• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba...
Arkadaslar ben ameliyat olali 18 gün oldu iki.bucuk hafta... masaja basladim goguslerim hafif yumsadilar ama sorun sertlesmeleri... arada bir sertlesiyor sanki iceriden birsey goguslerimi skiyor bu geceleri daha cok artiyor... sabah uyandigimda tas gibi oluyorlar... agrim pek yok ama bu sertlesme beni biraz korkuttu bazilari iki hafta sonra yan yata bilirsiniz yazmis ama bende bu imkansiz birsey uc hafta olacak ve hala.yan yatmaya calistigimda cok sertlesiyorlar normalde yumdamalarina ragmen birden tas gibi oluyorlar bu normalmi... kapsül okuyunca cok korktum nasil birsey bu?

Merhaba Arkadaslar, yeniyim burda. Yarin meme buyutme ameliyatina giricem doktorum Bülent Türkyilmaz. Boyum 160, kilom 49, 275cc koyacakmis bu olculerde bu doktora yaptiran varmi? Acil yardim ve bilgi bekliyorum. Tesekkurler.

Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur.Benimde bugün 3.haftam doldu.İnanılmaz bir duygu.Umarım sende çok mutlu olursun.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba...
Arkadaslar ben ameliyat olali 18 gün oldu iki.bucuk hafta... masaja basladim goguslerim hafif yumsadilar ama sorun sertlesmeleri... arada bir sertlesiyor sanki iceriden birsey goguslerimi skiyor bu geceleri daha cok artiyor... sabah uyandigimda tas gibi oluyorlar... agrim pek yok ama bu sertlesme beni biraz korkuttu bazilari iki hafta sonra yan yata bilirsiniz yazmis ama bende bu imkansiz birsey uc hafta olacak ve hala.yan yatmaya calistigimda cok sertlesiyorlar normalde yumdamalarina ragmen birden tas gibi oluyorlar bu normalmi... kapsül okuyunca cok korktum nasil birsey bu?

Öncellikle geçmiş olsun.Güle güle kullan memişlerini.Bende 16 temmuzda oldum ameliyatımı.Benzer durumlar bende de var.Ben 2. hafta başladım masaja.Ama hemen yumuşamasını beklemek çok yanlış.Hem kendi doktorum hemde forumdaki pek çok arkadaş bunun için sabırlı olup uzun bir süre beklenmesi gerektiği taraftarı.Çünkü sonuçta illaki bizimde yumuşuycak ve istediğimiz kıvama gelecek canım.Yani için ferah tut.Kapsül meselesi yaklaşık 6.ay itibariyle oluşabilecek bir komplikasyon.Vücumuz ilk haftalar tepki veriyor doğal olarak.Düşünsene biz dışardan mücadele ile vücuda kocaman bir şey yerleştiriyoruz.Vücut reaksiyon gösteriyor doğal olarak.Bizde masajla yumuşatıp protezin etrafında oluşan o ince zarı( ki oluşması gereken bir zar bu )esnetiyoruz bir nevi.Öyle oluncada haliyle masaj sonrası yumuşacık oluyor memişlerimiz.Biz düzenli masaj yaparsak(en az 6 ay dedim doktorum)o zar hem elastikiyet kazanıcak hemde kalınlaşıp Allah korusun kapsül dediğimiz o durumla karşılaşmıycaz.
Bu arada bende hala yan yatmıyorum yatamıyorumda zaten.Doktorum protezin cebe iyice yerleşip tam şeklini alana kadarda önermiyor zaten.Yani bende uyuyorum mecburen.Benimde hergün değişik türde ağrılar oluşabiliyor.Normal diye düşünüyorum.Çünkü önemli bir terslik olsa anlarız diye düşünüyorum.Sende çok ağrım yok demişsin o yüzden endişelenme bence.
Bu arada ameliyatından biraz bahsetsene.Doktorun,yöntem v.s.

Öncellikle geçmiş olsun.Güle güle kullan memişlerini.Bende 16 temmuzda oldum ameliyatımı.Benzer durumlar bende de var.Ben 2. hafta başladım masaja.Ama hemen yumuşamasını beklemek çok yanlış.Hem kendi doktorum hemde forumdaki pek çok arkadaş bunun için sabırlı olup uzun bir süre beklenmesi gerektiği taraftarı.Çünkü sonuçta illaki bizimde yumuşuycak ve istediğimiz kıvama gelecek canım.Yani için ferah tut.Kapsül meselesi yaklaşık 6.ay itibariyle oluşabilecek bir komplikasyon.Vücumuz ilk haftalar tepki veriyor doğal olarak.Düşünsene biz dışardan mücadele ile vücuda kocaman bir şey yerleştiriyoruz.Vücut reaksiyon gösteriyor doğal olarak.Bizde masajla yumuşatıp protezin etrafında oluşan o ince zarı( ki oluşması gereken bir zar bu )esnetiyoruz bir nevi.Öyle oluncada haliyle masaj sonrası yumuşacık oluyor memişlerimiz.Biz düzenli masaj yaparsak(en az 6 ay dedim doktorum)o zar hem elastikiyet kazanıcak hemde kalınlaşıp Allah korusun kapsül dediğimiz o durumla karşılaşmıycaz.
Bu arada bende hala yan yatmıyorum yatamıyorumda zaten.Doktorum protezin cebe iyice yerleşip tam şeklini alana kadarda önermiyor zaten.Yani bende uyuyorum mecburen.Benimde hergün değişik türde ağrılar oluşabiliyor.Normal diye düşünüyorum.Çünkü önemli bir terslik olsa anlarız diye düşünüyorum.Sende çok ağrım yok demişsin o yüzden endişelenme bence.
Bu arada ameliyatından biraz bahsetsene.Doktorun,yöntem v.s.

Öncelikle icimi rahatlatan cevabin icin tesekkur ederim cnm... sanada Gecmis olsun ve güle güle kullan :)... ben 18. Temmuz 2013 Izmirde Ameliyat oldum doktorumum ismi Cenk Tokat... Kendisini burda yapilan tavsiyeler üzerine buldum ve pisman olmadim cok memnunum.
Ben iki ameliyat birden oldum burun ve meme o yuzden ilk günler cok zorluk cektim. Bandajlardan dolayi sanki Nefes almakta güclük cekiyordum ve ilk iki günüm biraz panik olmakla gecti... ardindan agrilar basladi sanki patlayacak gibilerde :) siddetli agrilarim 6 gün sürdü sonra yavas yavas azaldi bandajimi tam bir hafta sonra cikardi doktorum ve suan sporcu südyeni kullaniyorum. Ageilarima gelince iki bucuk hafta oldu ve hic yok denecek kadar azaldi... ilk 10-14 günnkollarimi kaldiramadim ve dik yürüyemedim cok ufak adimlarla yuruye biliyordum bu sebepten dolayi sanirim sirt agrilarim basladi ama 10 günden sonra bu sorunda yavas yavs azaldi... ve suan dedigim gibi yok denilecek kadar az normal yuruye biliyorum hersey normale döndü sadece uyurken sertlesme oluyor ve sabah kalktigimda tas gibi oluyorlar... Silikonun markasi Mentor... 325 cc kas altina yerlestirildi (gögüs altindan 4 cm dikis var)...doktorum damla seklini bana önermedi... ve sonucdan simdilik cok memnunum. :))) ve diliyorumki en kisa zamanda Denize gire bileyim :))))))

Aaaa canım ne guzel bir tesadüf. Benim de doktorum Cenk bey. :) Bende sonuçtan ve doktorumdam inanılmaz memnunum. Şimdi aynaya bakınca bende hala daha gözlerime inanamıyorum. Doktorumun usta ellerine bir kez daha sağlık.Seninde memnun olmana çok sevindim.Hele artık endişe yapmana hiç ten gerek yok.Bana da 400 cc yuvarlak kas zarı altı takıldı.Seninde 325 cc ideal bir büyüklük olmuş.Bir fotoğraf eklersin artık.Ben alabileceğinin en büyüğü konusunda çok ısrar ettim. Çünkü hayalimde hep şimdi aynada baktığım görüntü vardı.Daha küçüğü beni memnun etmezdi. Zaten şu 3 hafta da bile baya bi küçüldüler. Canım sana doktor ne kadar daha sporcuyu takmanı söyledi? Bende hala kullanıyorum. Gerçi çok rahat.duruşunuda beğeniyorum. Ama askılı hiç bir sey giyemiyorum. Haftaya tatile çıkıcam inşallah bende.Cenk beye yüzme konusunda ve ne giyebileceğimiz konusunda hiç sordun mu ben hep unutuyorum da.

kızlar sizce ameliyattan sonra silikonun yumusamasının silikonu kasaltına mı yoksa kaszarı altına mı yerlestırılmesıyle bir ilgisi var mı?sizce neden bazı arkadaslarda hemen yumusama olurken bazılarının da hala sertlık var ?

Aaaa canım ne guzel bir tesadüf. Benim de doktorum Cenk bey. :) Bende sonuçtan ve doktorumdam inanılmaz memnunum. Şimdi aynaya bakınca bende hala daha gözlerime inanamıyorum. Doktorumun usta ellerine bir kez daha sağlık.Seninde memnun olmana çok sevindim.Hele artık endişe yapmana hiç ten gerek yok.Bana da 400 cc yuvarlak kas zarı altı takıldı.Seninde 325 cc ideal bir büyüklük olmuş.Bir fotoğraf eklersin artık.Ben alabileceğinin en büyüğü konusunda çok ısrar ettim. Çünkü hayalimde hep şimdi aynada baktığım görüntü vardı.Daha küçüğü beni memnun etmezdi. Zaten şu 3 hafta da bile baya bi küçüldüler. Canım sana doktor ne kadar daha sporcuyu takmanı söyledi? Bende hala kullanıyorum. Gerçi çok rahat.duruşunuda beğeniyorum. Ama askılı hiç bir sey giyemiyorum. Haftaya tatile çıkıcam inşallah bende.Cenk beye yüzme konusunda ve ne giyebileceğimiz konusunda hiç sordun mu ben hep unutuyorum da.

Aaaaa cok güzel bir tesadüf gercekten :)))) bende senin adina cok sevindim benden tam iki gün sonra ameliyat olmusun :)))) Cenk bey bende 350cc fazla olacagini soylemisti ve dedigi gibi bu buyuklukten cok memnunum seninde memnun olmana cok sevindim... sporcu südyene gelince söyledi ama unuttum bende ne yazikki ama sanirim uzun bir sütlreydi kendisi bana 10 gun sonra tekrar gelmemi soyledi hemen bayramdan sonra gidecegim gittigimde mutlaka sorarim... denize girme konusuna gelince hatirladigim kadariyla gecen hafta 12 günde üc hafta sonra ola bilecegini söyledi ama tekrar Cenk beye sormakta fayda var... sen tekrar gidecekmisin? Ben goguslerimden cok burnumdan sebep arada bir Cenk beye gorunmeyi tercih ediyorum... Ben burda cok yeniyim ve resim yükleme konusunda burda hic tecrübem yok... Whatsapp kullaniyorsan seve seve gönderirim... ;)))) Izmirdemi yasiyorsun?

Son düzenleme:
@Szn1985 maliyeti ne kadar oldu?

Bende burun ve gogus estetigi toplam 6500 tl tuttu... ama benim burnumda cok buyuk bir sorun yoktu yani pek fazla bir degisiklik gerekmiyordu... o yuzden sanirim bu kisiden kisiye degisiyor 7000 tl civari tuta bilir birlikte tabi ayri ayri yaptirmaya kalkarsaniz aradaki fark cok buyuyor...

Hayır canım izmir dışında yaşıyorum. Bende forumda rastladım Cenk beyin adına. O yüzden 4 saatlik yolu göze aldım, gittim.İyiki de gitmişim.Sonuçtan çok memnunum.3.gün, 7.gün ve 1. hafta kontrollerime düzenli gittim.zaten çok ağrılı ve zor anlattım süreci.Hiç bitmiycek sandım.Bu arada ne yazıkki what'up kullanmıyorum. Aslında resim eklemek çok zor değil.Ben bir ara koydum sonra kaldırdım.1-2 tane kaldı sanırım. Tatil dönüşü son hallerini koyucam inşallah.ilk halleri hem şekilsiz hemde komikti.şimdi daha iyi.Senin son halleri nasıl değişiklik oldu mu? Sende de küçülme olmuş tur sanırım. Bu arada cepten girdiğimden arkadaş olarak seni ekleyemedim.

Hayır canım izmir dışında yaşıyorum. Bende forumda rastladım Cenk beyin adına. O yüzden 4 saatlik yolu göze aldım, gittim.İyiki de gitmişim.Sonuçtan çok memnunum.3.gün, 7.gün ve 1. hafta kontrollerime düzenli gittim.zaten çok ağrılı ve zor anlattım süreci.Hiç bitmiycek sandım.Bu arada ne yazıkki what'up kullanmıyorum. Aslında resim eklemek çok zor değil.Ben bir ara koydum sonra kaldırdım.1-2 tane kaldı sanırım. Tatil dönüşü son hallerini koyucam inşallah.ilk halleri hem şekilsiz hemde komikti.şimdi daha iyi.Senin son halleri nasıl değişiklik oldu mu? Sende de küçülme olmuş tur sanırım. Bu arada cepten girdiğimden arkadaş olarak seni ekleyemedim.

Bende cok zor atlattin agri kesiciler bile fayda etmedi sen anlattikca gülüyorum simdi... cünkü bende hic bitmeyecek sanmistim ve keske yaptirmasaydim diyordum ozamanlar tabi simdi sonucu görünce iyikide yaptirmisim diyorum... ilk zamanlar bakmaya bile cesaret edememistim bunlar benim degil acaba alisabilevekmiyim diyordum ama simdi cok alistim cok az yumsadilar biraz daha iyi duruyorlar evet sanki kücüldüler :))) tamam ben yüklemeye calisacagim baskalari gore biliyormu peki olmafi mailini verirsen gonderirim benim mail suzan.b@live de... :*

Bende ameliyat günümü aldım --> 30 Ağustos :)

Yaklaşık 2 senedir KK' deki ameliyat olan arkadaşların tecrübelerini, düşüncelerini, paylaşımlarını takip ediyordum ve sonunda cesaretlenip ilk adımımı attım. İnşallah herşey yolunda gider ve sonuçtan memnun kalırım.
Sayenizde bilgilendim, cesaretlendim ve bu ameliyatın ne kdr yaygın olduğunun farkına vardım, hepinize çok teşekkür ediyorum..

pistachios merhaba iyi bayramlar! bundan yirmi gün önce sen aman çekinme küçük koydurma dedin tam ameliyat öncesi bir kaç foto ve yakın çevreden çekincemle 255 koydurdum ve ölümüne pişman oldum. benim bir haftam doldu bunlar daha küçülüyor mu zamanla? sanırım revizyon kaçınılmaz oldu benim için:( keşke keşke keşke korkmasaymışım keşke dinleseymişim seni :(

revizyon ameliyatı ne kadar zaman sonra olabiliyor acaba bir bilgisi olan var mıdır? bir de riskleri var mıdır acaba diğer meme estetikleri kadar yüz güldürür mü ki

Son düzenleme:
Ben de meme estetigi dusunuyorum, ama cok buyuk olmamak kaydiyla. Kucuk silikonlarda damla mi yuvarlak mi daha iyi duruyor, bilgisi olna var mi acaba?

Back