• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam kizlar.. ben yaklasik 5 senedir gogus buyutme estetigiyle ilgili atastirip doktorlarla gorustum FATIH DAGDELEN ile ILK gorustum ama yaptirip memnun kalan cok az sayida:15:ama bir arkadasim HASAN FINDIK'a yaptirmis cok memnun ve bende gordum cok iyi ve dogal duruyor bende 2 ay sonra istanbula gidip yaptirmayi dusunuyorum 7000tl dedi hasan bey bana bakalim cok heyecanliyim cok istiyorum ya:16:

kolaltından olması güzel :) sevındım senın adına.pekı doktorun kım?

valla bilmiyorum hangisi güzel dr öyle uygun gördü:) mete aksu canım nişantaşında çok tatlı biri 2 kişi yaptırmıştı onların referansıyla gittim. haftaya c.tesi 13.30 da olucam allahın iziniyle netleştirdik tarih saati. hayırlısı olsun bakalım inş pişman olacağım bir durum yaşamam

selam kizlar.. ben yaklasik 5 senedir gogus buyutme estetigiyle ilgili atastirip doktorlarla gorustum FATIH DAGDELEN ile ILK gorustum ama yaptirip memnun kalan cok az sayida:15:ama bir arkadasim HASAN FINDIK'a yaptirmis cok memnun ve bende gordum cok iyi ve dogal duruyor bende 2 ay sonra istanbula gidip yaptirmayi dusunuyorum 7000tl dedi hasan bey bana bakalim cok heyecanliyim cok istiyorum ya:16:

canım benim dr da çok tatlı aynı 7000 lira maliyeti. ayın 12 sinde operasyonum nasıl geçecek ne olacak yazarım hepsini aklında dursun kendisi çok şeker inş amliyatıda başarılı olur gerçi referanslar üstüne gidiyorum çok memnun onlar. hakkımızda hayırlısı olsun

valla bilmiyorum hangisi güzel dr öyle uygun gördü:) mete aksu canım nişantaşında çok tatlı biri 2 kişi yaptırmıştı onların referansıyla gittim. haftaya c.tesi 13.30 da olucam allahın iziniyle netleştirdik tarih saati. hayırlısı olsun bakalım inş pişman olacağım bir durum yaşamam

ben bu yöntemle oldum merak etme hersey güzel olucak :)

Selam, dün kontrole gittim , hersey cok iyi gidiyor maşallah diyeyim. Dr um günde 3 kez 10 ar defa masaj (hafif hareketlerle tabii ) verdi. Sporcu sutyeni sadece gece takabilirsin gündüz balensiz normal sutyen serbest dedi. Kesı izleri şimdiden belirsiz gibi. 15 günde geldiğim nokta gercekten beni bile hayrete düşürdü. Darısı tüm isteyenlerin basına.

Kızlar bu meme meselesi ergenlikten beri canımı sıkıyordu. Sürekli push up giymek zorundaydim. 75 a bile degildi, o kadar yani. Masajlar, kremler vs vs kucuk bir servet harcadıktan sonra bir arkadaşım kolumdan tutup beni kendi doktoruna götürdü. Doktorun adı Metin Kerem, acayip seker ve rahat bı adam, konustukca güven veriyo. Muayenehanesi Etilerde çok havalı bı yer, çok pahalidir kesin diye korktum önce ama öyle değil. Ameliyatımı Liv Hospitalda yaptı, 1 gece yatış dahil 7000 tl. Her türlü secimi doktora bıraktım ben, iyi ki öyle yapmışım, bizim memişler efsane oldu :) Çok da doğal oldu, anlaşılması zor yani. Perşembe cuma izin aldım, Perşembe ameliyat oldum, Pazartesi ise gittim. İlk 3 gun biraz ağrı ve baskı hissi oldu, doktorum kas altı olduğu için normal dedi. Zaten sonra da gecti.
Benim önerilerim:
1. Doktor çok önemli bence, benim doktorum tam 1 saat anlattı bana herseyi, neyi niye yaptığını vs. Dedikleri de birer birer çıktı, benden sonra 2 arkadasım daha aynı kisiye ameliyat oldu, herkes mutlu :)
2. Kas altı, kas üstü, zar altı vs kafanızı bulandırmayın hic, bırakın doktor karar versin ama niyesini nedenini sorun.
3. Benim gibi saçma sapan kremlere masajlara vs bir kuruş bile harcamayın, hiçbiri ise yaramıyor.
4. Doğallık meselesine takılmayın hic, eğer doğru protez koyulursa hic anlaşılmıyo :)
5. Bence dusunuyosaniz çok ertelemeyin, şimdiki aklım olsa 20 yasımda olurdum bu ameliyatı.

Darısı basınıza :)

Kızlar bu meme meselesi ergenlikten beri canımı sıkıyordu. Sürekli push up giymek zorundaydim. 75 a bile degildi, o kadar yani. Masajlar, kremler vs vs kucuk bir servet harcadıktan sonra bir arkadaşım kolumdan tutup beni kendi doktoruna götürdü. Doktorun adı Metin Kerem, acayip seker ve rahat bı adam, konustukca güven veriyo. Muayenehanesi Etilerde çok havalı bı yer, çok pahalidir kesin diye korktum önce ama öyle değil. Ameliyatımı Liv Hospitalda yaptı, 1 gece yatış dahil 7000 tl. Her türlü secimi doktora bıraktım ben, iyi ki öyle yapmışım, bizim memişler efsane oldu :) Çok da doğal oldu, anlaşılması zor yani. Perşembe cuma izin aldım, Perşembe ameliyat oldum, Pazartesi ise gittim. İlk 3 gun biraz ağrı ve baskı hissi oldu, doktorum kas altı olduğu için normal dedi. Zaten sonra da gecti.
Benim önerilerim:
1. Doktor çok önemli bence, benim doktorum tam 1 saat anlattı bana herseyi, neyi niye yaptığını vs. Dedikleri de birer birer çıktı, benden sonra 2 arkadasım daha aynı kisiye ameliyat oldu, herkes mutlu :)
2. Kas altı, kas üstü, zar altı vs kafanızı bulandırmayın hic, bırakın doktor karar versin ama niyesini nedenini sorun.
3. Benim gibi saçma sapan kremlere masajlara vs bir kuruş bile harcamayın, hiçbiri ise yaramıyor.
4. Doğallık meselesine takılmayın hic, eğer doğru protez koyulursa hic anlaşılmıyo :)
5. Bence dusunuyosaniz çok ertelemeyin, şimdiki aklım olsa 20 yasımda olurdum bu ameliyatı.

Darısı basınıza :)

güle güle kullan canım:)) benimde c.tesi günü operasyonum inşallah seninle aynı düşüncelere sahip olurum.. mentor 300 cc kolaltına karar verdik.. kesinlikle dr çok önemli dediğin gibi fiyat olarak aynıyız sana kaç cc önerdi doktorun? biz 250 ile 300 arasında kalmıştık ama 300 abartılı durmadı üç boyutluda inşallah doğal olur.. benim doktorum mete aksu osmanbeyde yeri oda liv ve ethicayla anlaşmalı ben levent ethicada olucam hadi hayırlısı bakalım:)

kızlar selam..benim göğüslerim de baya küçük.Uzun zamandır karar vermeye çalışıyordum artık kararım kesin. İzmir'de yaşıyorum o yüzdn İstanbul'daki doktorları tanımıyorum hiç. Benim içime sindi doktorum zaten 2 arkadaşım daha yaptırmıştı, onların teşviğiyle muayenehanesine gittim DR.MURAT ATASEVEN. Kliniği var, ataseven klinik diye.Kendisi de genç zaten.İçimi rahatlattı. Eşimle beraber gittik.Üçümüz karar verdik büyüklüğüne 275cc yüksek profil diye bir çeşit seçtik.Ama koltukaltı yaptıranlarda asimetriler olabiliyomuş, yani biz memealtından istedik zaten iz zamanla kaybolacakmış. Arkadaşımınkide aynıydı.Koltukaltından yapılanların izi özellikle yazın belli olur diye istemedim.Eşimin isteğiyle olucam zaten.Bu arada fiyatıda sizinkilere göre iyi, hastane ve herşey içinde 5000tl.Cuma ameliyat olucam, bayramda iyileşicem, bayram dönüşü dikişlerim alıncak.GElişmeleri anlatırım kızlar.Çok güzel olucak!!!!!!!!!!!:)

Kizlar bir hafta sonra kas altindan 300 cc meme basi kesisiyle ameliyat olacagim...ameliyattan tam iki hafta sonra yurt disina gidicem 4 gun gun surecek bir fuara katilicaz yakin bir erkek arkadasimla bereber..tek odamiz var yani ayni odada kaliyoruz.. cocuga soylemek istemiyorum cunku butun arkadaslarimiza hatta butun sulaleme soyler..cok rahat biri...ve ben ameliyat oldugumu cumle alem duysun istemiyorum. Ancak beni ne bekliyor bilmiyorum...Doktor 1 hafta sonra bile ucaga binebilirsin ancak valiz fln kaldiramazsin dedi.... lutfen benimle iki haftalik tecrubelerinizi paylasin....cok ihtiyacim var....iki hafta sonunda beni neler bekliyo?agrilar devammi'kolumu kaldiramiyo muyum? .....vb

1.Bu cocuk her turlu anlar mi benim ameliyat oldugumu??
2.Cocugun anlamasini gectim,ben fuarda rahat hareket edebilicek miyim?gece eglenmeye cikabilir miyim mesela?

lutfen kas altindan ameliyat olmus tum arkadaslarim buna bir cevap yazsin??

Ben kas altından oldum bugün 3. Günüm biraz sana bağlı ama bence anlar ve kolay iyileşemezsin kim seni yatakdan kaldrcak ?

Kizlar bir hafta sonra kas altindan 300 cc meme basi kesisiyle ameliyat olacagim...ameliyattan tam iki hafta sonra yurt disina gidicem 4 gun gun surecek bir fuara katilicaz yakin bir erkek arkadasimla bereber..tek odamiz var yani ayni odada kaliyoruz.. cocuga soylemek istemiyorum cunku butun arkadaslarimiza hatta butun sulaleme soyler..cok rahat biri...ve ben ameliyat oldugumu cumle alem duysun istemiyorum. Ancak beni ne bekliyor bilmiyorum...Doktor 1 hafta sonra bile ucaga binebilirsin ancak valiz fln kaldiramazsin dedi.... lutfen benimle iki haftalik tecrubelerinizi paylasin....cok ihtiyacim var....iki hafta sonunda beni neler bekliyo?agrilar devammi'kolumu kaldiramiyo muyum? .....vb

2.Cocugun anlamasini gectim,ben fuarda rahat hareket edebilicek miyim?gece eglenmeye cikabilir miyim mesela?

Şimdiden geçmiş olsun.
Öncelikle benim de ameliyatım kas altı yöntemi ile oldu. Yaklaşık 1,5 ay önce oldum ameliyatı. Hiç göğüs dokum olmadığı ve ağrı eşiğim de düşük olduğu için, abartısız ben 3 hafta ağrıyla boğmuştum.
Kas altı yönteminde çok belirgin bir ödem olmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla karşı taraf çok anlamaya bilir. Ancak, ben 3 hafta boyunca bırak kolu kaldırmayı filan, araba süremedim.
Bence senin için sağlıklı ve ağrısız olanı Fuar'ından sonra ameliyat olman.
Es kaza ameliyat sonrası farklı bir komplikasyon olabilme ihtimalini hep göz önünde bulundurmanızı öneririm.
Tekrar geçmiş olsun :)

kizlar cevaplar icin cok tesekkur ederim...anlasilip anlasilmamasini onemsemiyorum artik...eger kendimi iyi hissedersem ki INSALLAH hissederim.gidicem ve soylicem bi sekilde...olmadi kist ameliyati oldum falan derim....Suan icin onemli olan toparlayip gidebilmek....forumda okuyorum bi haftadan sonra agri cekmeyenler var ...insallah ben de oyle olurum...BU SAATTEN SONRA AMELIYATIMI IPTAL EDERSEM ayip olmaz mi doktor beye...zaten iki kez erteledim? bilemedim ya...olucam sanirim....bu arada HERKESten yorumlari bekliyorum...bu yorumlar iyi olunca insani guclendiriyor'kotu olunca da hazirliyor herseye...yani her turlu cok isimize yariyor...soalun ....Elleriniz dert gormesin

Bebde cik aci cektim 10 gün pek birsey yapamadim mesela dik yürüyemedim sirt agrilarim oluyordu vs. Agir kaldirmak imkansiz yani bavul kesinlikle tasiyamazsin... ben cogu insana söyledim ve soylemeknistemediklerimde vardi tabi onlara kusura bakmayin yardimci olurmusun kol kaslarimda problem var diyordum cok agriyor diyordum... simdiye kadar yöntem cok ise yaradi :)

Üstelik sporcu sutyeniyle ve bol r-shirtle bende birsey anlasimladi... yataktan iki hafta sonra kendin kalka biliyorsun problem degil bende öyle oldu...

selam kızlaarr c.tesi sabahı 9 da koltukaltından ameliyatımı oldum bugün 4. günüm ağrı kesici ve antibiyotiğe devam ediyorum ağrım ara ara şiddetleniyor ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum kalp ve sırt ağrısı yapıyor ara ara ve çok fazla şiş sert ama çok yeni benimki diyorum ya daha 4 gün oldu.. pzt ilk dr kontrolüm vardı kendi aracımı (oto.vites) kullanarak b.düzünden nişantaşına çok yorulmadan gidebildim hatta avm de alışveriş yapıp eve döndüm şimdi bunları düşününce aslında ağrımın pekte olmadığını düşünebilirsiniz ama yapı olarak kafama takmamaya çalıştığımdan kolay atlatıyorum diyebilirm.. 15 aylık kızım var ve ailemden sadece annem ve eşim dışında kimse bilmiyor hal böyle olunca kızımı kucağıma almak zorunda da kalıyorum dün bayram ziyaretinde özellikle çok mecbur kaldım kollarımı çok açmadan yapacaklarımı yapıyorum.. dün ilk kez banyo yaptım yüzücü sütyeni var üstümde çok sıkı ve onun üstüne üstten göğüslerimi bastıracak şekilde lastikli bir kemer taktı dr o beni çok daraltıyor. yarın 2. konrtolüm var dr anca 2 ayda tam oturur dedi şuan sol biraz daha şiş gözüküyor benim anladığım bakalım yarın ne diyecek? en en en büyük sıkıntım kendimde yatıp kalkma durumu destek olacak kimsem yok yanımda ve gece kızıma kalkıp süt vs hazırladığımdan sık sık kalkmak zorunda kalabiliyorum.. şuan ohh ne güzel göğüslerim büyüdü diyemiyorum henüz tadına varamadım şöyle rahat rahat açıp aynanın karşına bile geçemedim dr dediği gibi 2 ayı bulacak sanırım.. benim durumum bu şunu söylemek isterim ki ameliyattan hiç korkmayın mutlu olunacak bir ameliyat ama tabiki zorluğunu göz önünde bulundurmak gerekir ben daha kolaymış gibi hayal etmiştim ne yalan söyliim:)) şimdi hedefim yılbaşı yılbaşında bomba gibi olucam inşallah:)))

Arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum. 28 yaşında ve bekarım. Yaklaşık beş yıldır filan meme büyütme ameliyatı olmak istiyor ama cesaret edemiyordum. Dolgulu çamaşır kullanmaktan illet geldi. Çok kafaya takıyorum küçük göğüslerimi. Terapiye bile gittim kendimi bu şekilde kabul edip sevebileyim diye ama yok... En son bu yaz bikinilerin içinde ne kadar mutsuz olduğumu fark edince kesin karar verdim. Push-up ve dolgulu sütyenlere her defasında bir sürü para ödemektense bari ameliyata bir sefer ödeyip kurtulayım dedim :) Hala çok korkuyorum. Özellikle burada bazı arkadaşların ameliyat sonrası çok fazla sıkıntı çekmiş olması "acaba değer mi?" diye düşündürüyor. Cesarete ihtiyacım var :( Bir de bu ameliyatı annemden başka kimseye söylememeyi düşünüyorum. Bu yüzden sorum şu: İşe ve normal hayata en çabuk dönebileceğim şekil hangi tür ve nerden yapılan silikon ameliyatları için söz konusu? Silikon sonrası bebek emzirirken sorun yaşayan oldu mu? Hastanede illa yatmak gerekiyor mu? İstanbul Anadolu yakası için uygun doktor-hastane önerisi olan var mı? Teşekkürlerim ve sevgilerimle.

selam kızlaarr c.tesi sabahı 9 da koltukaltından ameliyatımı oldum bugün 4. günüm ağrı kesici ve antibiyotiğe devam ediyorum ağrım ara ara şiddetleniyor ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum kalp ve sırt ağrısı yapıyor ara ara ve çok fazla şiş sert ama çok yeni benimki diyorum ya daha 4 gün oldu.. pzt ilk dr kontrolüm vardı kendi aracımı (oto.vites) kullanarak b.düzünden nişantaşına çok yorulmadan gidebildim hatta avm de alışveriş yapıp eve döndüm şimdi bunları düşününce aslında ağrımın pekte olmadığını düşünebilirsiniz ama yapı olarak kafama takmamaya çalıştığımdan kolay atlatıyorum diyebilirm.. 15 aylık kızım var ve ailemden sadece annem ve eşim dışında kimse bilmiyor hal böyle olunca kızımı kucağıma almak zorunda da kalıyorum dün bayram ziyaretinde özellikle çok mecbur kaldım kollarımı çok açmadan yapacaklarımı yapıyorum.. dün ilk kez banyo yaptım yüzücü sütyeni var üstümde çok sıkı ve onun üstüne üstten göğüslerimi bastıracak şekilde lastikli bir kemer taktı dr o beni çok daraltıyor. yarın 2. konrtolüm var dr anca 2 ayda tam oturur dedi şuan sol biraz daha şiş gözüküyor benim anladığım bakalım yarın ne diyecek? en en en büyük sıkıntım kendimde yatıp kalkma durumu destek olacak kimsem yok yanımda ve gece kızıma kalkıp süt vs hazırladığımdan sık sık kalkmak zorunda kalabiliyorum.. şuan ohh ne güzel göğüslerim büyüdü diyemiyorum henüz tadına varamadım şöyle rahat rahat açıp aynanın karşına bile geçemedim dr dediği gibi 2 ayı bulacak sanırım.. benim durumum bu şunu söylemek isterim ki ameliyattan hiç korkmayın mutlu olunacak bir ameliyat ama tabiki zorluğunu göz önünde bulundurmak gerekir ben daha kolaymış gibi hayal etmiştim ne yalan söyliim:)) şimdi hedefim yılbaşı yılbaşında bomba gibi olucam inşallah:)))

Arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum. 28 yaşında ve bekarım. Yaklaşık beş yıldır filan meme büyütme ameliyatı olmak istiyor ama cesaret edemiyordum. Dolgulu çamaşır kullanmaktan illet geldi. Çok kafaya takıyorum küçük göğüslerimi. Terapiye bile gittim kendimi bu şekilde kabul edip sevebileyim diye ama yok... En son bu yaz bikinilerin içinde ne kadar mutsuz olduğumu fark edince kesin karar verdim. Push-up ve dolgulu sütyenlere her defasında bir sürü para ödemektense bari ameliyata bir sefer ödeyip kurtulayım dedim :) Hala çok korkuyorum. Özellikle burada bazı arkadaşların ameliyat sonrası çok fazla sıkıntı çekmiş olması "acaba değer mi?" diye düşündürüyor. Cesarete ihtiyacım var :( Bir de bu ameliyatı annemden başka kimseye söylememeyi düşünüyorum. Bu yüzden sorum şu: İşe ve normal hayata en çabuk dönebileceğim şekil hangi tür ve nerden yapılan silikon ameliyatları için söz konusu? Silikon sonrası bebek emzirirken sorun yaşayan oldu mu? Hastanede illa yatmak gerekiyor mu? İstanbul Anadolu yakası için uygun doktor-hastane önerisi olan var mı? Teşekkürlerim ve sevgilerimle.

Öncelikle geçmiş olsun. Evet iyileşme süreci az biraz meşâkatli, ancak bir süre sonra o ağrılardan eser kalmaması en güzel tarafı :)
Benim ameliyatım 2 ayı az geçti ve kas altı olduğu için ara ara ağrım oluyor. Fakat bunun da bir süre sonra geçeceğini biliyorum :)

Yeni ameliyat olmayı düşünen arkadaşım, şimdiden güzel bir süreç geçirmeni dilerim.
Çalışıyorsan eğer mutlaka 2 hafta izin almanı öneririm. Ağrı eşiğin yükselde evet 1 hafta da düzelirsin ancak biz toplum olarak sarılarak kucaklaşan bir milletiz. Ve ilk başlarda sürekli itina etmek de yoracaktır seni. Mesela ben 2 haftalık iznin dışında bir de 1 haftaya yakın rapor aldım. Hoş benim ağrı eşiğim çok düşüktü. Ancak 3.hafta da az önce dediğim gibi, sürekli tik vaziyette gezmek yormuştu.
Ameliyatımın kas altı olması da bu ağrıları fazlalaştırdı. Ancak şu anda mevcut görüntümden bir hayli memnunum.
Sana uygulanacak yöntemi en iyi görüştüğün doktorun söyleyecektir. Umarım herşey dilediğin gibi olur. ❤️

selam.. seni çok iyi anlıyorum benimde psikolojim çok bozuluyodu eşim istemediği halde onu ikna edebilmek için kaç ay harcadım bilemezsin o istemeye istemeye kabullanmek zorunda kaldı benim bu takıntıma:)) sonuç olarak ben mutluyum oda alışacaktır:) sadece annem ve eşim biliyor.. ameliyatım c.tesi idi salı günü bayram ziyaretine kayınvalidemlere gittik gömlek ve şal taktım dolgusuz penye sütyen giydiğimden görüşte hiç belli olmuyo sarılmak zorunda kaldık tabi bi çok insanla ama göğüsler taş gibi olduğundan muhtemelen destekli sert bir sütyen taktığımı düşünmüşlerdir diye düşünüyorum anormal geldiyse onlara.. kimse bişey demedi ama :))) koltukaltından ameliyat olduğumdan kollarımı kaldırmakta zorluk çekmeme rağmen 15 aylık kızımla üstesinden geldim.. bugün işe başladım ve göğüslerimdeki gerginlik dışında ağrım yok denilecek kadar az. yatarken kalkarken hala zorlanoyorum o ayrı. silikon bebek emzirmeye asla engel değilmiş ama hamilelikte belirli bir kilo alınması gerekiyor dedi dr. ben c.tesi sabah olmama rağmen 1 gece hastanede yattım iyide oldu ağrı kesici vs verdiklerinden rahattımmm. 300 cc takıldı bana.. umarım herşey gönlünce olur.

Back