Canım ilk haftadan sonra 2 yastıkla düz yatmaya başladım ben doktorum yatabileceğimi söyledi.Kızlar kaçıncı gün tek yastıkla uyudunuz ve desteksiz kalktınız ? Ben 6. Günümdeyim hala 3 yastık...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ilk haftadan sonra 2 yastıkla düz yatmaya başladım ben doktorum yatabileceğimi söyledi.Kızlar kaçıncı gün tek yastıkla uyudunuz ve desteksiz kalktınız ? Ben 6. Günümdeyim hala 3 yastık...
Canım ilk haftadan sonra 2 yastıkla düz yatmaya başladım ben doktorum yatabileceğimi söyledi.
Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorum
Doktorun verdiği sütyeni takıyorum medical zaten ama yara yapmasına engel olmadı. belki de derisi çok gerildiği için yara oldu bilemiyorum
Aslında çok rahat birşey ben bu sütyeni kullanmayı bırakınca bu kadar rahat sütyen bulabilecek miyim düşüncelerindeyim açıkcası :)Ben ameliyat sütyenini 1 hafta taktım. Doktorum çıkar dememişti ama beni aşırı darlamıştı. Keşke yara yapasıya kullanmasaydın sütyeni en kötü ne olurdu ki :/
Benimkini doktor taktı, ekstra ücret istemediO sütyeni siz de mi ücretli almıştınız yoksa dr mu verdi? Benim çok saçma oldu muayenede içerde taktı dr sonra çıktım dışarıda bir adam vardı hemşire bilmemne bey sütyen ücreti alıcak denildi çok saçmaydı
Ben nırmalde wc ye 3-4 gunde 1 cıkıorm heralde 1 aycıkmamSole diyim odemim ayiptir solemedi daha tuvalete çıkamadım tuvalaetim gelmiyor.ne oldu korktummuki bole bir his bile gelmiyor.benim ki normal sporcu atleti burda bazı arkadaslarin ki fermuarli falandi benimde ole olur diye düşünmüştüm degilmis.
FenaBen mesela nerdeyiz demişim gözlerim görmüyor demişim ameliyat oldun hatirlamiyormusun hayır demişim yarı gulmusum yarı aglamisim.
Kendi fotony canım.. önceki halini dr koyarsan zaten tğm arkadaşlardan fikir de almış olursun.. ayrıca burda fake hesap açan çok oluyor o yüzden çoğumuz fotoğrafı olmayanı izlemiyoruzBu konuyla mı ilgili foto koymalıyım yoksa kendimin falan mı? Daha ameliyat olmadığım için benimkilerin bu halini görme zaten
15 günden sonra başladım hala drvam ediyorumMasaja ne zaman basladinki
Canım bende albüm ysptım kendi fotolarımıda koydum.beni takip eder misin.bende seni ekleyim şimdi.çünkü ayarlarımı takip ettiklerim olarak ayaylafımBugün iki haftalık olduukk
Fotograf yüklediiimm
Canım albüm yaptım, ekler misin beniKendi fotony canım.. önceki halini dr koyarsan zaten tğm arkadaşlardan fikir de almış olursun.. ayrıca burda fake hesap açan çok oluyor o yüzden çoğumuz fotoğrafı olmayanı izlemiyoruz
Canım izler misin beni deIzlemeye aldım ,bu arada bence de 35 te hayat başlar
Ya bi ben mi varim ya hayir daha az yemiyorum ki kilomu korumam lazimdi, kalorili seyler yemeye calisacagim, benim de ayrik ya kabullendim artik, su sagin sertligi gecsin yeter, zaten korse bandaj mandaj da yoktu bende, bi ara acik foto atacagim bi de dikis fotosu yazarim, dikislerin ne durumda dikis yerine masaj verdi mi doktorun alttaki puruzler icinCanım bende kilo aldım valla keşke bende de zayıflama olsaymış..
Bu arada ben masaja devam ediyorum dr um masaja devam dedi çünkü benim göğüslerimin ortası ayrık birleşmesi için epey bi çaba harcıyorum. :)
Evet canim.dogru hatirliyorsun da gittikce zayifliyorum ya daha az da yemiyorum dikkat ediyordum aslinda iki gundur moralim bozuldu yemedim vermisim yine hemen, daha kalorili yiyecekler tuketmeye calisacagim artikCanım bana doktor masaf vermedi. Kilo da vermiyorum. Normal kilomdayım. Hatta bir kaç kilo verwyim diye uğraşıyorum. Sen zaten zayıfsın yanlış hatırlamıyorsam. Düzenli ye fazla da kilo verme.
O batma agri daha gecen gun bende de oldu sag gogsumde ki iki ay oldu benim, benim de sag daha sorunlu normal sanirim, ama yine de cok agrin varsa icin rahat etmiyorsa sor doktorunaKızlar ben de size şey danışacaktım neredeyse 1 ay oldu 1 hafta önce de masaja başladım ama bugün sol göğsümde inanılmaz batma ağrı hissediyorum size de oluyor muydu ara ara ve sol göğsüm diğerine göre çok problemli masaj yaparken falan aniden birşey saplanıyor gibi oluyor neredeyse gözümden yaş geliyor
Ben ucretli disardan almistim doktorun soylediginiO sütyeni siz de mi ücretli almıştınız yoksa dr mu verdi? Benim çok saçma oldu muayenede içerde taktı dr sonra çıktım dışarıda bir adam vardı hemşire bilmemne bey sütyen ücreti alıcak denildi çok saçmaydı
Badem.yagi genelde tuylenme yapar diye biliniyor, bence bir arastirin dikkatli kullanmakta fayda varBadem yağı da iyi geliyor kızlar