Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben araniza bugun katilan biri olarak buradaki arkadaslarin yasadiklarindan fikir edinerek ki bu isime cok yaradi herkese cok tesekkur ederim.butun cesaretimi toplayip 10 gun once 23 ocak 2014 te ameliyatimi oldum.doktorum Ercan Karacaoglu referans uzerine gittim isini cok iyi yapan ve gorustugum doktorlar arasinda aklima yatan tek doktor.Ilk tanisma ve muayneye gittigim gun 10 dk icinde amelyat gunume ve protezin sekline karar verdik.ben 50 kilo ve 1 57 boyunda minyon bir bayanim ve gogus dokum iki cocuk emzirmeden sonra olduukca azalmis biri olarak, kas alti meme basi kesisi ile 325 cc yuvarlak allergen marka protez taktirdim.doktorum nasil istersin büyük mu kucukmu ne dusunuyorsun diye sordugunda dolgun ve dogal.dursun demistim ve hocam ameliyat aninda deneyerek daha net karar verecegini soyleyip 325 cc protezi uygun gordu. Iyikide oyle olmus.suan onuncu gunum.ve ilk gunlerdeki agrim yok.ama kas alti hep daha agrili denir evet agrili ama suan bile dikislerimin ustundeki bantlarin durmasina ragmen ayna karsina gectigimde gordugum goruntuye sukredip keske imkanim olsada daha once yaptirsaydim diyorum.suan masajlara henuz baslamadik.carsamBa tekrar gorusucez doktorumla.dikis ustundeki ince bantlari cikarcak ve masaj vericek.sanirim.sag gogsum normaldede daha buyuktu sola bakarak suanda da sanki hafif daha buyuk gibi.umarim zamala yada masajla esitlenir.esitlenmese bile sorun yapmam belki ama esit olursa on numara olur.sonuclari gorunce insanin cektigi acilara degiyo. Doktorum bana ameliyattan bir gun sonra direnleri ckarmak icin randevu verdiginde ameliyat sudyeni ve ustunede baski yapmasi ve ustteki sis goruntunun inmesi icin bilek.kalinliginda sıkı bir bandaj verdi o bandaj 3 hafta gece gunduz kalcak dedi.sadece yikama icin cikardigimda dunya varmis dedigim bir bandaj.hala ustumde.cikarmak.icin can atiyorum.beni encok o zorluyor cunki.agrilari en cok 4 - 5 gun cekicez ama sonrasi sahane. Bu yuzden arkadaslar hayallerinizi elinizden geldigince ertelemeyin.aklina bisey takilan varsa cevaplamaya calisirim...hersey gonlunuzce olsun.Allaha emenet olun. :)
Merhaba canım.. mesajını yeni gördüm kusura bakma lütfen. Evet Ali Mezdeği idi doktorum. Doktor konusunda çok araştırma yapmıştım, gerek internetteki bilgilerden, gerek televizyon programlarındaki konuşmalarından ve son olarak karşılıklı görüşmemizden sonra gönül rahatlığı ile kararımı vermiştim. Şu an göğüslerime baktıkça ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Sonuçtan çok ama çok memnunum. Gerek büyüklüğü gerekse doğallığı (ki benim için en önemli olanıydı) tam istediğim gibi. 3 ay oldu yaptıralı. 325 ve 350 cc takıldı. Göğüs büyüklüğüm farklı olduğu için. Ben damla protez istiyordum, yuvarlak protezin top gibi duracağından korktuğum için ama doktorum göğüs yapımın kesinlikle yuvarlak proteze uygun olduğunu, asla top gibi durmayacağını, kendisine güvenmemi söyledi. İyi ki onu dinlemişim. Burada kararı doktora bırakmak (ama işin ehli tabii) en doğrusu. Kimse anlamıyor silikon olduğunu ve çok gören inan hayrete düşüyor doğallığını görünce. Doktorum doğal görünmesi açısından kas altını önerdi, ama ağrılı onu söyleyeyim. inan değer o ağrıyı çekmeye. Fiyatı 6.500-7.500 arası diyeyim, hastaneye göre değişiyor. Doktorum fiyat konusunda da oldukça iyi niyetli ve yardımcı. Hiç düşünme bence.. Harika bir duygu güzel göğüslere sahip olmak Aklına takılan bir şey varsa, yazabilirsin canım. Hee resim yollamayı çok isterim ama nasıl yolluyacağımı bilemiyorum deseeem :26: sevgiler
bende öyleeee:44:daha sonrasinda olusabilecek problemden endiseleniyorum
2 ay sonra bi bakıcam ciddi ciddi ama ist da tavsiye edebilieceğiniz estetik cerrah varmı güvenilir ve uygun fiyats
a...
merhaba önce verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim ben nerde ameliyat olduğunuzu merak ettim birde fiyatını ben ankaradayım ve medikanayı araştırıyorum henüz fiyat konusunda bi bilgi edinemedim ama şuan yaptıracak durumumda yok sadece araştırıyorum :S
canm baya bir hasta oldum kotu kendime yeni yeni geldim sana ayri tesekkur edemedim bilgilerin icin.ben hacettepeye gittim konustun bana ameliyat ucretine 2600 dedi.isim verdigin doktor.acaba senden rica etsem ozelden bana ismini soyadini iletisimini atarmisin.en azindan arkadasim tavsiye etti boyle boyle dedi diyebilmk icin.bu bir iki hafta icinde kismetse olmak istyorum tam param okadar var benimde
2600 iyi bir fiyat yükselmeden ol kurtull derimmmm
Ameliyat 3.500 tl:)) sen kime nekadara oldun canm
Cnm simdi gordum msjini.iyi aksamlar.ben İstanbul atasehir memorial da ameliyat oldum Ercan Karacaoglu doktorum.fiyati burdan paylasmak dogru olmaz ozelden yazarim dilersen.bide yapilan isleme gore fiyat degisiyor.ve protezin marka ve sekline görede fiyat degisiyor diye biliyorum.özel hastane veya devlet hastanesi olarakta fiyatlar degisiyor.buarada dr a durumunu ifade ettiginde o da sana fiyatta biseyler yapabiliyor.bu biraz hastaneye ve doktorun insiyatifine kalmis bisey.umarim
Herşey istedigin gibi ve guzel olur.
Bu fiyatı ilkkez duydum ne zaman oldunuz tüm masraflarmı bu kadar tuttu yoksa protezin ücretimi sadece 1800 ??Canim bana damla 260cc high profile dual plan yontemiyle konuldu. Protez damla oldugu icin 1800tl verdim eger dusunuyosan haldun beyle bi konusmani tavsiye ederim canim zaten ayrintilara o karar vericek once muayene etmesi lazim seni
Bu fiyatı ilkkez duydum ne zaman oldunuz tüm masraflarmı bu kadar tuttu yoksa protezin ücretimi sadece 1800 ??
Slm ben sali gunu 4 subatta serhat tuncere gogus buyultme opersyinu yaptirdim rezmimde var sonuctan ck memnn kaldim agrim sizim olmadi kollarini bir sure kullanamayacaksin dediler ameliyat oldugm ilk gun bile kullandm ins boylede devam eder
Canim sali gunune randevu aldm:) sana birsey soracagim yara izin nasil suan ne sekilde yerlestirildi nasil bakim yapiyosun bana bilgi verebilirmsn:)Ozel msj attim canim:)