• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yara izi gördüm. çok yakından dikkatlice bakılmadıkça gözükmüyor. bence biraz zamana bırakmalısın. hem göğüs boyutunu hem kesi izlerini. inan bana değişim seni de şaşırtacak. her şey gönlünce olsun.

Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 15 gün önce ameliyat oldum 300 cc yuvarlak high profil takıldı.Ama sanki benimkilerde küçük gibi geliyor. Bu sizin resimlere nerden bakabiliyoruz acaba

Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 15 gün önce ameliyat oldum 300 cc yuvarlak high profil takıldı.Ama sanki benimkilerde küçük gibi geliyor. Bu sizin resimlere nerden bakabiliyoruz acaba

geçmiş olsun. şuan durumunuz nasıl peki. ağrı sızı var mı. meme dokunuz varsa 300 cc normal bence. gerçi şuan şiştir şişler inince daha mı küçük görüncek bende bilemedim. bende ekim ayı içerisinde olmak istiyorum ama daha dr ile görüşme yapmadım. ne kdr cc uygun olur onu bile bilmiyorum. siz zor süreci atlatmışsınız. darısı benim başıma:18:

Bana 295cc Damla takıldı. Açıkcası ilk başta küçük geliyordu gözüme, daha büyük olmasını arzu etmiştim. Ancak şimdi, vücuduma uygun olduklarını düşünüyorum. Hoş zaten başka çarem de yok. Göğüs kafesim çok dar olduğu için, bana uygulanabilecek en büyük boyut bu olmuş. Şimdiye kadar hiç göğüsüm yoktu. Şöyle ki, La Senza da 70 A dolmuyordu bile :)
Sanırım şu anda 75 B ya da C gibi. Bu zamana kadar hiç Cup ölçüsü ile ilgim olmadığı için, ilk sürtyen alımımda anlayacağım :) 😊

banada 295 cc yuvarlak kasaltı takıldı,ilk gördüğümde çok büyük göründü gözüme ama şimdi çok küçük olduğunu düşünüyorum,keşke doktora ısrar etseydim 350 cc falan taksaydı:(

banada 295 cc yuvarlak kasaltı takıldı,ilk gördüğümde çok büyük göründü gözüme ama şimdi çok küçük olduğunu düşünüyorum,keşke doktora ısrar etseydim 350 cc falan taksaydı:(

geçmiş olsun. seninde mi meme dokun çok azdı canım.ondan mı yeterli görmedin acaba
ya boyut birazda vücuduna orantılı olmalı. zayıfsan bence 295 de ideal durur gibi düşünüyorum.bende de çok abartılı istemiyorum ama üçgen bikinileri kullandığımda ideal boyutta olmasını istiyorum. arzum77 var bilirsiniz. onunkilere hastayım boyutuda şeklide çok güzel olmuş onunkinden istiyorum bende ama her dr farklı yapar işte :26:

neden bu kdr düşük meme dokun çok mu vardı :26:

tam tersi hiiç yoktu :) fakat göğüs kafesim ck darmış olabilicek olan buymuş doktorum 210 zorlamıs ama koltka altlarıma kadar gelmiş.sizin gözleriniz alışıyo bence benim sargılarım bugün cıkarıldı o kadar mutluyum ve memnunum ki cok şükür daha fazlası yakısmazdı ztn ve önemli olan dogal görünüm, o zaman kuş gibi kanat da taktıralım kuşlar cok güzel ya bizde niye yok ;) dimi ama

geçmiş olsun. seninde mi meme dokun çok azdı canım.ondan mı yeterli görmedin acaba
ya boyut birazda vücuduna orantılı olmalı. zayıfsan bence 295 de ideal durur gibi düşünüyorum.bende de çok abartılı istemiyorum ama üçgen bikinileri kullandığımda ideal boyutta olmasını istiyorum. arzum77 var bilirsiniz. onunkilere hastayım boyutuda şeklide çok güzel olmuş onunkinden istiyorum bende ama her dr farklı yapar işte :26:

yok benim meme dokum vardı,ama benim omuzlarım çok geniş.aslında ideal ama yaptırmışken biraz daha büyük olsa iyi olurdu diyorum:)

selam bayanlar.. ben hala ameliyat olamadım sözüm ona şeker bayramından sonraydı ameliyatı bırakın doktora bile gidemedim.. işler yoğun yıllık iznimi kullanamıycam sanırım sormak istediğim ameliyat olan hanımlar hemen işe başlasam olurmu illa yatmakmı lazım bikaç gün?? işim oturarak sadece günde max yarım saat araç kullanıyorum.. sizce dayanabilir miyim yada yatmamak protezlerimi etkiliyor bilginiz var mı.. 1 yaşında kızım var evde olsam daha bile yorulurum diye düşünüyorum kucak isteyecek falan naapsam bilemedim yoksa seneye kalacak ve ben biran önce bu işi halletmek istiyorum

Ben dr ahmet aksoylar ile gorustum. 5500 tl dedi.

çukurovadan aradım kaç sefer randevu için biri diyo su saatten sonra arayın bilmem ne..o satte de ben musait olmuyorum arayamadım ama çukurova tıp da ucuz oluyormus.. 1500 e bile olanlar var erol kesiktası çok övüyorlar ben bugun gene arıyacağım hergun okulum var aksama kadr nasıl olcak bilmiyorum :/

demin aradım çukurovayı randevu alınmadan gelin dediler ve erol kesiktas içinde 2014 de hasta kabul ediyor dediler moralim bozuldu.. başka doktor kabul eder umarım yoksa başka carem yok hacettepe gidicem :(

Merhaba canim..ben henuz daha arastirma asamasindayim kizimi hala emzirdigim icin :) ama sana cenk beyden memnun kaldinmi diye soracaktim..arastirirken aklim hepten karisti..kendim okuyup anlamaya calismak yerine uzman bi cerrahla goruseyim diyorum..iki cocuk emzir iki kere 17 kilo al ver..artik sarktilar..diklestirmeyle beraber protez de dusunuyorum ama bakalim..benimki henuz dusunce sadece su an..

Merhaba cnm kusura bakma uzun bir süre buralara ugramadim o yüzden yazdigini yeni gördüm... Ben Cenk beyden cok memnun kaldim... ve gercekten cok guzel oldular merakli arkadaslarim :) ve esim de begendiler... Cenk bey sorunlarim veya agrilarim oldugunda herseferinde cok güzel ilgilendi... tavsiye ederim gidip konusmakta fayda var

Cevabın için teşekkürler canım 325cc ve 350cc arasında pek fark olmuyor zaten sanırım. Peki sen kas altı mı yaptırmıştın? Ve ne kadar sürede ağrıların geçip normal bir görüntü oluştu?

Yoktum cok gec gordum mesajini :((( cnm 325cc ve 350cc arasinda buyuk bi fark varmi acikcasi pek bilmiyorum ama doktorum 350cc nin fazla ola bilecegini söyledi... evet kas alti oldum bende sanirim agrilar kisiden kisiye fark ediyor ben burnumdanda ayni anda estetik oldum burnum kapaliydi ve meme estetiginden sebepte bandaj cok siki olunca nefes alamiyormusun gibinoldu bi iki gün paniknoldum kabus gibiydi :).. agrilara gelince ilk günler kendin yataktan kalkamiyorsun yalniz hic birsey yapamayacak durumda oluyorsu... benim agrilarim 6-7 gün cok siddetliydi ilaclar birazcik hafifletiyordu ama bi kac saat sonra tekrar siddetli oluyordu patlaycak gibi oluyorlardi :) en cokta geceleri yatarken artiyordu agrilar gün gectikce azaldi onuncu güne kadar sürdü ama dedigim gibi 6-7 günden sonra gittikce hafifledi.... sanirim hatirladigim.kadariyla iki hafta dik yürüyemedim buda sirt agrisina neden oldu ama ücüncü haftadan sonra hersey normale dönmeye basladi agrilar gitsede gogusler sabah kalktigimda tas gibi oluyorlardi ve adet döbemone gogus agrisi olurya ayni oyle kisa sure hafif agrilar vardi tam bir ay sonra sanki hicbirsey olmamis gibi oluyor benden bi parcaymis gibi agrilar hicbirsey kalmadi. keske yaptirmassydim demistim ama simdi iyikide yaptirmisim diyorum :)))

Arkadaslar son zamanlarda meme buyutme ameliyati olanlar fiyatlar hakkinda bilgi verirlerse memnun olurum. Ameliyat olmayi cok istiorum fakat dogru doktor ve fiyat bilgisine ihtiyacim var. Bakirkoy bahcelievler civarindayim. Lutfen deneyim ve bilginizi paylasinki dogru bi secim yapabiliyim...

Arkadaşlar, konuyu bir süredir araştırıyorum. Hangi keside ne tip operasyon yapılabileceğinden tutun, hangi operasyonun bana ne kazandırıp, ne kaybettireceğini vs. pek çok şeyi araştırdım. Tatile çıkarken bile bölgeyi araştıran, satın aldığım şeylerin içeriğini tek tek okuyan biri olduğumdan, kendi vücuduma yaptıracağım şeyin tüm ayrıntılarını, çok iyi öğrenmek isterim.

Önce Dr. Eser Aydoğdu'a gittim. Göğüslerime baktığında gördüğü tek sorun oldu, o da göğüs kafesimle ilgili (ameliyatı engelleyecek bir bozukluk değil). Giydirdiği bir sutyenin içine 250 cc protez yerleştirip, nasıl diye sordu. Yapıma yakışacak protez boyutu konusunda doktora güvenmek isterim ama koydukları, gözüme çok büyük geldi. Ben göğüs kafesi dar ve kemikli, minyon bir bayanım (boy: 1.68 kg: 51). Açıkçası, çok büyük göğüsün, kadını basit gösterdiğini düşünürüm. Emzirdiğim için göğüslerimin içi boşaldı, zaten eskiden de küçüktüler ama dikliği kaybolunca kötü bir görünüm aldı. Tek istediğim, "silikonum" diye bağırmayan, doğal görünümlü göğüslere sahip olmak.

Ertesi gün Dr. Cem Payaslı'yı ziyaret ettim. Göğüslerime baktığında, gördüğü pek çok sorun oldu. Anlayabilmem için, tek tek bana ölçerek gösterdi. İçlerinden sadece 2'sini söylemem gerekirse; ilki, göğüslerimden birinin, diğerinden 1 cm aşağıda olması. İkincisi; bir göğsümün, göğüs arasından diğerine göre, 2 cm uzakta olmasıydı. Eğer bunları dikkate almayan bir doktorla ameliyata girmiş olsaydım, yukarıda kalan göğsüm, silikonu daha da yukarı çekecek ve meme başını aşağı itecekti ve uzakta kalan göğsümün mesafesi daha çok açılacaktı. Hatta kendisine böyle bir ameliyatla gelen hastanın göğüs fotoğraflarını da gösterdi. Gerçekten kötü. Müdahaleyle bozulmuş bir şeyi yine müdahaleyle düzeltmenin zor olduğunu biliyorum ama Cem Bey, çok düzgün hale getirmiş. Pek çok fotoğraf gördüm. Erkek gibi, hiç meme dokusu olmayan göğüsler, sarkmış, emzirmiş göğüsler, asimetrik göğüsler. Hepsinin son hali idealdi.

Bana büyük silikon takmanın, vücuduma haksızlık olacağını söyledi. Aynı şekilde düşünmemiz beni mutlu etti. Ben sağlıklı, spor bir görüntü istiyorum. Göğüs büyütmenin sadece silikonu takıp, dikişi kapatmaktan ibaret olmadığını, doğru tespitler yapılmazsa, eski halimizi özletecek sorunlar yaşayabileceğimizi, düşünmemiz gereken son şeyin, takılacak protezin ebadı olduğunu çok net gördüm. Zaten Cem Bey, sutyenin içine silikon yerleştirip, "nasıl oldu?" diye sormuyor. Oraya yerleştireceği protezin, göğsün içinde çok daha küçük görüneceğini anlatıyor. Elbette aklında ortalama bir ebat beliriyor ama zaten, ameliyat esnasında denenenlerden, ideal olan protezin, "beni tak!" diye bağıracağını söylüyor. Son hastası olduğumdan 1,5 saatini bana ayırabildi. Çok ilgilendi ve bilgi açlığıma kayıtsız kalmadı. Vücut ve kaburga yapıma göre, dual plan yapacağını ve bunu yaparken kullanacağı, benim yapıma özel olan yöntemi anlattı. Olabilecek ihtimallerin en kötüsünden başlıyor anlatmaya. Sizi umuda boğmuyor, işi pazarlamıyor. Sonra sonra görüyorsunuz göğüs altı kesisiyle protez taktırıp da esmer tenli olduğu halde gerçekten zor görünen izlere sahip bayanları. Asistanı da çok ilgili bir bayan. Erkeklerin yazdığı yazılar okumuştum. Silikonlu göğsün soğuk olduğuna ve ele geldiğine dair. Asistanının protezini, göğüs altından bile dokununca hissetmedim ve soğukluktan eser yoktu. Cem Bey yine kötü ihtimalden başlayıp, hissedilir demişti ama sonra, her göğüs dokusunda farklı sonuçlar alınabileceğini açıkladı. Şimdiye dek, hiçbir hastam soğukluk nedeniyle bir şikayette bulunmadı dedi.

Nihayetinde tarihi belirledik. Cem Bey de, asistanı da çok ilgili ve yardımcı olmayı seven kişiler. Tüm muayeneler, hastane ve ameliyat masrafları, ameliyat öncesi göğüs filmi ve kan ölçümü gibi kontrollerin vs. vs. dahil olduğu, paket fiyat veriyorlar ve gerçekten içtenlikle yardımcı oluyorlar.

Göğüs büyütmek, sadece protez taktırmaktan ibaret olmamalı ve göğsü güzel göstermeli diye düşünüyorum.

selam bayanlar.. ben hala ameliyat olamadım sözüm ona şeker bayramından sonraydı ameliyatı bırakın doktora bile gidemedim.. işler yoğun yıllık iznimi kullanamıycam sanırım sormak istediğim ameliyat olan hanımlar hemen işe başlasam olurmu illa yatmakmı lazım bikaç gün?? işim oturarak sadece günde max yarım saat araç kullanıyorum.. sizce dayanabilir miyim yada yatmamak protezlerimi etkiliyor bilginiz var mı.. 1 yaşında kızım var evde olsam daha bile yorulurum diye düşünüyorum kucak isteyecek falan naapsam bilemedim yoksa seneye kalacak ve ben biran önce bu işi halletmek istiyorum

Merhaba, ben 2 haftalık senelik izin alarak ameliyatımı oldum. Herkesin ağrı eşiği farklıdır. Ancak ilk hafta çalışmamanızı kesinlikle öneririm. Çünkü hem ağrı, hem tüm hareketleri tam olarak yapamamak sinir bozucu olabiliyor. Ben 2 haftalık izin sonrası bu hafta bile çok çok pasif çalışabildim.

Arkadaşlar merhaba. Son bir yıldır göğüslerimi büyütmek için ameliyat olmayı düşünüyorum. Bu yaşıma kadar çok önemsememiştim onları ama bir erkek arkadaşın olunca bunları düşünmeye başlıyormuşsun. İstanbul'da yaşıyorum. Hangi doktora gidip görüşeyim, kime başvurayım, bana maliyeti ne kadar olur, nelere dikkat etmem gerekir hiç bir fikrim yok. Bu forumdaki yazılanları daha okuyamadım. Okudukça bazı arkadaşlarımı ekleyebilirim, sorularım olabilir. Lütfen yardımcı olun bana.

Back