- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.034
- 448
bület cihantimura 6 bn liraya ameliyat oldum cnım. 1 ayım yeni doldu. emzirdikten sonraki halimi ben de merak ediyorum:)
umarm hiç deforme flan olmz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bület cihantimura 6 bn liraya ameliyat oldum cnım. 1 ayım yeni doldu. emzirdikten sonraki halimi ben de merak ediyorum:)
Merhaba Arkadaslar, yeniyim burda. Yarin meme buyutme ameliyatina giricem doktorum Bülent Türkyilmaz. Boyum 160, kilom 49, 275cc koyacakmis bu olculerde bu doktora yaptiran varmi? Acil yardim ve bilgi bekliyorum. Tesekkurler.
Merhaba...
Arkadaslar ben ameliyat olali 18 gün oldu iki.bucuk hafta... masaja basladim goguslerim hafif yumsadilar ama sorun sertlesmeleri... arada bir sertlesiyor sanki iceriden birsey goguslerimi skiyor bu geceleri daha cok artiyor... sabah uyandigimda tas gibi oluyorlar... agrim pek yok ama bu sertlesme beni biraz korkuttu bazilari iki hafta sonra yan yata bilirsiniz yazmis ama bende bu imkansiz birsey uc hafta olacak ve hala.yan yatmaya calistigimda cok sertlesiyorlar normalde yumdamalarina ragmen birden tas gibi oluyorlar bu normalmi... kapsül okuyunca cok korktum nasil birsey bu?
Öncellikle geçmiş olsun.Güle güle kullan memişlerini.Bende 16 temmuzda oldum ameliyatımı.Benzer durumlar bende de var.Ben 2. hafta başladım masaja.Ama hemen yumuşamasını beklemek çok yanlış.Hem kendi doktorum hemde forumdaki pek çok arkadaş bunun için sabırlı olup uzun bir süre beklenmesi gerektiği taraftarı.Çünkü sonuçta illaki bizimde yumuşuycak ve istediğimiz kıvama gelecek canım.Yani için ferah tut.Kapsül meselesi yaklaşık 6.ay itibariyle oluşabilecek bir komplikasyon.Vücumuz ilk haftalar tepki veriyor doğal olarak.Düşünsene biz dışardan mücadele ile vücuda kocaman bir şey yerleştiriyoruz.Vücut reaksiyon gösteriyor doğal olarak.Bizde masajla yumuşatıp protezin etrafında oluşan o ince zarı( ki oluşması gereken bir zar bu )esnetiyoruz bir nevi.Öyle oluncada haliyle masaj sonrası yumuşacık oluyor memişlerimiz.Biz düzenli masaj yaparsak(en az 6 ay dedim doktorum)o zar hem elastikiyet kazanıcak hemde kalınlaşıp Allah korusun kapsül dediğimiz o durumla karşılaşmıycaz.
Bu arada bende hala yan yatmıyorum yatamıyorumda zaten.Doktorum protezin cebe iyice yerleşip tam şeklini alana kadarda önermiyor zaten.Yani bende uyuyorum mecburen.Benimde hergün değişik türde ağrılar oluşabiliyor.Normal diye düşünüyorum.Çünkü önemli bir terslik olsa anlarız diye düşünüyorum.Sende çok ağrım yok demişsin o yüzden endişelenme bence.
Bu arada ameliyatından biraz bahsetsene.Doktorun,yöntem v.s.
Aaaa canım ne guzel bir tesadüf. Benim de doktorum Cenk bey. :) Bende sonuçtan ve doktorumdam inanılmaz memnunum. Şimdi aynaya bakınca bende hala daha gözlerime inanamıyorum. Doktorumun usta ellerine bir kez daha sağlık.Seninde memnun olmana çok sevindim.Hele artık endişe yapmana hiç ten gerek yok.Bana da 400 cc yuvarlak kas zarı altı takıldı.Seninde 325 cc ideal bir büyüklük olmuş.Bir fotoğraf eklersin artık.Ben alabileceğinin en büyüğü konusunda çok ısrar ettim. Çünkü hayalimde hep şimdi aynada baktığım görüntü vardı.Daha küçüğü beni memnun etmezdi. Zaten şu 3 hafta da bile baya bi küçüldüler. Canım sana doktor ne kadar daha sporcuyu takmanı söyledi? Bende hala kullanıyorum. Gerçi çok rahat.duruşunuda beğeniyorum. Ama askılı hiç bir sey giyemiyorum. Haftaya tatile çıkıcam inşallah bende.Cenk beye yüzme konusunda ve ne giyebileceğimiz konusunda hiç sordun mu ben hep unutuyorum da.
@Szn1985 maliyeti ne kadar oldu?
@Szn1985 maliyeti ne kadar oldu?
Hayır canım izmir dışında yaşıyorum. Bende forumda rastladım Cenk beyin adına. O yüzden 4 saatlik yolu göze aldım, gittim.İyiki de gitmişim.Sonuçtan çok memnunum.3.gün, 7.gün ve 1. hafta kontrollerime düzenli gittim.zaten çok ağrılı ve zor anlattım süreci.Hiç bitmiycek sandım.Bu arada ne yazıkki what'up kullanmıyorum. Aslında resim eklemek çok zor değil.Ben bir ara koydum sonra kaldırdım.1-2 tane kaldı sanırım. Tatil dönüşü son hallerini koyucam inşallah.ilk halleri hem şekilsiz hemde komikti.şimdi daha iyi.Senin son halleri nasıl değişiklik oldu mu? Sende de küçülme olmuş tur sanırım. Bu arada cepten girdiğimden arkadaş olarak seni ekleyemedim.
Hayır canım izmir dışında yaşıyorum. Bende forumda rastladım Cenk beyin adına. O yüzden 4 saatlik yolu göze aldım, gittim.İyiki de gitmişim.Sonuçtan çok memnunum.3.gün, 7.gün ve 1. hafta kontrollerime düzenli gittim.zaten çok ağrılı ve zor anlattım süreci.Hiç bitmiycek sandım.Bu arada ne yazıkki what'up kullanmıyorum. Aslında resim eklemek çok zor değil.Ben bir ara koydum sonra kaldırdım.1-2 tane kaldı sanırım. Tatil dönüşü son hallerini koyucam inşallah.ilk halleri hem şekilsiz hemde komikti.şimdi daha iyi.Senin son halleri nasıl değişiklik oldu mu? Sende de küçülme olmuş tur sanırım. Bu arada cepten girdiğimden arkadaş olarak seni ekleyemedim.
Ben de meme estetigi dusunuyorum, ama cok buyuk olmamak kaydiyla. Kucuk silikonlarda damla mi yuvarlak mi daha iyi duruyor, bilgisi olna var mi acaba?
hepinize iyi bayramlar kızlar