Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olan arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum ameliyattan 1 hafta sonra diyelim normal yaşantınıza dönebildiniz mi bide ilk zamanlar şiş olur haliyle fark ediliyo mu dışarıdan yanı tepkiler ne acilll cevap lütfen :))
Bende ameliyat günümü aldım --> 30 Ağustos :)
Yaklaşık 2 senedir KK' deki ameliyat olan arkadaşların tecrübelerini, düşüncelerini, paylaşımlarını takip ediyordum ve sonunda cesaretlenip ilk adımımı attım. İnşallah herşey yolunda gider ve sonuçtan memnun kalırım.
Sayenizde bilgilendim, cesaretlendim ve bu ameliyatın ne kdr yaygın olduğunun farkına vardım, hepinize çok teşekkür ediyorum..
Valla canım benim protezler biraz büyük olmasına rağmen bugüne kadar hiç farkeden olmadı. İçin rahat olsun. Bir an önce yaptır ve keyfini sür.
Merhaba sanirim kisidennkisiye degisiyor benim alti gün cok siddetli agrilarim vardi normal hayatima ikinci 10 gün sonra yavas yavs döne bildim ilk hafta kollarimi kaldiramadim dik yürüyemedim cok ufak ufK adimlar atiyordum... ve yurudugumde cok yoruluyordum yani dedigim gibi 10 gün sonra yavas yavas döne bildim ve gün gectikce dahada iyi oldu... suan üc hafta oldu ve denize bile girdim :)))
Teşekkür ederim. Senin nasıl yumuşadı mı peki? Benimkiler hala sert.İlk zamanlardaki gibi şekilsiz değil ama sütyende de işin gerçeği doğal durmuyor.Yara izim hala kızarık ama kabukları falan kalmadi . Sanırım denize, havuza girebilirim öyleyse.Ama güneşlenmek falan dert.Bana mümkün oldukça yan bile yatma dedi.Sen nasıl rahat rahat güneşlenebiliyor musun. Birde benim dikişlerimin üst kısımları sanki uyuşuk gibi.Sende de oldumu?
merhabalar arkadaşlar..ben de ameliyat olmaya karar verdim..regl olup bitirmeyi bekliyorum..ablamın bir arkadaş 1 kez ameliyat oldu,sonra bir göğsü gitgide şişmeye başladı..aynı doktora 2.kez revizyon için ameliyat oldu ama nafile..sonra doktor olan bi arkadaşına sormuş bildiğin iyi bir cerrah var mı diye..nişantaşındaki (benm de görüştüğüm) doktoru önermiş..1.5 yıl oldu ameiyatı olalı,şimdi göğüsleri çok simetrik,çok doğal ve izleri o kadar az ki..olmusuz hiçbir şey yok,sadece bazı doktorlar kanama riskie karşı DİREN kullanıyorlar fakat benim doktorum kullanmıyormuş,kullanmanın biraz acemilik olduğundan bahsetti,sadece bu beni tedirgin ediyor..sizi ameliyatlarda Diren kullanıldı mı ??Çok önemli bişey mi bunu merak ediyorum..sevgiler:44:
Hayırlı olsun arkadaşım,benim de 30 Ağustos'ta olacak ameliyatım hayırlısıyla:)ben de bu forum ve arkadaşlar sayesinde cesaretlendim.daha önce ameliyat olmuş ve bizi bu konuda bilgilendiren herkese ben de çok teşekkür ediyorum.sana da bol şans diliyorum,inşallah ikimizin de istediği gibi olur herşey
DEvlet hastanesinde de,Araştırma hastanelerinde de ücret alınıyor.2000 ve yukarısı fiyatlar.Sağlık güvencen varsa vedevlet hastanesinde yaptırabilirmiyim ücretsiz