Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba. Ben de Bakırköy taraflarındayım. Ben de araştırmaya başlıyım dedim ama bir sürü farklı nokta var sanırım dikkat edilmesi gereken? 300 cc 325 cc 400 cc , damla mı yuvarlak mı... Şimdiden araştırmak karışık geldi bana. Bir de hangi doktora gideceğine karar vermek lazım. Sen hiç bir fikir edindin mi doktorlarla ilgili?

Bir de bu silikonlar gerçekten göğüs gibi duruyorlar mı, yani yapay oldukları belli mi? Dokunduğunda, bir kitle hissediyor musun göğsünde? Evli hanımlara özellikle soruyorum. Eşleriniz için bir sıkıntı yaratıyor mu bu silikon, yoksa doğal görünümde sorunsuz kullanılıyor mu?

Neden bu forumda kimse yardımcı olmuyor, cevap yazmıyor? Sanırım hafta sonu ve herkes geziyor dışarıda

Merhaba acaba fiyat bilgisi yazar mısınız? Çünkü birbirinden o kadar farklı fiyatlar yazılıyor ki aklım karıştı. 1500'den 7000'e kadar farklı fiyatlar gördüm :)) Bir ortalama oluşturmaya çalışıyorum da. Teşekkürler

Neden bu forumda kimse yardımcı olmuyor, cevap yazmıyor? Sanırım hafta sonu ve herkes geziyor dışarıda

Öncelikle çoğunlukla boyut ve protez şekline doktorlar karar veriyor. Elbette sizin önerilerinizi de dikkate alıyorlar. Ama ilk öncelik doktorunuza muayene olmak. Buradan bizler ne yazsak doğru olmaz.
Ameliyat fiyatlarının değişkenliği, ameliyat olunacak hastanenin özel olup olmamasından, kullanılacak protez marka ve şekline kadar değişiklik göstermektedir. Ayrıca, doktorunuz konusunda isim yapmış bir hekim ise tabi ki bu rakam daha da yükselir.

canım ben 2 buçuk sene önce dr. ufuk bilkaya aeliyat oldum ve çok memnunum.açıkçası büyüklük yada sekil konusuna hiç takılmadım.çünkü doktorum o kdr güven verici konuştu benimle her şeyi ona bıraktım.tam vücudumla uyumlu çok güzel memelerim var artık :)

bende ayni dertden muzrabim :=) bende arastirmaya basladim devlet hastanesinde yada saglik guvencen varsa bu ameliyati olabiliyormuyuz arkadaslar....!!

herkese merhaba

ben de aynı dertten müzdaribim ancak yakın zamanda gebelik düşünüyoruz.. operasyonu gebelik öncesı mı sonrası mı olsam kararsız kaldım. emzirmeyı etkilemediği konusunda birçok yazı okudum.gebelikten sonra yaptırsam uzun sure ertelemış olucam. sizce ne zman olmalıyım??

cok iyi bir konuya deginmissin cnm bunu bende aklimdan gecirmistim arastirdigim kadariyla bi sakincasi yokmus seninde edindigin bilgilerle hemen hemen ayni sut bezelerine bi zarari yokmus die biliorum fakat hiç bir doktorla daha once konusmadim buradan edindigim bilgiler dahilinde soyluyorum cnm cook iyi arastirmalisin en önemliside doktorun iyi olmasi
dogum oncesi oldugunda hemen gebe kalicagini zannetmiyorum iylesme surecini bitirdikten sonra olman daha iyi gibi gorunuyor
benim fikrimce yinede iyi arastir umarim hersey istedigin gibi gider guzel olur senin için hersey hayirlisi Rabbimden nasil hayirliysa öyle olur insallah

arkadaslar neden hiiç yardimci olmuyosunuz lutfen biraz destek bekliorum sizlerden ben gögüs ameliyati olmaya karar verdim sonunda :=))
buralardan edindigim bilgilerden cesaretimi topladim fakat 5bin tl ucreti bu aralar maddi sikintida oldugumuz için bisiy yapamiyorum birgun ins. hayalime kavusucagim ne zaman olur bu bilmiorum dun burda bi sayfada dikkatimi cekti devlet hastanesinde yada saglik guvenceniz varsa yaptirabiliormusunuz ve yaptiran oldumu hiç sonuclari nasil oldu lütfenn destek bekliorum arkadaslar olanlar varsa bilgilerini aktarsin bizlere simdiden tskler...

arkadaslar inaninki coook kararsizim sigorta karsiliyorsa gidip ordami oluyum yoksa özel bi hastanedemi bu operasyonu yaptiriyim hiç bilemiorum ameliyatdan cok korkan birisiyim aslinda fakat narkoz vericeklerini bildigim için hiçbirseyin farkina varmiycam gozumu acana kadar cani tatli birisi degilim aciya dayanikliyim cok sukur ameliyatdan sonrasina raziyim acisina katlanirim iyilestikden sonraki yasiycam o kocaman buyuk mutluluga deger kendime guvenim gelicek bu en önemlisi tek sorun maddi sikintisi 5bn tl devlette yada sigorta kapsaminda olanlar varsa bilgilerini paylassin yoksa maddi sikintimiz gectikden sonra özel hastanede olmayi dusunuyorum özel oldugu için biraz guvenerek kendimi teslim edicem diger turlu acabalarim olucak evhamlanacam ya kötu olursa ya kendimi daha kötu duruma sokarsam hayal kirikliklarim olucak die coook korkuyorum gercekten bu ameliyati olmam gerekior offff nasil anlatabilirim derdimi sizlere bu kadar becerebiliorum simdiden tskler hepinize ...!!!

neden kimse cvp yazmior ((((

Merhaba.. Estetik operasyon, özel tercih olduğu için malesef özel sigorta ya da devlet sigortası bunu karşılamıyor. Sadece göğüs küçültme ameliyatlarında devlet sigortası, memenin ağırlığına göre, ( yasal bir kilo var ) onda ortalama 750-1000 lira civarında destek oluyor.
Ancak dediğim gibi büyültme ameliyatını, şahsen karşılıyorsun.
Bu forumda 3.000 civarında ameliyat olan ve gerçekten memnun olan arkadaşlar var.
Sana tavsiyem ne şartlar altında olursa olsun korkunu bir tarafa bırakıp, bütçeleyebilirsen vakit harcamaman.
Çalışıyor musun bilmiyorum ama, bazı bankaların tüketici kredileri 48 aya kadar var.
Sevgiler :)

çok teşekkür ederim canım yarın sabah 10.30 a randevu aldım ilk görüşmemi yapıcam bakalım ne diyecek dr.. evde de olsam kızım 14 aylık olduğu için pek yatamıycam. acıya dayanırım doğumdan sonra bile hemen ayaklandım ama bu başka bişey tabi. dr yarın ne diyecek bakalım izin derse alıcam 1 hafta napıyım daha doğrusu iznim var zaten de eşim ameliyat olmamı istemiyor şimdi bide iznimi bunun için ayırıp onunla tatil yapmazsam hepten papaz olucaz:)) bilgilerimi paylaşırım yarın sizinle

çok teşekkür ederim canım yarın sabah 10.30 a randevu aldım ilk görüşmemi yapıcam bakalım ne diyecek dr.. evde de olsam kızım 14 aylık olduğu için pek yatamıycam. acıya dayanırım doğumdan sonra bile hemen ayaklandım ama bu başka bişey tabi. dr yarın ne diyecek bakalım izin derse alıcam 1 hafta napıyım daha doğrusu iznim var zaten de eşim ameliyat olmamı istemiyor şimdi bide iznimi bunun için ayırıp onunla tatil yapmazsam hepten papaz olucaz:)) bilgilerimi paylaşırım yarın sizinle

Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir süreç yaşarsın :)

merhaba canım bende senin gibi şu an bekleyiş dönemimdeyim araştırmamı yaptım hatta kararımı bile verdim fakat iş bakımından uygun sakin zamanı bekliyorum muhtemelen ocak ayı gibi ameliyatımı planlıyorum özellerde genel olarak fiyat 5.000 -6 000 civarı değişiyor devlet hastanelerinde ise silikon 1000-1200 civarı hastane için ise 1500-1800 gibi rakarm isteniyor ortalama 3000 gibi düşünebilirsin ve bu sitede devlette ameliyatını yaptırıp çokda memnun olan arkadaşlarımız var :) hatta bende onun sayesinde doktoruma gidip karar verdim diyebilirim... bu aşamada hastane bi yerde kalıyor önemli olan doktor seçimi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ...

Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz bir süreç yaşarsın :)

sağol canım bugün gittim işte ekranda baktık bana yakışan 300 cc yuvarlak oldu kolaltından operasyon olacak. haftaya uygun olacağımı düşünüyorum haftasonu dinlensen pzt başlayabilirsin dedi bayramdan önce olursa bayramdada dinlenebilirim bakalım hayırlısı ayarlayabilirsem haftaya cuma gelsin memişler

kolaltından olması güzel :) sevındım senın adına.pekı doktorun kım?

bende geçen sene ameliyat oldum Ankara'da DR HİKMET KARAYEL'E işinde çok iyi çok memnun kaldım estetik ameliyatlarında güven veren bi doktorun olması gerekiyor bence silikonun ebatına doktorun kararını dinlemekte fayda var sonuçta çok uzun bi süre onu taşıycaksın ben kesinlikle doktorumu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…