• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sen benım memleketımde yasıyormussun yaaaa :D bende körfezlıyım :) gercı suan ıstanbulda yasıyorum :) ben aml. 4 yıl oldu yaptıralı. cok ama cok memnunum yalnız evlendikten sonra maalesef kılo aldım kılo alınca keşke braz daha buyuk yaptırsaymışım dedım :) açıkçası benımde emzirmeden kaynaklı deformasyon korkum var bız bebek dusunuyoruzda bebk suan bızı düşünmüyor bı gelsınde gorcez benı ne hale sokacağını, olmadı artık emzırme donemınden sonra degıstırırım :D sımdıden para bırıktırmeye baslasm ıı olcak .. kucuk gogus ne demek ııbılırım :D doktor arkadaşıma burunumu duzeltmesı ıcın gıtmıstım bı baktım masada protezler duruyo onunla konuşurken bı yandan mıncık mıncık protezlerı ellıyordum :D o zamanlar körfez beledıyesınde lısanslı kıckboks yapıyordum. bana dedıkı bu sporu yapmamış olsan sanada takardık.. :D o gun duşundum nereye kadar tahta gıbı takılcam :D sporu bıraktım ertesı gun bende ıstıyorum dedım zaten burun ıcın aml olcaktım dedım aynı güne çıkar benı :D olduda bıttı maşallah :D tek sey kas altından olduğu ıcın kı benım agrı esıgım yuksektır okadar yumruk tekme yemıs bırı olarak :D 3 gun sırtımda yastıkla wc ıcın bırının kaldırmasını bekleyerek gectı :D

Hahah hikaye okuyormus gb okudum:) Ben ne zmndır ıstıyorumda kısmet olmadı ama ıns bu sefer olucak:)kaç kiloydun ne kadar oldun sen ? ve kaç beden büyüttün göğüslerini? :P Bide kime ameliyat olmuşstun ? :) hayırlısı ya inşş olur daha zamanı var belliki :)

Hahah hikaye okuyormus gb okudum:) Ben ne zmndır ıstıyorumda kısmet olmadı ama ıns bu sefer olucak:)kaç kiloydun ne kadar oldun sen ? ve kaç beden büyüttün göğüslerini? :P Bide kime ameliyat olmuşstun ? :) hayırlısı ya inşş olur daha zamanı var belliki :)

:D ben 65 kıloyken yaptırmıştım sımdı 70 kıloyum :( 75 dı bedenım sımdı 85 bazılarında 90 :D dr. ali kılıç ..

Yarin bikac yeri arayip hafta icine randevu alicam.. bakalim gidip gorusym. Biran once iyi bi dr bulup aml. olmak istiyorum.. ama yardimlariniz lazimm.. baliklama atlamak istemiyorm.. sonra pisman olmym:/

Merhaba hanımlar ben de haftaya silikon yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.60 kilom 48 ve su an 34B çamaşır kullanıyorum la senza'dan. Acaba 350 cc kas altı yuvarlak silikon kullanıldığı taktirde çok mu büyük olur? komik bir görüntü olsun istemiyorum.
Bu arada ameliyattan çok korkuyorum, özellikle kaslarımın kesilmesi düşüncesi içimi kaldırıyor:18:
Ve aileme de henüz söylemedim, annem ne zaman silikon konusunu açsam itiraz ediyordu yıllardır, haftaya silikon yaptırmaya karar verdiğimi duydugunda ne olucak düşünmek istemiyorum.

Merhaba hanımlar ben de haftaya silikon yaptırmayı düşünüyorum, boyum 1.60 kilom 48 ve su an 34B çamaşır kullanıyorum la senza'dan. Acaba 350 cc kas altı yuvarlak silikon kullanıldığı taktirde çok mu büyük olur? komik bir görüntü olsun istemiyorum.
Bu arada ameliyattan çok korkuyorum, özellikle kaslarımın kesilmesi düşüncesi içimi kaldırıyor:18:
Ve aileme de henüz söylemedim, annem ne zaman silikon konusunu açsam itiraz ediyordu yıllardır, haftaya silikon yaptırmaya karar verdiğimi duydugunda ne olucak düşünmek istemiyorum.

Merhaba bende 1,63 cm boyundayim ve 51 kiloyum sanirim ayni gibiyiz bende 325cc var onceden coknkucuklerdi suan gayet dogal bi buyuklukte 80c eger biraz kendiningostersin diyorsan 350cc uygun benimkiler normal biraz daha buyuk olsaydi zararinolmazdi diye dusunuyorum ama boylede gayet memnunum :)

selam
ismim figen aranıza bugun katıldım
uzun zamandır estetik araşdırması peşindeyim ve kombin ameliyat olacağım
yanı liposuction karın germe ve gögüs büyütme ve dikleşme
başdan alınan yağı göğüse nakile ettirmek istedim fakat araşdırmalarım sonucunda bır sure sonra o yağın vucud da kaıp oldugunu ögrendım.
bugun doktorum prof. ali gürlek ile 400cc lik protez e karar verdik
inşalla umduğum gibi çıkar
ameliyat tarihim 10 eylül

Merhaba bende 1,63 cm boyundayim ve 51 kiloyum sanirim ayni gibiyiz bende 325cc var onceden coknkucuklerdi suan gayet dogal bi buyuklukte 80c eger biraz kendiningostersin diyorsan 350cc uygun benimkiler normal biraz daha buyuk olsaydi zararinolmazdi diye dusunuyorum ama boylede gayet memnunum :)

Cevabın için teşekkürler canım 325cc ve 350cc arasında pek fark olmuyor zaten sanırım. Peki sen kas altı mı yaptırmıştın? Ve ne kadar sürede ağrıların geçip normal bir görüntü oluştu?

kesinnlikle korkma canım. özellikle hastane hiç korkma güzelllik merkezlerinden kork ve uzak dur.
iyi bir cerrah tecrubeli kadroyla yaptıranlar aynı gün ameliyat olmamış gibi.
ben de cumartesi sabah giriyorum inniallaaahhh.. cok heyecanlıyımm <3 :)

Merhaba Arkadaslar

Dün özel bir hastanede meme protezi ameliyatı oldum ve ameliyat oldugumun akşamı evime taburcu oldum.basından sonuna kadar benimle ilgilenen op.dr.Deniz küçükkaya ve asistanı esin hanım"a burdan cok teşekkr ediyorum.ilgi ,alaka ve güleryüzleri ile dün operasyonumuzu tamamladık ve su an ömuhteşem göğüslerim var yakında fotograflarımı paylaşıcam sizlerle:-)))

Malesef yok benim doktorum izmirde Cenk Tokatti bu arada sanirim gorusme oldu nasil gecti?

Merhaba canim..ben henuz daha arastirma asamasindayim kizimi hala emzirdigim icin :) ama sana cenk beyden memnun kaldinmi diye soracaktim..arastirirken aklim hepten karisti..kendim okuyup anlamaya calismak yerine uzman bi cerrahla goruseyim diyorum..iki cocuk emzir iki kere 17 kilo al ver..artik sarktilar..diklestirmeyle beraber protez de dusunuyorum ama bakalim..benimki henuz dusunce sadece su an..

Back