Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktor seçmek ne kadar zormuş
bende bir paketin üstünde 17 yıldır sigara kullanıyorum hatta amaliyata girdiğim gün öğlene kadar aç karna 6 sigara içtim:) tabiki önermiyorum amaliyat sonrası öksürük ağrıya sebeb oluyor bu gün 8. günüm cuma banyoda bantları ıslatarak kendim çıkardım evet 4cm amaliyat izllerimi gördüm şimdilik güzel gürünmüyor ama ben yukarıdan baktığım için görmeyip takmıyorum:)rahat yatıp kalmaya yeni başladım ilk üç gün asla tek başıma kalkamadım eşim izin aldı bana bakmak için5 gün bantlar çıkınca rahatladım hatta banyoyu yıkadım :)kas altı olmayanlarda bu kadar ağrı sıkıntı olmuyormuş sonuçta gögüs kasları kesiliyor daha ağrılı olması normal ancak sonrası açısından bu daha sağlıklı ve güvenli takılan malzeme hiç bir şekilde hissedilmeyecek 70 bedenden 80 bedene çıktım cilt gergin bu yüzden biraz sert ,5. gün sporcu sütyeni aldırdı bana 100 tl ye sıkı tutuyor şekil açıısndan da gerekliymiş birde kas altı amaliyatlarda çok fazla büyütemiyorlar sanırım bunu dr unla konuş bana eğer daha büyük beden isteseydin kas altı yeterli olmaz demişti.işi uzatmak strese sebeb oluyor seni anlıyorum
sibelcim şehir dışındaydım geç döndüm o yüzden.çok geçmiş olsun tekrar cnm senin adına mutlu oldum darısı benim başıma inşallah ve bütün isteyenlerin.tabi şimdi dahada iiyisindir
dediğim gibi stres çoktu ama artık düşünmüyorum nisanda kavuşcam inş.memişlerime sadece bunu düşünüyorum kafam nispeten rahat.mahsuru yoksa arkadaş olarak ekliyorum seni kabul edersen sevinirim..
inşallaaaaah rabbim isteyen herkese versin kızlar :)
bende nisanda ameliyat oluyorum yıllardır çok istediğim bişeydi dolgun memişlere kavuşmak o yüzden amiiiiiiiiiiiinn diyorum arkadaşım.resimlerini görmeyi bende isterdim.internetten o kadar çok baktım ki öncesi sonrası resimlere darısı bizim başımıza inşallah..
ben doktorum olarak nuri soysalı seçtim umarım iyi geçer:) çok fazla güven verdi öneri olarak yazıyorum sizlere...
Merhaba papatya, arkadaşlık isteği gönderdim, kabul edersen sevinirim. ben de şubatta ameliyat olucam her şey yolunda giderse.
Bayanlar Merhaba,
Uzunn zamandır forum'u okuyorum,okuyorum başa dönüyorum okuyorum :) ameliyat olma konusunda kararsızdım fakat bu aralar kararımı vermiş durumdayım.Şubat gibi ameliyat düşünüyorum.Dr seçimi çok önemli fakat hala hangi dr ile görüşeceğimi bilemiyorum.Sizden öneri bekliyorum..lütfen bana yardım ediin :)
Bayanlar Merhaba,
Uzunn zamandır forum'u okuyorum,okuyorum başa dönüyorum okuyorum :) ameliyat olma konusunda kararsızdım fakat bu aralar kararımı vermiş durumdayım.Şubat gibi ameliyat düşünüyorum.Dr seçimi çok önemli fakat hala hangi dr ile görüşeceğimi bilemiyorum.Sizden öneri bekliyorum..lütfen bana yardım ediin :)
kabul ettim:))hakkımızda hayırlısı bende önce şubata randevu almıştım ama sonra öne çektim umarım istediğimiz göğüslere kavuşuruz kaç cc taktırmayı düşünüyosun bana dok. 235cc ile 275cc deniycek hangisi doğal durursa onu takıcak...
Aslında bir kaç dr dan randevu aldım fakat aralık ayı yıl sonu kapanışları nedeniyle henüz görüşme fırsatım olmadı..
papatya_1 teşekkürler..nuri soysalı araştırıcam ..
burcu102008 bende Barış Çakır'ın videolarını izliyorum yeni bir yöntem ile yapıyorum ameliyatlarımı diyor ameliyat da kas kesimi olmadığı için daha ağrısız ve göğüsü daha doğal gösteren bir yöntemmiş...Çok da korkuyorum ameliyat dan sonra herhangi olumsuz durumla karşılaşmakdan ,beğenmemek den,simetri bozukluğundan,top gibi durmasından..Rahatlamam gerekiyoo sanırım :)