Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kizlar bir sey daha sorsam kesi yerinin uzerine parmakla dokununca altta putur putur bir seyler var mi sizde de bunlara doktor masaj onerdi mi, krem surerken bastiriyor musunuz masaj yapip, ya da gecti mi bu kabartilar, deri uzerinden gorunmuyor ama altinda var elleyince belli oluyor

Canım benim,biran önce sıkıntılarından kurtulmanı canı gönülden diliyorum ❤
Allah yardımcın olsun şans seninle olsun. İnanıyorumki doktorun seninle ilgilenecek,haa ilgilenmezse ilgilenecek doktor bulunacak artık ..
çok teşekkür ederim canım iyi ki varsın.inşallah ben de öyle ümit ederek bekliyorum.

Merhaba kızlarArkadaşım Ankara da ameliyat olmak istiyor fakat doktor bilmiyor,kendisine tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsa yazar mısınız..Teşekkürler.
oğuz kılıç,haldun kamburoğlu,volkan tayfur,kubilay özdil bu doktorlarla görüşsün derim ben.

Ya bu arada ameliyat sonrasi kilo veren var mi ben iki aydr kilo veriyorum almak yerine :KK43: :KK43: artik spora baslayacagim, ustelik sag tarafimdaki sertlik hala gecmedi:KK43: benimle yakin zamanda ameliyat olan arkadaslar hala masaj yapiyormusunuz ne zaman bitecek bu ya @limette @FATOSB0 Larimar Larimar @sejnap ve etiketleyemedigim diger arkadaslar
canım seninle aramızda yanılmıyorsam 4 gün vardı.8 gün sonra benim 3 ay bitecek inşallah.nerde o günleeer keşke kendiliğinden kilo verebilseydim.ben bir hafta oldu spora başladım.sertlik ve ağrıya gelince sol meme hala şişiyor ve iç tarafı uyuşuk ve ağrılı değişik birdurumda.msajı da doktora sormuştum yumuşayana kadar yazmış ama zaten sağ yumuşacık oldu solun iç kısmı sert ve silikonu hissediyorum.

Kızlarrrrrrrrrrr daha öncede yazdım ama kimseler görmedi ;( 1.ayı doldurdum doktorum yan yatabilirsin desteğini kaldırabilirsn dedi ama korkuyorum eskilerden arkadaşlar akıl verin bana lütfen tamamen yan yatsam üstüne yüklensem bi zararı var mı?
ağrına göre kendini ayarlayabiliyorsun
Kızlar bgunn tam 72 saat oldu 3 cu günüm.sizler araclarinizi kaçıncı gün surdunuz?
bantlar çıktıktan sonra antibiyotikli merhemi kullanıyorsun sabah akşam.küçücük bir tüptü benimki.sonra da iz merhemine başlıyorsun.o da sanırım 2.haftadan itibaren başlanılıyor.

Kızlar bgunn tam 72 saat oldu 3 cu günüm.sizler araclarinizi kaçıncı gün surdunuz?
Geçmiş olsun. Bende olacağım ama 2 tane çocuğum var, sabahları krese bırakmam gerek arabayla. Ameliyatlı yapamam değil mi. Çocukları hazırlama, kucaklama, araba kullanma vb. Sırf bu yüzden uykularim kaçıyor. Akşam eşim var ama sabah çok mu sıkıntı sizce ?

Hala gogusum duzelmedi ultrasona.gjrdim sol goguste sivi gozukuyor ne sivisi oldugu belli degil yirtilmami yoksa baska birsey mi diye bakilacak sanirim bakalim
Mrb çok geçmiş olsun umarım ciddi Bi sıkıntı değildir bende 5 gün oldu ameliyat olalı

Ya bu arada ameliyat sonrasi kilo veren var mi ben iki aydr kilo veriyorum almak yerine :KK43: :KK43: artik spora baslayacagim, ustelik sag tarafimdaki sertlik hala gecmedi:KK43: benimle yakin zamanda ameliyat olan arkadaslar hala masaj yapiyormusunuz ne zaman bitecek bu ya @limette @FATOSB0 Larimar Larimar @sejnap ve etiketleyemedigim diger arkadaslar
Cnm ben hiç masaj yapmadım ve aksine ameliyat sonrası kilo almıştım yeni yeni verdim :bicak:

Geçmiş olsun. Bende olacağım ama 2 tane çocuğum var, sabahları krese bırakmam gerek arabayla. Ameliyatlı yapamam değil mi. Çocukları hazırlama, kucaklama, araba kullanma vb. Sırf bu yüzden uykularim kaçıyor. Akşam eşim var ama sabah çok mu sıkıntı sizce ?
Ben halen çok hareket edemiyorum ilk gün iç camasirimi bile cekemedim düşün artık bardagi zor kaldirdim birisi olması lazım yanınızda belden destek vermeleri lazım kalkarken

Ben desteksiz ilk günden beri kalkmıştım ama tek yastığa 10.gün geçmiştim 6 günden sonra 2 yastığa sonra tek yastığa düşmüştüm
Ben dün 4 yastikla yattım daha iyiydi kalkmak ama omuzlarim tutulmuş şimdi onun açısı var taş gibi olmuş sanki odemler oraya gelmiş gibi

Slm cnm çocukların küçük mü yani kucağında taşıma yaşını geçtiyse 1 hafta yardım alsan yeter maksimum 10.gün araç kullanırsın ama kucakta taşıma yaşındaysa o biraz zor..

Inşallah kuzum sen araç kullanmismiydin .sende gogus farkı varmiydi ?
10.gün ben her işimi rahatlıkla yapar oldum hatta is bası aldım. Benim asimetri gözle görülecek kadar çok yoktu şöyle ki Dr söylemeseydi haberim bile olmazdı , ameliyat sonrası da oyle olacak dedi ama dediğim gibi çok az gözle görülür bi durum yok.. Sende sabret ameliyat sonrası benim bi tarafım daha sisti yani odemler tamamen insin öyle belli olur..

10.gün ben her işimi rahatlıkla yapar oldum hatta is bası aldım. Benim asimetri gözle görülecek kadar çok yoktu şöyle ki Dr söylemeseydi haberim bile olmazdı , ameliyat sonrası da oyle olacak dedi ama dediğim gibi çok az gözle görülür bi durum yok.. Sende sabret ameliyat sonrası benim bi tarafım daha sisti yani odemler tamamen insin öyle belli olur..
Cuma günü kontrolum varda araç la gidebilirim mi diye düşünüyorum.o yüzden sorayım dedim

X