- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.034
- 448
sen benım memleketımde yasıyormussun yaaaa bende körfezlıyım :) gercı suan ıstanbulda yasıyorum :) ben aml. 4 yıl oldu yaptıralı. cok ama cok memnunum yalnız evlendikten sonra maalesef kılo aldım kılo alınca keşke braz daha buyuk yaptırsaymışım dedım :) açıkçası benımde emzirmeden kaynaklı deformasyon korkum var bız bebek dusunuyoruzda bebk suan bızı düşünmüyor bı gelsınde gorcez benı ne hale sokacağını, olmadı artık emzırme donemınden sonra degıstırırım sımdıden para bırıktırmeye baslasm ıı olcak .. kucuk gogus ne demek ııbılırım doktor arkadaşıma burunumu duzeltmesı ıcın gıtmıstım bı baktım masada protezler duruyo onunla konuşurken bı yandan mıncık mıncık protezlerı ellıyordum o zamanlar körfez beledıyesınde lısanslı kıckboks yapıyordum. bana dedıkı bu sporu yapmamış olsan sanada takardık.. o gun duşundum nereye kadar tahta gıbı takılcam sporu bıraktım ertesı gun bende ıstıyorum dedım zaten burun ıcın aml olcaktım dedım aynı güne çıkar benı olduda bıttı maşallah tek sey kas altından olduğu ıcın kı benım agrı esıgım yuksektır okadar yumruk tekme yemıs bırı olarak 3 gun sırtımda yastıkla wc ıcın bırının kaldırmasını bekleyerek gectı
Hahah hikaye okuyormus gb okudum:) Ben ne zmndır ıstıyorumda kısmet olmadı ama ıns bu sefer olucak:)kaç kiloydun ne kadar oldun sen ? ve kaç beden büyüttün göğüslerini? Bide kime ameliyat olmuşstun ? :) hayırlısı ya inşş olur daha zamanı var belliki :)