kolaltından olması güzel :) sevındım senın adına.pekı doktorun kım?
selam kizlar.. ben yaklasik 5 senedir gogus buyutme estetigiyle ilgili atastirip doktorlarla gorustum FATIH DAGDELEN ile ILK gorustum ama yaptirip memnun kalan cok az sayidaama bir arkadasim HASAN FINDIK'a yaptirmis cok memnun ve bende gordum cok iyi ve dogal duruyor bende 2 ay sonra istanbula gidip yaptirmayi dusunuyorum 7000tl dedi hasan bey bana bakalim cok heyecanliyim cok istiyorum ya
valla bilmiyorum hangisi güzel dr öyle uygun gördü:) mete aksu canım nişantaşında çok tatlı biri 2 kişi yaptırmıştı onların referansıyla gittim. haftaya c.tesi 13.30 da olucam allahın iziniyle netleştirdik tarih saati. hayırlısı olsun bakalım inş pişman olacağım bir durum yaşamam
ben bu yöntemle oldum merak etme hersey güzel olucak :)
Kızlar bu meme meselesi ergenlikten beri canımı sıkıyordu. Sürekli push up giymek zorundaydim. 75 a bile degildi, o kadar yani. Masajlar, kremler vs vs kucuk bir servet harcadıktan sonra bir arkadaşım kolumdan tutup beni kendi doktoruna götürdü. Doktorun adı Metin Kerem, acayip seker ve rahat bı adam, konustukca güven veriyo. Muayenehanesi Etilerde çok havalı bı yer, çok pahalidir kesin diye korktum önce ama öyle değil. Ameliyatımı Liv Hospitalda yaptı, 1 gece yatış dahil 7000 tl. Her türlü secimi doktora bıraktım ben, iyi ki öyle yapmışım, bizim memişler efsane oldu :) Çok da doğal oldu, anlaşılması zor yani. Perşembe cuma izin aldım, Perşembe ameliyat oldum, Pazartesi ise gittim. İlk 3 gun biraz ağrı ve baskı hissi oldu, doktorum kas altı olduğu için normal dedi. Zaten sonra da gecti.
Benim önerilerim:
1. Doktor çok önemli bence, benim doktorum tam 1 saat anlattı bana herseyi, neyi niye yaptığını vs. Dedikleri de birer birer çıktı, benden sonra 2 arkadasım daha aynı kisiye ameliyat oldu, herkes mutlu :)
2. Kas altı, kas üstü, zar altı vs kafanızı bulandırmayın hic, bırakın doktor karar versin ama niyesini nedenini sorun.
3. Benim gibi saçma sapan kremlere masajlara vs bir kuruş bile harcamayın, hiçbiri ise yaramıyor.
4. Doğallık meselesine takılmayın hic, eğer doğru protez koyulursa hic anlaşılmıyo :)
5. Bence dusunuyosaniz çok ertelemeyin, şimdiki aklım olsa 20 yasımda olurdum bu ameliyatı.
Darısı basınıza :)
selam kizlar.. ben yaklasik 5 senedir gogus buyutme estetigiyle ilgili atastirip doktorlarla gorustum FATIH DAGDELEN ile ILK gorustum ama yaptirip memnun kalan cok az sayidaama bir arkadasim HASAN FINDIK'a yaptirmis cok memnun ve bende gordum cok iyi ve dogal duruyor bende 2 ay sonra istanbula gidip yaptirmayi dusunuyorum 7000tl dedi hasan bey bana bakalim cok heyecanliyim cok istiyorum ya
Kizlar bir hafta sonra kas altindan 300 cc meme basi kesisiyle ameliyat olacagim...ameliyattan tam iki hafta sonra yurt disina gidicem 4 gun gun surecek bir fuara katilicaz yakin bir erkek arkadasimla bereber..tek odamiz var yani ayni odada kaliyoruz.. cocuga soylemek istemiyorum cunku butun arkadaslarimiza hatta butun sulaleme soyler..cok rahat biri...ve ben ameliyat oldugumu cumle alem duysun istemiyorum. Ancak beni ne bekliyor bilmiyorum...Doktor 1 hafta sonra bile ucaga binebilirsin ancak valiz fln kaldiramazsin dedi.... lutfen benimle iki haftalik tecrubelerinizi paylasin....cok ihtiyacim var....iki hafta sonunda beni neler bekliyo?agrilar devammi'kolumu kaldiramiyo muyum? .....vb
1.Bu cocuk her turlu anlar mi benim ameliyat oldugumu??
2.Cocugun anlamasini gectim,ben fuarda rahat hareket edebilicek miyim?gece eglenmeye cikabilir miyim mesela?
lutfen kas altindan ameliyat olmus tum arkadaslarim buna bir cevap yazsin??
Kizlar bir hafta sonra kas altindan 300 cc meme basi kesisiyle ameliyat olacagim...ameliyattan tam iki hafta sonra yurt disina gidicem 4 gun gun surecek bir fuara katilicaz yakin bir erkek arkadasimla bereber..tek odamiz var yani ayni odada kaliyoruz.. cocuga soylemek istemiyorum cunku butun arkadaslarimiza hatta butun sulaleme soyler..cok rahat biri...ve ben ameliyat oldugumu cumle alem duysun istemiyorum. Ancak beni ne bekliyor bilmiyorum...Doktor 1 hafta sonra bile ucaga binebilirsin ancak valiz fln kaldiramazsin dedi.... lutfen benimle iki haftalik tecrubelerinizi paylasin....cok ihtiyacim var....iki hafta sonunda beni neler bekliyo?agrilar devammi'kolumu kaldiramiyo muyum? .....vb
2.Cocugun anlamasini gectim,ben fuarda rahat hareket edebilicek miyim?gece eglenmeye cikabilir miyim mesela?
selam kızlaarr c.tesi sabahı 9 da koltukaltından ameliyatımı oldum bugün 4. günüm ağrı kesici ve antibiyotiğe devam ediyorum ağrım ara ara şiddetleniyor ama dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum kalp ve sırt ağrısı yapıyor ara ara ve çok fazla şiş sert ama çok yeni benimki diyorum ya daha 4 gün oldu.. pzt ilk dr kontrolüm vardı kendi aracımı (oto.vites) kullanarak b.düzünden nişantaşına çok yorulmadan gidebildim hatta avm de alışveriş yapıp eve döndüm şimdi bunları düşününce aslında ağrımın pekte olmadığını düşünebilirsiniz ama yapı olarak kafama takmamaya çalıştığımdan kolay atlatıyorum diyebilirm.. 15 aylık kızım var ve ailemden sadece annem ve eşim dışında kimse bilmiyor hal böyle olunca kızımı kucağıma almak zorunda da kalıyorum dün bayram ziyaretinde özellikle çok mecbur kaldım kollarımı çok açmadan yapacaklarımı yapıyorum.. dün ilk kez banyo yaptım yüzücü sütyeni var üstümde çok sıkı ve onun üstüne üstten göğüslerimi bastıracak şekilde lastikli bir kemer taktı dr o beni çok daraltıyor. yarın 2. konrtolüm var dr anca 2 ayda tam oturur dedi şuan sol biraz daha şiş gözüküyor benim anladığım bakalım yarın ne diyecek? en en en büyük sıkıntım kendimde yatıp kalkma durumu destek olacak kimsem yok yanımda ve gece kızıma kalkıp süt vs hazırladığımdan sık sık kalkmak zorunda kalabiliyorum.. şuan ohh ne güzel göğüslerim büyüdü diyemiyorum henüz tadına varamadım şöyle rahat rahat açıp aynanın karşına bile geçemedim dr dediği gibi 2 ayı bulacak sanırım.. benim durumum bu şunu söylemek isterim ki ameliyattan hiç korkmayın mutlu olunacak bir ameliyat ama tabiki zorluğunu göz önünde bulundurmak gerekir ben daha kolaymış gibi hayal etmiştim ne yalan söyliim:)) şimdi hedefim yılbaşı yılbaşında bomba gibi olucam inşallah:)))
Arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum. 28 yaşında ve bekarım. Yaklaşık beş yıldır filan meme büyütme ameliyatı olmak istiyor ama cesaret edemiyordum. Dolgulu çamaşır kullanmaktan illet geldi. Çok kafaya takıyorum küçük göğüslerimi. Terapiye bile gittim kendimi bu şekilde kabul edip sevebileyim diye ama yok... En son bu yaz bikinilerin içinde ne kadar mutsuz olduğumu fark edince kesin karar verdim. Push-up ve dolgulu sütyenlere her defasında bir sürü para ödemektense bari ameliyata bir sefer ödeyip kurtulayım dedim :) Hala çok korkuyorum. Özellikle burada bazı arkadaşların ameliyat sonrası çok fazla sıkıntı çekmiş olması "acaba değer mi?" diye düşündürüyor. Cesarete ihtiyacım varBir de bu ameliyatı annemden başka kimseye söylememeyi düşünüyorum. Bu yüzden sorum şu: İşe ve normal hayata en çabuk dönebileceğim şekil hangi tür ve nerden yapılan silikon ameliyatları için söz konusu? Silikon sonrası bebek emzirirken sorun yaşayan oldu mu? Hastanede illa yatmak gerekiyor mu? İstanbul Anadolu yakası için uygun doktor-hastane önerisi olan var mı? Teşekkürlerim ve sevgilerimle.
Arkadaşlar merhaba, ben yeni üye oldum. 28 yaşında ve bekarım. Yaklaşık beş yıldır filan meme büyütme ameliyatı olmak istiyor ama cesaret edemiyordum. Dolgulu çamaşır kullanmaktan illet geldi. Çok kafaya takıyorum küçük göğüslerimi. Terapiye bile gittim kendimi bu şekilde kabul edip sevebileyim diye ama yok... En son bu yaz bikinilerin içinde ne kadar mutsuz olduğumu fark edince kesin karar verdim. Push-up ve dolgulu sütyenlere her defasında bir sürü para ödemektense bari ameliyata bir sefer ödeyip kurtulayım dedim :) Hala çok korkuyorum. Özellikle burada bazı arkadaşların ameliyat sonrası çok fazla sıkıntı çekmiş olması "acaba değer mi?" diye düşündürüyor. Cesarete ihtiyacım varBir de bu ameliyatı annemden başka kimseye söylememeyi düşünüyorum. Bu yüzden sorum şu: İşe ve normal hayata en çabuk dönebileceğim şekil hangi tür ve nerden yapılan silikon ameliyatları için söz konusu? Silikon sonrası bebek emzirirken sorun yaşayan oldu mu? Hastanede illa yatmak gerekiyor mu? İstanbul Anadolu yakası için uygun doktor-hastane önerisi olan var mı? Teşekkürlerim ve sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?