Cok haklısın valla bu konuda.Bende hala hastanedeyim biliyorsun. Yani cıkamadım desem daha dogru.Dün gece berbat ve hiç uyuyamadığım bir gece geçirdim.Bende aynı seyleri doktora dedim.ağrı eşiğim hem yüksek hemde kolay kolay mızlanmam dedim.Hatta ameliyatın bitiminde bi yaklaşık yarım saat bekletiyorlar ya ordaki kisiler de ayni şeyi söyledi dirayetli olmam konusunda.Ama odaya geldikten ve ağrılar basladiktan sonra kabus gibi bir gece başladı.Neyseki şimdi daha iyi gibiyim.Bu nedenle ameliyat olmayi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün derim cc konusunda.Bu kadar eziyet çekiliyorsa ,tabii işin maddi boyutuda var,olduğuna deyecek bir şey olmalı.Sevilay arkadaşım sende iyi düşün 200 lü cc ler bana görede yetersiz.Tabii Arzumcum bizim daha öncesinden meme dokumuz oldugu için büyük protezler cezbediyor bizi.Ama çoğu arkadaşımızın meme dokusu ya yok ya da çok az.o sebeple 80 beden bir sütyen onları tatmin ediyor o an için.Ama gözleri bir süre sonra o büyüklüğe de alışacak ve yetersiz gelecek.Bu yüzden çok iyi düşünmek lazım diyorum kendi fikrimce.
Özel mesaj ile gönderdim birkaç link canım.Mesaj kutunu kontrol etHayırlısı olsun,inşallah sende ,stediğin,hayal ettiğin görünüme kavuşursun
Merhabalar
Benim göğüslerim de punto gibi kücük ve 20 yasında oldugum için korkuyorum ameliyata . küçük göğüslü sekreter mi olur kızlar :)
Canım bu kadar sorun etmemelisin bence. Psikolojik yıkıma uğrarsın sonra. Bence onun yerine gidip bir estetisyenle görüş ve doğal büyümesi ne kadar devam eder onu öğren. Daha sonra estetik düşün. İlk aşamada doğal en güzeli tabii ki bu yaşlar için...
cnm boşuna üzülüyorsun. memelerini neden büyütmek istiyorsun ki? daha gençsin, güzelsin. seni beğenicek erkek memelerin için değil, kişiliğin için beğensin cnm
evet canım yazdığın çok şeyi okudum, bende kararlıyım inşallah altından kalkarım. Benim annem gerçekten çok despottur, inşallah ıkna ederım , çok sağol yazdıkların için
Cok olmus yazalı ama sormak istediğim cok onemli bişe var. Evlenmişşsin estetikten sonra sıkıntı yasadınmı. Hani özel anlamda. Cok sıkınca patlar fln diye duymustum. Birde cocugun varmı.
arkadaşlar merhaba,
barış çakır ın son meme büyütme fiyat bilgisi nedir. ne kadar istiyor. mail attım ama henüz dönmedi. bana bu konuda güncel bilgi verebilecek biri varsa aranızda sevinirim. benim limitim 5 bin gibi. bu fiyat ortalamasına en iyi performans hangi doktordur. bu forumda en çok barış çakır in adı geçiyor silikon konusunda. gönlüm ondan yana ama sanırım pahalı bi doktor. istanbulda en iyi 5 bin civarına yapacak doktorlar kimlerdir. bana fikir verebilecek olan varsa sevinirim. eylül ün başı gibi düşünüyorum. artık netleştim sayılır. umarım ben de bu sorundan kurtulabilirim artık. sevgiler.
Mrb
19 yasındayım 8 aylık evliyim.173 boyum var 52 kiloyum. Gogüslerim cok kücük. Esimi ne zmn slikon için ikna asamasına getrsem bi kaç yıl sonra yaparız diyor. yani 2 cocuk yapmayı düşünüyoruz. Onlardan sonra diyor. Emzirme de sıkıntı olur. Daha sonrasında slikon deforme olur fln diye. Hamilelikten önce slikon yaptrıp hamilelikte ve sonrasında sıkıntı yasayan yada yasamayan birileri varmııı ??
şu an ameliyat fiyatları 6 bin 8 bin aralığında..ama devlette yapan arkadaşlar var 3 bin liraya halletmişer gayette memnunlar.
merhaba arkadaşım.Ben evlenmedım daha nişanlıyım düğünüm 1 ay sonra ve estetık yaptıramadım aılem ikna olmadı evlendıkten sonra eşimin ıznı ıle yaptırcagm ınşallah kararımdan vazgecmedım yanı
canım ben de evlenmeden önce ameliyat oldum burdaki bikaç arkadaş ta. forumda ameliyattan sonra emzirene denk gelmedi ama tanıdıklar vasıtasıyla bu şekilde bikaç hastadan haberim var. hiç bir sorun yaşanmadığı söyleniyor. süt kanallarıyla bağlantılı değil çünkü kas altı.ben de yakında evlencem ve Allah kısmet ederse çocuk yapmayı düşünüyorum.ben doktora sorduğum zaman deforme olup olmayacağını benm tenimle alakalı olduğunu söylemişti. kişiden kişiye değişen bi durummuş
Evet benim de demek istediğim buydu işte.Ve dogal duruyor mu? Yani bikini falan giydiginde yapay sisme balon gibi durur mu?
Tesekkür ederim bilgi verdiğin için . Kime ne kadara ameliyat oldun. Simdi nasıl rahatmısın. Birdee kadar oldu yaptıralıı? Sanırım cok soru sordum kb çok merak ediorum :)
Evt dediğin gibi artık koltuk altındanda yapılıyor. süt kanallarına etki etmiomus. ama emzirdikten sonra o ilk yaptırdıgın hali kalmaz heralde :s
yardım edebilicek kimse yok muaraştırmalara başladım ama ne yapmam gerektiğini hala bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?