Şöyle söyliyim,ben ameliyattan 6 ay sonra tatilde şezlongda yüzsütü uzanırken ellerimi arkaya düz olarak atıpta yatamıyordum..Bu şekilde olunca göğüslerime çok fazla baskı oluyordu ve rahatsız ediyordu.Kollarımı başımın altına birleştirip başımı yükseltiyordum biraz o şekilde yatabiliyordum
Sürekli sırtüstü yatmayacaksın zaten,yan yatabileceksin,biraz yüzüstüne doğru yan yatmak olabilecek bunlar.Yani senin rahat edebileceğin birçok pozisyon olacaktır merak etme.Bu pozisyonu sen daha iyi belirleyeceksin canım.Herlesin süreci aynı olmuyor.Robot gibi yatmayacaksın sürekli merak etme
Doktorun doğru demiş,ben sütyen içi
protez denemesi yaptığımda 325cc lik protez bile kocaman kocaman durmuştu.Hatta şu anki 400cc den bile büyük durmuştu o kadar yani düşün.Vücuda,memenin içine girdiği zaman o görüntüyle alakası olmuyor,o yüzden o görüntüye aldanma..Mesela benim doktorum Hasan bey hastalarına sütyen içi protez denemesi yapmıyor.Çünkü o görüntü yanıltıyor hastayı,hasta istediği gördüğü sonucun beklentisinde oluyor,cc ye takılıyor ama ameliyattan sonra aynı görüntüyü alamayınca hasta mutsuz oluyor sorun yaşanıyor,demişti..Doğruda demiş bence..Lütfen bu detayları göz önünde bulundur,başkasının sonucunada takılma.Onda güzel durur sende güzel durmayabilir.Ayrıca ameliyattan hemen sonra ödemden dolayı büyük gelir gözüne yada ideal tam olmuş dersin fakat asla öyle kalmayacağını düşünmezsin ilk etapta.Zamanla ödemler geçtikçe şekillleri değişecek,gözün alışacak,küçük gelmeye başlayacak bu seferde..Dikkat et,ameliyattan hemen sonra tam omuş,istedigim gibi ne büyük ne küçük diyen birçok arkadaş zaman sonra keşke biraz daha büyük olsaymış diyor..Büyük oldu diyenlerde zamanla küçüldüler diyorlar
Doktorunla tekrar konuş,bazı şeyleride doktoruna bırak çok ısrarcı olma..Ameliyatta denesin ve en güzel olanı,yakışanı,gögüslerini dolduran,dirilten,hayat veren,güzelleştiren en iyi protezi tercih etsin :13: