Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

doktor seçmek ne kadar zormuş :KK43:

doktoruna karar verdiğinde bir rahatlayacaksın ki sorma. en önemli kısım bu çünkü. ben beklemedeyim şimdi. yaz hastası olacağım için (hasta lafı pek olmadı değil mi :KK70: ) heyecanım daha fazla. olsuunn yine de... bir bakmışım ameliyat günüm gelmiş, bir bakmışım bir hafta geçmiş..... ohhh inş, hepimize nasip olacak!

evet şu doktor bulma diğer şehirlere bakma off offff gerçekten zorrr sizce en ii teknik ne kas zarı altı mı kas altı mı:S

bende bir paketin üstünde 17 yıldır sigara kullanıyorum hatta amaliyata girdiğim gün öğlene kadar aç karna 6 sigara içtim:) tabiki önermiyorum amaliyat sonrası öksürük ağrıya sebeb oluyor bu gün 8. günüm cuma banyoda bantları ıslatarak kendim çıkardım evet 4cm amaliyat izllerimi gördüm şimdilik güzel gürünmüyor ama ben yukarıdan baktığım için görmeyip takmıyorum:)rahat yatıp kalmaya yeni başladım ilk üç gün asla tek başıma kalkamadım eşim izin aldı bana bakmak için5 gün bantlar çıkınca rahatladım hatta banyoyu yıkadım :)kas altı olmayanlarda bu kadar ağrı sıkıntı olmuyormuş sonuçta gögüs kasları kesiliyor daha ağrılı olması normal ancak sonrası açısından bu daha sağlıklı ve güvenli takılan malzeme hiç bir şekilde hissedilmeyecek 70 bedenden 80 bedene çıktım cilt gergin bu yüzden biraz sert ,5. gün sporcu sütyeni aldırdı bana 100 tl ye sıkı tutuyor şekil açıısndan da gerekliymiş birde kas altı amaliyatlarda çok fazla büyütemiyorlar sanırım bunu dr unla konuş bana eğer daha büyük beden isteseydin kas altı yeterli olmaz demişti.işi uzatmak strese sebeb oluyor seni anlıyorum

sibelcim şehir dışındaydım geç döndüm o yüzden.çok geçmiş olsun tekrar cnm senin adına mutlu oldum darısı benim başıma inşallah ve bütün isteyenlerin.tabi şimdi dahada iiyisindir
dediğim gibi stres çoktu ama artık düşünmüyorum nisanda kavuşcam inş.memişlerime sadece bunu düşünüyorum kafam nispeten rahat.mahsuru yoksa arkadaş olarak ekliyorum seni kabul edersen sevinirim..

inşallaaaaah rabbim isteyen herkese versin kızlar :)

bende nisanda ameliyat oluyorum yıllardır çok istediğim bişeydi dolgun memişlere kavuşmak o yüzden amiiiiiiiiiiiinn diyorum arkadaşım.resimlerini görmeyi bende isterdim.internetten o kadar çok baktım ki öncesi sonrası resimlere darısı bizim başımıza inşallah..

canım arkadaş olarak ekledim gör bakalım fotolarımı :KK66: inşallaaaah kavuşacaksın sen de
bende nisanda ameliyat oluyorum yıllardır çok istediğim bişeydi dolgun memişlere kavuşmak o yüzden amiiiiiiiiiiiinn diyorum arkadaşım.resimlerini görmeyi bende isterdim.internetten o kadar çok baktım ki öncesi sonrası resimlere darısı bizim başımıza inşallah..

ben doktorum olarak nuri soysalı seçtim umarım iyi geçer:) çok fazla güven verdi öneri olarak yazıyorum sizlere...

Merhaba papatya, arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de şubatta ameliyat olucam her şey yolunda giderse.

ben doktorum olarak nuri soysalı seçtim umarım iyi geçer:) çok fazla güven verdi öneri olarak yazıyorum sizlere...

Merhaba papatya, arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de şubatta ameliyat olucam her şey yolunda giderse.

kabul ettim:))hakkımızda hayırlısı bende önce şubata randevu almıştım ama sonra öne çektim umarım istediğimiz göğüslere kavuşuruz kaç cc taktırmayı düşünüyosun bana dok. 235cc ile 275cc deniycek hangisi doğal durursa onu takıcak...

Bayanlar Merhaba,

Uzunn zamandır forum'u okuyorum,okuyorum başa dönüyorum okuyorum :) ameliyat olma konusunda kararsızdım fakat bu aralar kararımı vermiş durumdayım.Şubat gibi ameliyat düşünüyorum.Dr seçimi çok önemli fakat hala hangi dr ile görüşeceğimi bilemiyorum.Sizden öneri bekliyorum..lütfen bana yardım ediin :KK43: :)

Bayanlar Merhaba,

Uzunn zamandır forum'u okuyorum,okuyorum başa dönüyorum okuyorum :) ameliyat olma konusunda kararsızdım fakat bu aralar kararımı vermiş durumdayım.Şubat gibi ameliyat düşünüyorum.Dr seçimi çok önemli fakat hala hangi dr ile görüşeceğimi bilemiyorum.Sizden öneri bekliyorum..lütfen bana yardım ediin :KK43: :)

nuri soysalı tavsiye edebilirim...

bence birkaç doktordan randevu alıp görüş kendin karar ver derim canım..ben sana kendi doktorum BARIŞ ÇAKIR ı tavsiye ederim :KK66:
Bayanlar Merhaba,

Aslında bir kaç dr dan randevu aldım fakat aralık ayı yıl sonu kapanışları nedeniyle henüz görüşme fırsatım olmadı..

papatya_1 teşekkürler..nuri soysalı araştırıcam ..

burcu102008 bende Barış Çakır'ın videolarını izliyorum yeni bir yöntem ile yapıyorum ameliyatlarımı diyor ameliyat da kas kesimi olmadığı için daha ağrısız ve göğüsü daha doğal gösteren bir yöntemmiş...Çok da korkuyorum ameliyat dan sonra herhangi olumsuz durumla karşılaşmakdan ,beğenmemek den,simetri bozukluğundan,top gibi durmasından..Rahatlamam gerekiyoo sanırım :)

Merhaba, bana doktorum 260 cc dedi ama vücut yapıma ve göğüs tabanıma 260 az sanki. ben yurtdışındayım henüz yüzyüze görüşmedik, randevumu da az önce ayarladık 17 şubata, 18inde de ameliyat kısmetse. seninkine de az kalmış, umarım herşey yolunda gider, ağrısız sızısız istediğin gibi görünürsün diyeyim :)

kabul ettim:))hakkımızda hayırlısı bende önce şubata randevu almıştım ama sonra öne çektim umarım istediğimiz göğüslere kavuşuruz kaç cc taktırmayı düşünüyosun bana dok. 235cc ile 275cc deniycek hangisi doğal durursa onu takıcak...

bişey sorsam arkadaşlar birçok yabancı siteden baktım öncesi sorası hallerine hatta ameliyat bile izledim artık sapık gibi oldum:KK17: yalnız iki göğsü birbirine yakın olduğu yöntem hangisi anlayamadım ben birbirine yakın olsunlar istiyorum hangi yöntemi tercih etmem lazım ki

siteye yeni katıldım sırf bu yüzden aslında. öğretmenim doğuda yetişirse ara tatilde yaptırmak istiyorum ama burdan okumanın dışında hiç bilgim yok.:KK50:
trabzonda yaptırmayı düşüüyorum bildiğiniz bi doktor varsa trabzon veya çevresinde gidip konuşcam. ?

canımm sen önce sakin ol inan stres yapacak hiçbir şey yok:)) arkadaş olarak ekledim görebilirsin Barış bey nasıl harikalar yaratmış hehe :))),
Aslında bir kaç dr dan randevu aldım fakat aralık ayı yıl sonu kapanışları nedeniyle henüz görüşme fırsatım olmadı..

papatya_1 teşekkürler..nuri soysalı araştırıcam ..

burcu102008 bende Barış Çakır'ın videolarını izliyorum yeni bir yöntem ile yapıyorum ameliyatlarımı diyor ameliyat da kas kesimi olmadığı için daha ağrısız ve göğüsü daha doğal gösteren bir yöntemmiş...Çok da korkuyorum ameliyat dan sonra herhangi olumsuz durumla karşılaşmakdan ,beğenmemek den,simetri bozukluğundan,top gibi durmasından..Rahatlamam gerekiyoo sanırım :)

X