yara izi gördüm. çok yakından dikkatlice bakılmadıkça gözükmüyor. bence biraz zamana bırakmalısın. hem göğüs boyutunu hem kesi izlerini. inan bana değişim seni de şaşırtacak. her şey gönlünce olsun.
bana 195 takıldı desem :)
Merhaba aranıza yeni katıldım. Bende 15 gün önce ameliyat oldum 300 cc yuvarlak high profil takıldı.Ama sanki benimkilerde küçük gibi geliyor. Bu sizin resimlere nerden bakabiliyoruz acaba
banada 295 cc yuvarlak kasaltı takıldı,ilk gördüğümde çok büyük göründü gözüme ama şimdi çok küçük olduğunu düşünüyorum,keşke doktora ısrar etseydim 350 cc falan taksaydı
neden bu kdr düşük meme dokun çok mu vardı :26:
geçmiş olsun. seninde mi meme dokun çok azdı canım.ondan mı yeterli görmedin acaba
ya boyut birazda vücuduna orantılı olmalı. zayıfsan bence 295 de ideal durur gibi düşünüyorum.bende de çok abartılı istemiyorum ama üçgen bikinileri kullandığımda ideal boyutta olmasını istiyorum. arzum77 var bilirsiniz. onunkilere hastayım boyutuda şeklide çok güzel olmuş onunkinden istiyorum bende ama her dr farklı yapar işte :26:
merhaba acaba resimlerinizi görebilir miyim bnde çıldırcam resmen bir türlüoktor ve istedim fiyatı bulamadım ekim ayı düşünüyorum ama benim için fiyat çok önemli çnkü ailemın haberi yok ablam dısında :S
Ben dr ahmet aksoylar ile gorustum. 5500 tl dedi.
Merhaba canim..ben henuz daha arastirma asamasindayim kizimi hala emzirdigim icin :) ama sana cenk beyden memnun kaldinmi diye soracaktim..arastirirken aklim hepten karisti..kendim okuyup anlamaya calismak yerine uzman bi cerrahla goruseyim diyorum..iki cocuk emzir iki kere 17 kilo al ver..artik sarktilar..diklestirmeyle beraber protez de dusunuyorum ama bakalim..benimki henuz dusunce sadece su an..
Cevabın için teşekkürler canım 325cc ve 350cc arasında pek fark olmuyor zaten sanırım. Peki sen kas altı mı yaptırmıştın? Ve ne kadar sürede ağrıların geçip normal bir görüntü oluştu?
selam bayanlar.. ben hala ameliyat olamadım sözüm ona şeker bayramından sonraydı ameliyatı bırakın doktora bile gidemedim.. işler yoğun yıllık iznimi kullanamıycam sanırım sormak istediğim ameliyat olan hanımlar hemen işe başlasam olurmu illa yatmakmı lazım bikaç gün?? işim oturarak sadece günde max yarım saat araç kullanıyorum.. sizce dayanabilir miyim yada yatmamak protezlerimi etkiliyor bilginiz var mı.. 1 yaşında kızım var evde olsam daha bile yorulurum diye düşünüyorum kucak isteyecek falan naapsam bilemedim yoksa seneye kalacak ve ben biran önce bu işi halletmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?