Cok haklısın valla bu konuda.Bende hala hastanedeyim biliyorsun. Yani cıkamadım desem daha dogru.Dün gece berbat ve hiç uyuyamadığım bir gece geçirdim.Bende aynı seyleri doktora dedim.ağrı eşiğim hem yüksek hemde kolay kolay mızlanmam dedim.Hatta ameliyatın bitiminde bi yaklaşık yarım saat bekletiyorlar ya ordaki kisiler de ayni şeyi söyledi dirayetli olmam konusunda.Ama odaya geldikten ve ağrılar basladiktan sonra kabus gibi bir gece başladı.Neyseki şimdi daha iyi gibiyim.Bu nedenle ameliyat olmayi düşünen arkadaşlar iyi düşünsün derim cc konusunda.Bu kadar eziyet çekiliyorsa ,tabii işin maddi boyutuda var,olduğuna deyecek bir şey olmalı.Sevilay arkadaşım sende iyi düşün 200 lü cc ler bana görede yetersiz.Tabii Arzumcum bizim daha öncesinden meme dokumuz oldugu için büyük protezler cezbediyor bizi.Ama çoğu arkadaşımızın meme dokusu ya yok ya da çok az.o sebeple 80 beden bir sütyen onları tatmin ediyor o an için.Ama gözleri bir süre sonra o büyüklüğe de alışacak ve yetersiz gelecek.Bu yüzden çok iyi düşünmek lazım diyorum kendi fikrimce.
peki agrikesici vermiyorlarmi :18: