• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bu sütyenin altındaki kopçası çok canımı yakıyor ya. üst kopçayla duruyorum altı açık bırakıyorum. sonra tereddüt ediyorum zarar verir miyim diye.

dikişlerini mi acıtıyor? aslında hepsini kapatman daha iyi, sıkı durması gerekiyor çünkü. Ama benim de öyle alt kısım çok sıkıyordu o yüzden yukardaki iki kopçayı en sıkıda, alttaki iki kopçayı en gevşekte bağlıyordum. bi de sorun dikişlerse dikişlerinin üzerine yumuşak bi sargı bezi gibi bişeyle tampon yapabilirsin rahatlatır biraz.. bu sıcakta o sıkı sıkı sütyenlere lastiklerine filan dayanmak çok zor haklısın ama biraz daha sabretmen gerekiyor :/

dikişlerini mi acıtıyor? aslında hepsini kapatman daha iyi, sıkı durması gerekiyor çünkü. Ama benim de öyle alt kısım çok sıkıyordu o yüzden yukardaki iki kopçayı en sıkıda, alttaki iki kopçayı en gevşekte bağlıyordum. bi de sorun dikişlerse dikişlerinin üzerine yumuşak bi sargı bezi gibi bişeyle tampon yapabilirsin rahatlatır biraz.. bu sıcakta o sıkı sıkı sütyenlere lastiklerine filan dayanmak çok zor haklısın ama biraz daha sabretmen gerekiyor :/

dikişler değil çünkü dilişler bantlı hala. ayy sormayı unuttum ne zaman hava alacak bu dikişler diye. neyse sıkan yer göbeğimin üstü. malum şişlik oluştu ameliyattan sonra o da fene sıkıyo:)
100 tl veeriyoz sütyene bi pamuklu yapamıyolar. bildiğin sentetik bu yahu...göğüs uçlarını yakıyo. demekki hissizlik yok diye sevinmiyor da değilim hani:)

Merhaba,henüz olmadım daha.Pazartesi son muayene ertesi günüde ameliyat.Akşamları da forumdayım.Aklıma takılan her konuda cevap buluyorsun seninde tahmin ettiğin gibi.Aslında doktorların da çok lehine bir şey bu.Yoksa biz bayanlarla bu süreç çekilmez olurdu.Burada her sorduğumuz soruyu doktorlara sormaya kalksak.Sende yarın Ankara dasın biliyorum.Ömer Beye aklına gelen herşeyi sor.Ben İzmirde olucam biliyosun ameliyatımı.Mesela bu forum sayesinde 300 cc civarı protezlerin çokta abartılı olmadığnı öğrenmiş oldum.Netice de bir sürü şeye katlanıcaz.Ben 7-8 sene öncede çok istemiştim.Ama eşimi ikna edemedim.Aslında çokta uğraşmadım.Çünkü başta kendim korktum bıçak altına yatmaktan.Bu forum sayesinde cesaretimi topladım,bilgilendim.En azından (bir aksilik olmazsa inşallah tabii) neler olacağını ,neler yaşayacağımızı biliyoruz dimi?Artık sende hastane fobinin üstesinden geliyorsundur burada ki destekler sayesinde.Özellikle Arzum ve Gizem çok iyi rehberlik yapıyor herkese.Yarınki görüşmelerinin detaylarını bekliyoruz en kısa zamanda.Bol şanslar sana da:)))

evet canım bu forum ınsanı cok bılınclendırıyo.. bende burayı kesfettıgımde ılk konuştuğum kışı Zeynep tı ve cok yardımlarını gordum.
o kadar soru oluyokı kafanda doktorla görüşmeden once burdan asagı yukarı fıkır edınıyosun..:kkk:

kızlar adana özel epc hastanesinde meme büyültme ameliyatı olan varmı uzun zamandır düşünüyorum bu ameliyatı olmayı ama bi türlü tam karar veremiyorum adanada epc hastanesini gördüm netten plastik cerrahi üzerine ağırlık veren bi hastane aranızda bu hastanede meme büyülten warmı fiyatı ne kadar telefon açtım sordum ama sölemediler illa muayene olmak gerekir diye

Adana Epc ' de olan arkadaşlarım var, hepsi de çok memnun. Hatta ben de muayene oldum ama henüz karar vermedim. Fiyatları da 1500 protez,3500 doktor toplam 5000 yani

Adana Epc ' de olan arkadaşlarım var, hepsi de çok memnun. Hatta ben de muayene oldum ama henüz karar vermedim. Fiyatları da 1500 protez,3500 doktor toplam 5000 yani
canım arkadasların acaba hangi doktora ameliyat olmuşlar ben tel.de dr.sadık karakaya ile görüştüm banada 5000 damla protez dedi kışın olmayı düşünüyorum inşalah

Merhaba hanımlar bende meme büyütmeyle ilgili araştırma sürecindeyim 1 yaşında kızım var doğumdan önce zaten olmayan göğüslerim emzirdikten sonra hepten yok oldu yaz sonu yaptırıcam ama nereye nasıl ist beylikdüzünde oturuyorum medilife hast gidip biraz fikir edindim ayrıca bir tanıdığım nişantaşında mete aksu ya yaptırdı çok memnun 3 ay oluyor 6000 liraya mal oldu.. Öncelikli sorum şuki yaptıranlara kızıma ben bakıyorum ve tek olucam eşim çalışıyor ağrısı sancısı çokmu:(

başakcı ameliyat süreci kişiden kişiye değişiyor.kimi arkadaşımız ağrıdan duramadım diyor,kimisi de benim gibi çok rahat atlatıyor.ama ağrı çok diyen için bile dayanılmaz bir ağrı değil.Ama senin 1 yaşında çocuğun olduğu için tek başına seni zorlayacaktır.kucağına almaman gerekecek.en rahat atlatanlardan biri olarak bile kollarımı çok kullanmamaya dikkat ettim.özellikle itme,yukarı uzanma,ağrı kaldırma konusuna belli bir süre yapmayacaksın.
yatarken en az 10 gün sırt üstü yatman gerekiyor.sağa ,sola yatmak sıkıntı veriyor.tüm yaşamını kısıtlamıyor.ama daha dikkatli olman gerkiyor

Merhabalar

Benim göğüslerim de punto gibi kücük ve 20 yasında oldugum için korkuyorum ameliyata . küçük göğüslü sekreter mi olur kızlar :)

Merhabalar

Benim göğüslerim de punto gibi kücük ve 20 yasında oldugum için korkuyorum ameliyata . küçük göğüslü sekreter mi olur kızlar :)

Canım bu kadar sorun etmemelisin bence. Psikolojik yıkıma uğrarsın sonra. Bence onun yerine gidip bir estetisyenle görüş ve doğal büyümesi ne kadar devam eder onu öğren. Daha sonra estetik düşün. İlk aşamada doğal en güzeli tabii ki bu yaşlar için...

Canım bu kadar sorun etmemelisin bence. Psikolojik yıkıma uğrarsın sonra. Bence onun yerine gidip bir estetisyenle görüş ve doğal büyümesi ne kadar devam eder onu öğren. Daha sonra estetik düşün. İlk aşamada doğal en güzeli tabii ki bu yaşlar için...

haklısın ama çevreden çok tepki geliyor. dalga gectiklerini düsünecek boyuta geldim resmen

[sıze=3][/sıze]
[sıze=3][/sıze]

bende [sıze=3][/sıze]
bende pek karar veremedim izmir veya istanbulda bildğiniz yer vrmı tecrubelirlerrr

Merhabalar

cnm boşuna üzülüyorsun. memelerini neden büyütmek istiyorsun ki? daha gençsin, güzelsin. seni beğenicek erkek memelerin için değil, kişiliğin için beğensin cnm ;)

[sıze=3][/sıze]
[sıze=3][/sıze]

bende [sıze=3][/sıze]
bende pek karar veremedim izmir veya istanbulda bildğiniz yer vrmı tecrubelirlerrr

sitede reklama girer mi bilmiyorum ama bir doktor var benim bildiğim. kendim böyle bir operasyon geçirmedim ama methini çok duyduğum bir doktor bu. özellikle eski iş yerimden de bir arkadaşım başarılı bir operasyon geçirmişti Doç.Dr. Tayfun Türkaslan doktorun adı. google'a estetik port yazıp her türlü sorunuza websitesinden yanıt alabiliyorsunuz, benim zamanında sorduğum bir soruyu 1 saat içinde cevaplamıştı.

cnm boşuna üzülüyorsun. memelerini neden büyütmek istiyorsun ki? daha gençsin, güzelsin. seni beğenicek erkek memelerin için değil, kişiliğin için beğensin cnm ;)

ya öyle aslında da işte tepkiler cok germeye basladı beni artık . koparıp atmak istesem koparacak birsey yok :)

Merhaba hanımlar bende meme büyütmeyle ilgili araştırma sürecindeyim 1 yaşında kızım var doğumdan önce zaten olmayan göğüslerim emzirdikten sonra hepten yok oldu yaz sonu yaptırıcam ama nereye nasıl ist beylikdüzünde oturuyorum medilife hast gidip biraz fikir edindim ayrıca bir tanıdığım nişantaşında mete aksu ya yaptırdı çok memnun 3 ay oluyor 6000 liraya mal oldu.. Öncelikli sorum şuki yaptıranlara kızıma ben bakıyorum ve tek olucam eşim çalışıyor ağrısı sancısı çokmu:(

selam basak. Bir hafta önce ameliyat oldum bende. meme ucundan kas altı 280cc koyuldu. ameliyat sonrası 1 gün kaldım hastanede. ertesi gün taburcu oldum. 2. ve 3. günüm de ağrılarım biraz daha arttı. kollarım omuzlarım ve sırtım çok ağırdı. tek başıma yattığım yerden kalkmak çok zorladı beni. sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağırdı. bol bol yürümemi tavsiye ettiler. çaydanlığı bile taşıyamayacak kadar güçsüzdüm koltuk altı ağrım vardı. ama 4. gün ağrılarım baya hafifledi kollarımı hareket ettirmem çok olmasada biraz daha rahatladı. 5. gün sargılarımı açtı doktor ve rahatladım duşumu aldım sonra ağrı sızım hiç olmadı sadece göğüslerimdeki gerginlik vardı bide kollarımı daha rahat hareket ettirebiliyodum artık. ama yine de zorlamamanı tavsiye ederim. suan 7. günüm ve işe gelip çalışabiliyorum. senin kızın daha 1 yaşında ve tek başına zorlanırsın. zaten normalde insanı baya yoruyor çocuklar. benim tavsiyem en az 5 gün yanında sana yardımcı olabilecek birinin olması. sonrası zaten gün geçtikçe daha iyiye gidiyor durumun ve kendi başına ilgilenebilirsin kızınla ve evinle.

meri sağol canım sanırım destek almam gerekecek birilerinden fazla nazlı değilimdir doğumda bile hemen ayaklandım ama tabi dikkat edilmesi gerek önemli hususlar var
peki bana bilgisi olan varsa protezler hakkında bilgi verebilir mi neye dikkat edeyim doktorun yanına bişeyler bilerek gitmeyi istiyorum göğüslerim nerdeyse dümdüz ve içi boşaldı çok fena bu durumda mı kas altından koyuyorlar protezi??

ayy sormak istediğim okadar çok soru varki :26:

selam basak. Bir hafta önce ameliyat oldum bende. meme ucundan kas altı 280cc koyuldu. ameliyat sonrası 1 gün kaldım hastanede. ertesi gün taburcu oldum. 2. ve 3. günüm de ağrılarım biraz daha arttı. kollarım omuzlarım ve sırtım çok ağırdı. tek başıma yattığım yerden kalkmak çok zorladı beni. sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağırdı. bol bol yürümemi tavsiye ettiler. çaydanlığı bile taşıyamayacak kadar güçsüzdüm koltuk altı ağrım vardı. ama 4. gün ağrılarım baya hafifledi kollarımı hareket ettirmem çok olmasada biraz daha rahatladı. 5. gün sargılarımı açtı doktor ve rahatladım duşumu aldım sonra ağrı sızım hiç olmadı sadece göğüslerimdeki gerginlik vardı bide kollarımı daha rahat hareket ettirebiliyodum artık. ama yine de zorlamamanı tavsiye ederim. suan 7. günüm ve işe gelip çalışabiliyorum. senin kızın daha 1 yaşında ve tek başına zorlanırsın. zaten normalde insanı baya yoruyor çocuklar. benim tavsiyem en az 5 gün yanında sana yardımcı olabilecek birinin olması. sonrası zaten gün geçtikçe daha iyiye gidiyor durumun ve kendi başına ilgilenebilirsin kızınla ve evinle.

teşekkür ederim kardeşimi organize etmeye çalışıcam ozaman bende çalışıyorum normalde araçta kullanıyorum izine çıkmam gerekecek anladığım yanımada birini almam şart oldu cc ler neye göre gidiyor yani 280 cc ile bedenin kaç oldu mesela canım.

foruma üye olmayan yakın bir arkadaşım da olmak istiyor, ameliyatı olmuş insanlar kendinizi nasıl motive ettiniz, o korkuyu nasıl yendiniz? diye soruyor kendisi şuan yanımda.

teşekkür ederim kardeşimi organize etmeye çalışıcam ozaman bende çalışıyorum normalde araçta kullanıyorum izine çıkmam gerekecek anladığım yanımada birini almam şart oldu cc ler neye göre gidiyor yani 280 cc ile bedenin kaç oldu mesela canım.

ameliyatı nerde olacaksan doktorunla konuş rapor yazsın sana. bana rapor yazdı göğüsten yağ kitlesi alındı diye. 10 güne kadar yazabiliyolarmış. ama sigorta karşılamıyor tabi. çalıştığın için bilirsin 3 günden fazla olan raporlar maaştan kesiliyor. ben 3 gün rapor aldım. 3 günde yıllık iznimden kullandım hem iznimi tüketmemiş oldum hemde maaşım kesilmemiş oldu. cc lere gelince doktorun senin vücuduna göre omuz ve göğüs kafesinin genişliğine göre hangisi uygunsa onu yerleştirecek zaten bide istediğin büyüklüğe göre tabi. benim dümdüz dü hiç göğüs dokum yoktu 70 bedenin bile desteklisi oluyordu. ameliyattan önce doktorum bana 320 ile 360cc arası 85 beden olabileceğini söylemişti. ameliyattan çıkarken sorduğum ilk şey kaç cc taktınız oldu :) şuan 280 cc ve 85 beden. iş yerimde ameliyat olduğumu bilmeyenler anlamadılar bile (sürekli destekli giydiğimden varmış sanıyolardı tabi) hiç abartı durmuyo. bana göre büyük bile geliyor. ama doktorum suan şişlerin var onlar inecek ve yumuşayınca belli olcak tam bedeninin ne olduğu dedi. (şimdilik sert göğüslerim taş gibi ) suan mecbur sporcu sütyeni takıyorum. 2 ay kadar bunu kullanmam gerekiyormuş. ama muhtemelen protezlerim tam oturunca en düşük 80 beden kullanacağım. boyum 170 kilom 48 tam bana göre olmuş oldu cicişlerim :) ama ameliyat oladan önce bi kaç doktorla görüş. gerçi her doktortan farklı yanıtlar alınca kafan karışabilir belki ama içine hangisi siniyorsa ona yaptır. ben 3 yere gitmiştim 2 si yuvarlak kas üstü göğüs altından kesilerek yapılmasını uygun görmüştü ama diğeri damla meme ucu kas altı daha doğal ve uzun vadeli daha iyi sonuçlar alındığını söyleyerek bunu tercih etmişti. ben illa yuvarlak istemiştim ama şuan doktoruma güvenip iyiki damla yaptırmışım diyorum. yuvarlağa yakın normal damlalardan daha dolgun bi protez koydu. (410mm allergan 280gr)

Back