arzum merhaba burada en bilgili sensin sanırım:) banada link verebilirmisin örnek fotoğraflar olan ön araştırma halindeyim halen ramazandan sonra doktorla ilk görüşmemi yapıcam bakalım kısmet olursa
.Şöyle söyliyim,ben ameliyattan 6 ay sonra tatilde şezlongda yüzsütü uzanırken ellerimi arkaya düz olarak atıpta yatamıyordum..Bu şekilde olunca göğüslerime çok fazla baskı oluyordu ve rahatsız ediyordu.Kollarımı başımın altına birleştirip başımı yükseltiyordum biraz o şekilde yatabiliyordumSürekli sırtüstü yatmayacaksın zaten,yan yatabileceksin,biraz yüzüstüne doğru yan yatmak olabilecek bunlar.Yani senin rahat edebileceğin birçok pozisyon olacaktır merak etme.Bu pozisyonu sen daha iyi belirleyeceksin canım.Herlesin süreci aynı olmuyor.Robot gibi yatmayacaksın sürekli merak etme Doktorun doğru demiş,ben sütyen içi protez denemesi yaptığımda 325cc lik protez bile kocaman kocaman durmuştu.Hatta şu anki 400cc den bile büyük durmuştu o kadar yani düşün.Vücuda,memenin içine girdiği zaman o görüntüyle alakası olmuyor,o yüzden o görüntüye aldanma..Mesela benim doktorum Hasan bey hastalarına sütyen içi protez denemesi yapmıyor.Çünkü o görüntü yanıltıyor hastayı,hasta istediği gördüğü sonucun beklentisinde oluyor,cc ye takılıyor ama ameliyattan sonra aynı görüntüyü alamayınca hasta mutsuz oluyor sorun yaşanıyor,demişti..Doğruda demiş bence..Lütfen bu detayları göz önünde bulundur,başkasının sonucunada takılma.Onda güzel durur sende güzel durmayabilir.Ayrıca ameliyattan hemen sonra ödemden dolayı büyük gelir gözüne yada ideal tam olmuş dersin fakat asla öyle kalmayacağını düşünmezsin ilk etapta.Zamanla ödemler geçtikçe şekillleri değişecek,gözün alışacak,küçük gelmeye başlayacak bu seferde..Dikkat et,ameliyattan hemen sonra tam omuş,istedigim gibi ne büyük ne küçük diyen birçok arkadaş zaman sonra keşke biraz daha büyük olsaymış diyor..Büyük oldu diyenlerde zamanla küçüldüler diyorlar Doktorunla tekrar konuş,bazı şeyleride doktoruna bırak çok ısrarcı olma..Ameliyatta denesin ve en güzel olanı,yakışanı,gögüslerini dolduran,dirilten,hayat veren,güzelleştiren en iyi protezi tercih etsin :13:
Ağzına sağlık,ne güzel yazmışsın:)valla doktordan çok,çok daha iyisinsöylediklerini yapıcam,çok teşekkür ederim tekrar ilgin için
.
Ağzına sağlık,ne güzel yazmışsın:)valla doktordan çok,çok daha iyisinsöylediklerini yapıcam,çok teşekkür ederim tekrar ilgin için
Rica ederimherşey daha güzel,mutlu sonuçlara ulaşmak için
Rica ederimherşey daha güzel,mutlu sonuçlara ulaşmak için
Arzu, Allah senden razi olsun. Herkezi oyle guzel bilgilendiriyorsun ki, bazen bir soruyu 100 defa sordugumuz oluyor ve sen hepsine usanmadan gocunmadan cevap yaziyorsun. Seni cok seviyorum ben yaa, Allahim insallah hep gonlune gore verir.
Arzu, Allah senden razi olsun. Herkezi oyle guzel bilgilendiriyorsun ki, bazen bir soruyu 100 defa sordugumuz oluyor ve sen hepsine usanmadan gocunmadan cevap yaziyorsun. Seni cok seviyorum ben yaa, Allahim insallah hep gonlune gore verir.
Aminnn canımGüzel dileklerin,duaların için teşekkür ederim
Özel mesaj ile gönderdim birkaç link canım.Mesaj kutunu kontrol etHayırlısı olsun,inşallah sende ,stediğin,hayal ettiğin görünüme kavuşursun
Kızlar merhaba,bugün 5.günüm oldu.Ama hala ağrılarım azalmadı.Ağrı kesicilerle durabiliyorum.Özellikle ameliyat sonrası sıkıntı çeken ve atlatan arkadaşlardan yardım istiyorum.Benim iki göğüs arama sanki kaburga kemiğim kırıldı da o saplanmış gibi bir ağrı saplanıyor.Özellikle sağ göğsümde daha çok sıkıntı var.Sizinde ağrı diye yaşadığınız böyle bir şeymi?Yatarken kalkarken daha çok batma oluyor ve çok canım yanıyor.İnşallah ters giden bi şeyler yoktur geçeceğini bilsem ya da olağan şeyler herkesde olabiliyormuş diye emin olsam içim rahatlayacak.Çok korkuyorum.Çektiğiniz ağrıları biraz tarif ederseniz içim rahatlayacak belkide...
canım arkadasların acaba hangi doktora ameliyat olmuşlar ben tel.de dr.sadık karakaya ile görüştüm banada 5000 damla protez dedi kışın olmayı düşünüyorum inşalah
Ameliyatın muhtemelen kasaltı oldu.Kaburganın ağrıması çok doğal.10 gün kadar böyle.Düşünsene oraya ekstra yük bindi.Kemikler de ağrıyor.Şu anda yaşadıkların çok normal 5 gün daha sabret.Oldukça azaldığını göreceksin.Yardım almaya çalış.Kollarını kalp hizandan yukarıya kaldırma.Senin yaşadıklarını aynen yaşadık.Sakın panik olma.Belki senin ağrı eşiğin de biraz düşük o da etkiliyor.Hatta su sesi gibi bişey bile hissedeceksin bir süre sonra.O da ödemden.Ters giden bişey yok merak etme.Sadece sabır.Kasaltı çok ağrılı bir ameliyat.İşte ağrı derken kastedilen aynen senin anlattıların. Ha bir de sırtına bıçak saplanıyor gibi sırt ağrısı çekersen de panik olma.O da protezin göğsünde yarattığı ağırlıktan.Sadece sabır.Bu ameliyat çok meşekkatli.Drların anlattığı kadar kolay iş değil.Ama çoğu gitmiş.10 günü tamamla çok fark adecekve rahatlıcaksın.
Arkadaşlarımın dr'u da Sadık Karakaya'ydı. Hatta ve hatta 3 gün önce benim de operasyonumu Sadık Karakaya'ya yaptıHem hastane hem dr süper, kesinlikle tavsiye ederim.
Canım işin garip tarafıda bu ya. Benim kas zarı altı oldu.Sözde daha rahat iyileşme olacaktı.Artık bu ya benim şanssızlığımdan ya da protezin büyüklüğünden.Senin sağ göğsündeki sıkıntı neydi ki?Sen nasılsın şimdi daha iyimisin?
Aslında sabah yaparsam akşama gidebilirsin demişti ama benim öğlen gibi oldu o yüzden bir gece kaldım. Bütün gün sırt üstü yatmanın verdiği sıkıntıdan dolayı biraz zorlandım onun haricinde herhangi bir ağrım olmadı . Ben iki doğum yaptım süt verme dönemindeki gerginlik ve sızlamanın aynısydı ameliyattan sonra hissettiklerim. Meme dokusu yeterli olduğu için kas üstü 300 cc protez takıldı belki de ondandır ağrı olmaması çünkü burdaki arkadaslar da kas üstü daha kolay diyorlardı . ben amaliyattan önce saatlarce burdaki yorumları tek tek okudum çünkü, kızlar süper valla bana yorumlar cesaret verdi diyebilirim.çok sevindim senin adına iyileşme sürecin nasıl geçiyo canım bende çook istiyorum bıktım artık küçük memelerdenaslında bu ay olcaktım eşim önce tamam dedi sonrada 5000lirayı duyunca kışa olsan olmazmı dedi mecbur bende erteledim sömestr tatilinde inşalhh olcam sadık beyle tel.görüştüm baya ilgiliydi sen hastanede kaldınmı gün içinde çıktınmı ben il dışından gelcem kalmak istemiyorm da
istanbul da önerebileceğiniz doktor var mı tanıdığım mete aksu'ya yaptırdı ona muayene olucam ama farklı bir kaç doktorla daha görüşmek istiyorum varsa isimlerini yazabilirmisin
Arkadaslar merhaba. Dun ameliyat oldum. Meme ucundan kas alti yuksek profil damla protez koyuldu 280cc. Suan icin boyutu gayet guzel ve istedigim gibi. Fakat biraz agrim var daha yeni oldugu tabi normal bu agrilar. Olmak isteyenler endiselenmesinler. Doktoruniza guvendikten sonra hic bir zorlugu kalmiyor. Cogu arkadasa nakoz mide bulantisi yapmis. Bana hic bisey olmadi. Serumum bittikten sonra istedigim herseyi yiyebilecegimi soylediler. Suan cok fazla bir agrim yok ama gerginligim cok icimdeki silikonlar dokunsam patliycakmis gibi sanki ama bugunu atlattiktan sonra agrilar ve gerginlikler azalicakmis. Cok mutluyum umarim isteyen herkesin olur :)
Özel mesaj ile gönderdim birkaç link canım.Mesaj kutunu kontrol etHayırlısı olsun,inşallah sende ,stediğin,hayal ettiğin görünüme kavuşursun
Ekliyorum, bakabilirsin
Ben bi çok kişiden farklı olarak üniversite hastanesinde (yani devlette) ameliyat oldum. Ayrıntıları açtığım konudan okuyabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/626833-gizist-meme-buyutme-hacettepe-hastanesi.html
Bak bakalım beğenecek misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?