniz diye?mutlaka mantikli bir aciklamasi vardir doktorunun.en azindan bi telefonla sor.seni rahatlatacaktir belki soyledikleri cnm.

Kartında yazıyordur, sertikasını almadınmı silikonlarının? Ben operasyondan sonra gittim Dr. a denediğini en uygununun bu cc. Olduğunu söyledi ama sonuç beni memnun etmedi ben halen aynı sütyenlerimi kullanıyorum dedim doğumdan önceki göğüslerim gibi diyebilirim , 1 ay sonra tekrar görmek istedi tekrar konuşuruz dedi gidince tekrar konuşucam senin cc çok ideal bence göğüs altı ve üstü ölçün kaç oldu?

Bugun 24. Gunum dr. Ercan karacaoglu 1 gun icinde karar verdim ark onerdi vanda ogretmenim gittim dedim ki ne cc den haberim var ne cup tan nasil uygun gorurseniz yapin dedim. Kas alti damla yapicam yuvarlak olursa meme basin asagi bakar dedi buyuklugune aml. Karar vericem dedi erkek gibiyd beden egitimciyim 290 takmis cok memnun kaldim. O kadar galesizim ki oyle aylarca arastirma yapmam hastane iyi bir kere adi karalansin istemez. Donme riski var mi ded genellikle gogus dokusu olanlarda doner dedi olimpiyatlara katilacak gıbı spor yapmazsan sikinti olmaz dedi:) sana disilik kazandirdik sampiyan olma dedi:) gelelim sikintilaraaaa sporcu old. Icin kaslarim cok sikiydi inanilmaz acim oldu direnler cikimca rahatladim. Anne yardimiyla yattim kalktim tuvaletimden banyoma anacim yaptirdi. Simdi tek basimayim giyinirken 60 yas gibi agir hareket ediuorum saclarimi toplamakta azicik zorlaniyorum bir seyi itip cekmek zor. Kollar tam kalkmiuor acilmiyor yan yatarken hala olum gibi dumduz yattigimda geriliuor hala oturur pozisyonda uyuyorum doner diue korkuyorum esnerken bile kaslarim agriyor ama coooookkkkk guzeller;)))

gecmıs olsun canım,doktorumuz aynı.dogru bi karar vermıssın bence :) o agrılar gecıcı bak gor bıkac aya hiçbirseyın kalmayacak

gecmıs olsun canım,doktorumuz aynı.dogru bi karar vermıssın bence :) o agrılar gecıcı bak gor bıkac aya hiçbirseyın kalmayacak

Insallah canim o kadar istiyorum ki artık iyi olmayi uykum bolunup duruyo artik yatakta ozgur olmak istiyorum. Yuzu koyun donemesemde yanlara rahat rahat donmek istiyorum. Nr zaman sonra yatakta.ozgur olabilirim.

merhaba bende ercn beye oldum 1 ay oldu ayni zamanlardayuz sayilir merakim su yatakta ozgurce donebiliyormusun artik benim 1 yandan diger yama dönmem bir dk yi buluyor cok gerginlik oluyor ve bakin saat kac uykumu boluyor. Ve kollariniz ne durumda.

merhaba bende ercn beye oldum 1 ay oldu ayni zamanlardayuz sayilir merakim su yatakta ozgurce donebiliyormusun artik benim 1 yandan diger yama dönmem bir dk yi buluyor cok gerginlik oluyor ve bakin saat kac uykumu boluyor. Ve kollariniz ne durumda.

Canm benimde biray oldu.eskiye bakarak daha rahatim.ama sadece yan yatmaya baslasim o da yeni basladim.ama yan yatincada eskisi gibi rahat d3gikim henuz.yattigimda kollarimi rahat uzatamiyorum.uzatirsam agrim oluyo cekiyorum kendime dogru.v3 gunluk hayatta da henuz tam anlamiyla kollarimi kullanamiyorum.mesela tam gergin acamiyor arkaya ve yukari tam uzanamiyorum.

Herkese merhaba
Istanbulda meme buyutme operasyonu icin onereceginiz bi doktor var mi? Hasan findika gitmustim. 3500 euro diyor. Biliyosunuz euro aldi basini gitti. Daha uygun birileri var midir? Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler

3500 euro mu diyor? Ucmus bu adam iyice! Bende onu istiyordum ama cok uzuldum simdi yaa :( Yurtdisinda bile o kadar degil. Ooof uzuldum simdi..

Kizlar, buyurun size gogus protezi hakkinda bilgiler..

Göğüslerini büyütmek isteyen kadınlara artık ağrısız bir yöntem uygulanıyor. Meme estetiğinin son trendi olan 'kas zarı altı silikon' tekniği; 'damla göğüs' hayali kuran kadınları kısa sürede arzu ettikleri görüntüye ulaştırıyor
Pek çok kadının 'olası kas ağrısı' nedeniyle cesaret edemediği meme estetiği; estetik cerrahideki gelişmelerle ortadan kalkıyor. Memorial Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü'nden Op. Dr. Barış Çakır, meme estetiğindeki son gelişmeleri anlattı:

Meme estetiğindeki yeni trend nedir?
Meme estetiğinde en yeni teknik olan 'kas zarı altı silikon' ile kadınlar kısa sürede iyileşerek doğal görünümlü memeye sahip oluyor. 'Kas zarı altı' yönteminde, silikonu memenin üstünde bulunduğu kaslar ile zar arasına yerleştiriyoruz. Diğer tekniklere oranla daha uzun süren, zor bir ameliyat olmasına rağmen ağrısız bir yöntem ve doğal meme görünümü ile son derece başarılı sonuçlar elde ediyoruz.

AVANTAJI ARTTI
Bu yöntemin avantajı neler?
'Kas altı' teknikte, kas kesilerek silikon yerleştiriyor; 'kas üstü' teknikte de, silikonu kas ile deri arasına konumlandırıyorduk. Kas altı tekniği, kasın fonksiyonunu etkiliyor ve hasta göğüs kaslarını zorladığında ağrı duyuyor; memede asimetriler oluşabiliyordu. Özellikle düzenli spor yapan kadınlar, bu yüzden meme estetiği yaptırmaktan kaçınıyordu. Kas üstü teknik ise, silikonun kendini çok belli etmesi ve doğal bir görünüm vermemesi gibi dezavantajlara sahipti. 'Kas zarı altı' teknik; her iki yöntemin avantajlarını taşıyor, dezavantaj içermiyor. Dış görünümüne önem veren kadınların yeni tercihi 'kas zarı altı silikon yöntemi', deniz ve havuz mevsiminin açılacağı yaz aylarında, doğal görünüm nedeniyle son derece sağlıklı bir yöntem.

Kas zarı silikon yönteminin, diğerlerinden farkı nedir?
Kas zarı altı tekniğin kullanımı her geçen gün artıyor. Bu teknikte silikon, kas zarının altına yerleştiriliyor; 1 mm civarında olan zar; kas dokularını etrafındaki doku ve kaslardan ayırarak, kasın rahat hareket etmesini ve görevini yapmasını sağlıyor. Kas zarı altı uygulaması; hem ağrısızdır, hem de doğal sonuçlar elde edilir. Daha uzun süren zor bir ameliyattır ama sonuç aynı ölçüde tatmin edicidir.

SONUÇLAR İYİ
Meme silikonu gerçek hissi verir mi?
Göğüs büyütme için ilk üretilen silikonlar yuvarlaktı. Bu silikonlar, yuvarlak görünümlü meme şekline neden oluyordu. Ancak yeteri kadar doğal sonuçlar elde edilemediği için bu silikonlar kas altına yerleştirilmeye başlandı. Ortada bir gerçek var ki; göğüs yuvarlak değildir. Yukarıdan hafif bir eğimle, meme başına doğru yükselir ve meme başından sonra daha keskin bir yay yaparak meme altına doğru döner. Damla şekilli protezler üretilmeye başladıktan sonra sadece 'daha doğal görünsün diye' kas altı planı tercih etme zorunluluğu ortadan kalktı. Kasın altına koymadan da doğal sonuçlar elde edebiliyoruz.

Damla silikonun özelliği nedir?
Meme; süt bezleri ve yağ dokusundan oluşur. Merkezde daha çok süt bezi, cilde yakın bölgelerde yağ bezleri bulunur ve memenin kendine has jölemsi kıvamı vardır. Silikonlu memenin kıvamı da memeye benzemelidir... Bu ihtiyaç, 'jöle kıvamlı sıvı silikonlu protez' üretimine zemin hazırlamıştır. 'Koheziv jel' denilen protezler, meme dokusuna daha benzer his vermektedir. Sıkıldığında şekil değiştirir ancak bırakınca eski şeklini alır. 'Koheziv jel'in bu hareketi, süt bezi, yağ dokusu ilişkisinden doğan hareketi taklit etmektedir.

HASTA ARAŞTIRMA YAPIP FİKİR ALSIN
Operasyon öncesi hastalarınıza neler tavsiye edersiniz?
Meme büyütme operasyonu yaptırmak isteyen hastalarımıza, konu ile ilgili küçük bir araştırma yapmalarını tavsiye ediyoruz. Artık her ameliyatın videosuna internetten ulaşabilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

BAŞARILI BİR AMELİYAT İÇİN HASTAYA DÜŞEN GÖREVLER
Hastalar mutlaka ideal kilolarına ulaştıktan sonra silikon taktırmalıdır. Kilolu ya da fazla zayıfken uygulanan silikon sonrası; kişi normal kilosuna ulaştığında göğüslerle vücut arasında orantısız bir görünüm oluşabilir.
Doktorunuzdan size uygulanacak silikonu isteyip bakın. Ona dokunun...
İlk muayeneye dolgusuz sutyen ile gidin. Doktorunuzdan size takılacak protezi isteyip iç çamaşırınıza yerleştirin ve o operasyona şekilde karar verin.
Bu operasyonu olmaya karar verdiyseniz; hamile kalmayı planladığınız yıldan bir yıl önce, çocuk doğurduktan iki sene sonra silikon yaptırın.

kızlar acıl yardımınıza ıhtıycacım var meme büyütme amelıyatı olucam ve burun estetıgı ayna anda... yakup avsar ıle gorustum kas altı damla protez kullanıcak markası natrella.. ama ıkı amlelıyata 30 mılyar ıstetı :((( dusup bayılıcaktım sokklardayım hala..ve bana 1 haftada ıyılesıcegımı soyledı ama kas altı yontemın cok zor olduğunu bu formda okudum araştırdım gerçekten zormuş ama en doğal gorunutu o sekılde saglanıyo arkadaşlarımdan bılıyorum... kas zarı arkası yontemı kullanıyor yakup bey ama bn ıstemedım ılerıde hıssedıldıgını duydumS: napıcam gerçekten cok sasırdım doktor zamn para acısı bunları düşünmekten zayıfladım 45 kılo oldum suan. bu arada bn uçuş hosteslıgı yapıyorum ısım gerçekten zor ıtme çekme agır kaldırıyorum ne zamn ıse donebılırım???? ne kadar ağrısı oluyo yakup bey hıc ağrın olmıycak dedı ama....

Bence baya abartmis fiyat konusunda. Bende o doktora burun ameliyati olmak istemistim, sonunda Emre Ilhana karar verdim, bence birde onunla gorus derim, sanirim yari fiyatina kapatirsin iki ameliyati, fakat Emre bey gogus yapmiyor, baska dr arkadasi giriyor gogus ameliyatina. Yani ayni anda ikisini birden oluyorsun. Karar yinede senin. Bende gogus icin dr ariyordum, Hasan Findik secicim olacak sanirim. Hasan beyin burun ameliyatlarini pek begenmedim, ama gogus konusunda baya uzman gibi geldi bana.

Back