• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

foruma üye olmayan yakın bir arkadaşım da olmak istiyor, ameliyatı olmuş insanlar kendinizi nasıl motive ettiniz, o korkuyu nasıl yendiniz? diye soruyor kendisi şuan yanımda.

canım arkadaşına söyle korkulacak bişey yok. bende şimdiye kadar hiç ameliyat olmamıştım. ama göğüslerimin de büyümesini istiyodum. şu saçma bitkisel haplardan bile kullandım büyümesi için ama para tuzağıymış hepsi. ameliyat olmadan biraz heycanlandım tabi. hafif korktumda ama ameliyata inerken sana güzel bi moral iğnesi yapıyolar. korku falan kalmıyor. bi büyük içmiş gibi leyla oldum ben yarım yamalak hatırlıyorum herkese bakıp gülmeye başlamışım. arkadaşında eğer ameliyat olacaksa o ana kadar sabretsin o iğneyi yapıldıktan sonrası gayet kolay ve rahat ;)

canım ben et silikon almıştım.üçgen bikinilerin içine koyuyodum. meme ucu bile varı. üstelik ıslak ta kalmaz süngerli sütyenler gibi...

Et silikon mu???hiçç duymamıştım! Nerden aldın acaba? Ben de 30 ağustos'da Fuat Yüksel'e ameliyat olucam inşallah:) ama ondan önce tatile çıkıcam,şu et silikonu bulursam harika olur yaa!

Et silikon mu???hiçç duymamıştım! Nerden aldın acaba? Ben de 30 ağustos'da Fuat Yüksel'e ameliyat olucam inşallah:) ama ondan önce tatile çıkıcam,şu et silikonu bulursam harika olur yaa!

bende bu yaz o silikonlardan aldım pentide satılıyor bikini silikonu diye çok memnun kaldım hem çabuk kuruyor hemde düzgün koyarsınız göğüs varmış gibi duruyor :))

ben ameliyat oldum artık onlara ihtiyacım kalmadı:)) ykm den almıştım daha 4 yıl önce 50 tl ye almıştım..sanırım hala aynı fiyatlarda..üçgen bikininin içine koyuyosun yumuşak yumuşak..yıllardır dmdüz göğüsle tatile gidiyorum..gittiğim arkadaşlar bile anlamadı onları

ben ameliyat oldum artık onlara ihtiyacım kalmadı:)) ykm den almıştım daha 4 yıl önce 50 tl ye almıştım..sanırım hala aynı fiyatlarda..üçgen bikininin içine koyuyosun yumuşak yumuşak..yıllardır dmdüz göğüsle tatile gidiyorum..gittiğim arkadaşlar bile anlamadı onları

bu yıl pentiden 32 liraya aldım ben

Harikasın!çookkk sağol ya:)peki hangi bölümde satılıyor ykm'de?

Tabiki,özel mesaj ile gönderiyorum birakaç sitenin linkini :34: Fotoğrafların yanında yada üzerini tıkladıgın zaman hastanın bilgilerini görürsün zaten..Kaç cc kullanılmış,yöntemi,hastanın boyu kilosu gibi bilgiler yazıyor :34:
Genelde yuvarlak protez kullanılıyor yurtdışındada,fotoğraflara bakınca anlayacaksın.Ve öncesi meme dokusu olmayanlara genelde kas altı yöntemi tercih edilmiş.Meme dokusu olanlarada kas üstü yöntemi..
Yorum sayını yülselt,bizlerin paylaşmış oldugu albümlerede bak...İnan bana o sitelerdeki görüntülerdense Türkiyedeki doktorların yaptıgı sonuçlar daha doğal ve güzel :21:

Çok teşekkür ederim ilgin için:)burdan aldığım cesaretle 30 Ağustos'a gün aldım,inşallah ben de çok güzel yorumlar yazabilirim ameliyat sonrası.inşallah güzel olurlar.doktor 250 yasa 225 cc takalım dedi ama ben küçük istedim,210da karar kıldık.aslında 80 beden istiyorum,200 cc 80 beden olur mu ki?bi arkadaş da aynı doktora 250cc taktırmış ve şu an 80 beden kullanıyormuş.kafam karıştı bunu duyduktan sonra!:( napsam ki acaba?

Çok teşekkür ederim ilgin için:)burdan aldığım cesaretle 30 Ağustos'a gün aldım,inşallah ben de çok güzel yorumlar yazabilirim ameliyat sonrası.inşallah güzel olurlar.doktor 250 yasa 225 cc takalım dedi ama ben küçük istedim,210da karar kıldık.aslında 80 beden istiyorum,200 cc 80 beden olur mu ki?bi arkadaş da aynı doktora 250cc taktırmış ve şu an 80 beden kullanıyormuş.kafam karıştı bunu duyduktan sonra!:( napsam ki acaba?

hayırlı olsun canım bende ramazandan sonra gidicem inşallah.. rica etsem banada linki gönderebilir misin ??

210cc mi?? Çok küçük değilmi canım yaa :26: Hmm..Nasıl anlatsam sana mesela 200 gr lık bir princi poşete koy ve sütyeninin içine koy.O büyüklükten biraz daha ufak olacak çünkü kas onu ezip biraz daha küçük görünmesini sağlayacak.. :34: Verilen ölçüler zaten küçük,bari 250cc olsun be canım..O kadar masrafa,eziyete değsin bari :31:(bir paket margarin bile 250 gr,o kadar bile değil düşün yani)

210cc mi?? Çok küçük değilmi canım yaa :26: Hmm..Nasıl anlatsam sana mesela 200 gr lık bir princi poşete koy ve sütyeninin içine koy.O büyüklükten biraz daha ufak olacak çünkü kas onu ezip biraz daha küçük görünmesini sağlayacak.. :34: Verilen ölçüler zaten küçük,bari 250cc olsun be canım..O kadar masrafa,eziyete değsin bari :31:(bir paket margarin bile 250 gr,o kadar bile değil düşün yani)[/Q

Canım teşekkür ederim beni aydınlattığın için.valla çok kafam karışmıştı,düşünüp duruyodum napsam diye.şimdiyse rahatladım.doğru diyosun:)ben bu pirinç işini 80 beden desteksiz bi sütyende deniyim:))bi de bişey sorucam,bikaç ay sonra yüzüstü yatarken ağrı filan olmuyo dimi?doktor olmaz,dedi.

210cc mi?? Çok küçük değilmi canım yaa :26: Hmm..Nasıl anlatsam sana mesela 200 gr lık bir princi poşete koy ve sütyeninin içine koy.O büyüklükten biraz daha ufak olacak çünkü kas onu ezip biraz daha küçük görünmesini sağlayacak.. :34: Verilen ölçüler zaten küçük,bari 250cc olsun be canım..O kadar masrafa,eziyete değsin bari :31:(bir paket margarin bile 250 gr,o kadar bile değil düşün yani)[/Q

Canım teşekkür ederim beni aydınlattığın için.valla çok kafam karışmıştı,düşünüp duruyodum napsam diye.şimdiyse rahatladım.doğru diyosun:)ben bu pirinç işini 80 beden desteksiz bi sütyende deniyim:))bi de bişey sorucam,bikaç ay sonra yüzüstü yatarken ağrı filan olmuyo dimi?doktor olmaz,dedi.

CC demek gram demek zaten.Dedigimi yaparsan az buçuk anlarsın canım :34: Yüzsütü yatmak öyle kolay değil,hemen olmuyor yani ben yatamamıştım..Hele birkaç ay sonra olmuyor yani..Net hatırlayamıyorum ama sanırım 6 ay sonra gibi yatmaya başlamıştım :44:Yan yatabiliyorsun hafif yüzüstüne doğru dönebiliyorsun ama tamamen yüzüstü yatmak ayrı,zor yani..Doktorlara bazen herşey kolay geliyor.Biz acı içinde kıvranırkende kalk kalk,hiçbirşeyin yok nazlanma gibi şeyler söylüyorlarya o an yatırıp aynı ameliyatı yapıp aynı şeyi onlara söylemek istiyorum :47: Yaşamayan anlamıyorki,ameliyat olmuş,biliyormu doktorun acaba :19:

Cok haklısın valla bu konuda.Bende hala hastanedeyim biliyorsun. Yani cıkamadım desem daha dogru.Dün gece berbat ve hiç uyuyamadığım bir gece geçirdim.Bende aynı seyleri doktora dedim.ağrı eşiğim hem yüksek hemde kolay kolay mızlanmam dedim.Hatta ameliyatın bitiminde bi yaklaşık yarım saat bekletiyorlar ya ordaki kisiler de ayni şeyi söyledi dirayetli olmam konusunda.Ama odaya geldikten ve ağrılar basladiktan sonra kabus gibi bir gece başladı.Neyseki şimdi daha iyi gibiyim.Bu nedenle ameliyat olmayi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün derim cc konusunda.Bu kadar eziyet çekiliyorsa ,tabii işin maddi boyutuda var,olduğuna deyecek bir şey olmalı.Sevilay arkadaşım sende iyi düşün 200 lü cc ler bana görede yetersiz.Tabii Arzumcum bizim daha öncesinden meme dokumuz oldugu için büyük protezler cezbediyor bizi.Ama çoğu arkadaşımızın meme dokusu ya yok ya da çok az.o sebeple 80 beden bir sütyen onları tatmin ediyor o an için.Ama gözleri bir süre sonra o büyüklüğe de alışacak ve yetersiz gelecek.Bu yüzden çok iyi düşünmek lazım diyorum kendi fikrimce.

CC demek gram demek zaten.Dedigimi yaparsan az buçuk anlarsın canım :34: Yüzsütü yatmak öyle kolay değil,hemen olmuyor yani ben yatamamıştım..Hele birkaç ay sonra olmuyor yani..Net hatırlayamıyorum ama sanırım 6 ay sonra gibi yatmaya başlamıştım :44:Yan yatabiliyorsun hafif yüzüstüne doğru dönebiliyorsun ama tamamen yüzüstü yatmak ayrı,zor yani..Doktorlara bazen herşey kolay geliyor.Biz acı içinde kıvranırkende kalk kalk,hiçbirşeyin yok nazlanma gibi şeyler söylüyorlarya o an yatırıp aynı ameliyatı yapıp aynı şeyi onlara söylemek istiyorum :47: Yaşamayan anlamıyorki,ameliyat olmuş,biliyormu doktorun acaba :19:

Altı ay mı??off çokmuş:( doğru diyosun,doktorlar için herşey kolay,sonuçta ameliyat olan ve o ağrıları çeken biziz.peki altı aydan sonra yatabiliyo musunuz üzerine?ağrı yine de oluyor mu?ben şimdiye kadar hiç sırt üstü yatmadım,bu konuda çok zorlanacağım galiba:(( bi de görüşmeye gittiğimde doktor bi sütyenin içine silikonları koydu ve 250 cc iyi dedi ama bana çok büyük geldi,225 yaptı,o da aynı şekilde olunca ben 200 cc istedim,o da 'ama bunlar kas altında dağılacak bu kadar dik durmayacak,dedi ama ben yok deyince 210da anlaştık.bikaç fotoğraf gösterdi 200cc hoş görünüyordu ama madem sizler de küçük olur diyorsunuz ,ben Ramazan sonrası bi daha gidip konuşacağım doktorla.iyi ki bu site ve sizler varsınız

Altı ay mı??off çokmuş:( doğru diyosun,doktorlar için herşey kolay,sonuçta ameliyat olan ve o ağrıları çeken biziz.peki altı aydan sonra yatabiliyo musunuz üzerine?ağrı yine de oluyor mu?ben şimdiye kadar hiç sırt üstü yatmadım,bu konuda çok zorlanacağım galiba:(( bi de görüşmeye gittiğimde doktor bi sütyenin içine silikonları koydu ve 250 cc iyi dedi ama bana çok büyük geldi,225 yaptı,o da aynı şekilde olunca ben 200 cc istedim,o da 'ama bunlar kas altında dağılacak bu kadar dik durmayacak,dedi ama ben yok deyince 210da anlaştık.bikaç fotoğraf gösterdi 200cc hoş görünüyordu ama madem sizler de küçük olur diyorsunuz ,ben Ramazan sonrası bi daha gidip konuşacağım doktorla.iyi ki bu site ve sizler varsınız

Şöyle söyliyim,ben ameliyattan 6 ay sonra tatilde şezlongda yüzsütü uzanırken ellerimi arkaya düz olarak atıpta yatamıyordum..Bu şekilde olunca göğüslerime çok fazla baskı oluyordu ve rahatsız ediyordu.Kollarımı başımın altına birleştirip başımı yükseltiyordum biraz o şekilde yatabiliyordum :34: Sürekli sırtüstü yatmayacaksın zaten,yan yatabileceksin,biraz yüzüstüne doğru yan yatmak olabilecek bunlar.Yani senin rahat edebileceğin birçok pozisyon olacaktır merak etme.Bu pozisyonu sen daha iyi belirleyeceksin canım.Herlesin süreci aynı olmuyor.Robot gibi yatmayacaksın sürekli merak etme :D Doktorun doğru demiş,ben sütyen içi protez denemesi yaptığımda 325cc lik protez bile kocaman kocaman durmuştu.Hatta şu anki 400cc den bile büyük durmuştu o kadar yani düşün.Vücuda,memenin içine girdiği zaman o görüntüyle alakası olmuyor,o yüzden o görüntüye aldanma..Mesela benim doktorum Hasan bey hastalarına sütyen içi protez denemesi yapmıyor.Çünkü o görüntü yanıltıyor hastayı,hasta istediği gördüğü sonucun beklentisinde oluyor,cc ye takılıyor ama ameliyattan sonra aynı görüntüyü alamayınca hasta mutsuz oluyor sorun yaşanıyor,demişti..Doğruda demiş bence..Lütfen bu detayları göz önünde bulundur,başkasının sonucunada takılma.Onda güzel durur sende güzel durmayabilir.Ayrıca ameliyattan hemen sonra ödemden dolayı büyük gelir gözüne yada ideal tam olmuş dersin fakat asla öyle kalmayacağını düşünmezsin ilk etapta.Zamanla ödemler geçtikçe şekillleri değişecek,gözün alışacak,küçük gelmeye başlayacak bu seferde..Dikkat et,ameliyattan hemen sonra tam omuş,istedigim gibi ne büyük ne küçük diyen birçok arkadaş zaman sonra keşke biraz daha büyük olsaymış diyor..Büyük oldu diyenlerde zamanla küçüldüler diyorlar :31:Doktorunla tekrar konuş,bazı şeyleride doktoruna bırak çok ısrarcı olma..Ameliyatta denesin ve en güzel olanı,yakışanı,gögüslerini dolduran,dirilten,hayat veren,güzelleştiren en iyi protezi tercih etsin :13:

210cc mi?? Çok küçük değilmi canım yaa :26: Hmm..Nasıl anlatsam sana mesela 200 gr lık bir princi poşete koy ve sütyeninin içine koy.O büyüklükten biraz daha ufak olacak çünkü kas onu ezip biraz daha küçük görünmesini sağlayacak.. :34: Verilen ölçüler zaten küçük,bari 250cc olsun be canım..O kadar masrafa,eziyete değsin bari :31:(bir paket margarin bile 250 gr,o kadar bile değil düşün yani)

arzum merhaba burada en bilgili sensin sanırım:) banada link verebilirmisin örnek fotoğraflar olan ön araştırma halindeyim halen ramazandan sonra doktorla ilk görüşmemi yapıcam bakalım kısmet olursa :3:

Back