Kızlar bu meme meselesi ergenlikten beri canımı sıkıyordu. Sürekli push up giymek zorundaydim. 75 a bile degildi, o kadar yani. Masajlar, kremler vs vs kucuk bir servet harcadıktan sonra bir arkadaşım kolumdan tutup beni kendi doktoruna götürdü. Doktorun adı Metin Kerem, acayip seker ve rahat bı adam, konustukca güven veriyo. Muayenehanesi Etilerde çok havalı bı yer, çok pahalidir kesin diye korktum önce ama öyle değil. Ameliyatımı Liv Hospitalda yaptı, 1 gece yatış dahil 7000 tl. Her türlü secimi doktora bıraktım ben, iyi ki öyle yapmışım, bizim memişler efsane oldu :) Çok da doğal oldu, anlaşılması zor yani. Perşembe cuma izin aldım, Perşembe ameliyat oldum, Pazartesi ise gittim. İlk 3 gun biraz ağrı ve baskı hissi oldu, doktorum kas altı olduğu için normal dedi. Zaten sonra da gecti.
Benim önerilerim:
1. Doktor çok önemli bence, benim doktorum tam 1 saat anlattı bana herseyi, neyi niye yaptığını vs. Dedikleri de birer birer çıktı, benden sonra 2 arkadasım daha aynı kisiye ameliyat oldu, herkes mutlu :)
2. Kas altı, kas üstü, zar altı vs kafanızı bulandırmayın hic, bırakın doktor karar versin ama niyesini nedenini sorun.
3. Benim gibi saçma sapan kremlere masajlara vs bir kuruş bile harcamayın, hiçbiri ise yaramıyor.
4. Doğallık meselesine takılmayın hic, eğer doğru protez koyulursa hic anlaşılmıyo :)
5. Bence dusunuyosaniz çok ertelemeyin, şimdiki aklım olsa 20 yasımda olurdum bu ameliyatı.
Darısı basınıza :)