Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben yalnız yaşadığım için mecbur yemek yiyip su içtim ilk günden itibaren ne kadar zor olsa da.. benim bu pazartesi okulum başlıyor bir de korkuyorum nasıl gidebilirim diye :/ zaten bir yere gideceksem taksi ile gidiyorum otobüs zor olur çünkü çok sarsıyor insanı. Ben de oturarak uyuyorum hala çok can sıkıcı bir durummuş gerçekten. Bir de ben kendi kendime kalkıyorum yataktan düşün zorla tabiki acı hissiyatı oluyor ama napıyım zorundayım :) insan yanında naz yapacağı birisini bulamayınca mecburen iyikeşmek zorunda hissediyor kendini
kacıncı gundeydn

ben walla oncesındekı 10 gun baslıorm full proteın ınsallah kolestrol engel olmaz amelıyata
sabahları 2 yumurta veya 1 tam + 2 yumurta beyazı sarısız yanında peynır
oglen aksamda et balık tavuktan yerım
amelıyat sonrası ıcınde tavuksuyuna corbba bol etlı
ve paca corbası planımda var

ama amelıyat ooldugum gun amelıyat sonrası dıyet yaparım ya
hurma cevız badem
actıva :)
kahve
( herkesın dedıgı serumla besleyecekler yemek yok)
Heyyy maşallahhh:confused::confused:

Olsundu ama çok mutluydu:spor::spor::spor:
Benim de ameliyattan sonra iştahım bir açıldı pir açıldı:KK45: silikonların şerefine kocaman göbek yaptım:KK50:
ahahaha benım zaten acık yaa
haftasonu sehir dısıdnaydım
lokumdu badem ezmesıydı cıgerdı
( yemınle riziko sorusu gibi oldu kızın nereye gıttıgını yedıklerınden tahmın edın dıye)
rakıydı peynırdı. anammm
net bır sekılde 2,5 kg aldım 2 gunde
hala veremedım 4 gundur ogle aksam corba yedıgım halde sadece

Slm kızlar :KK49: dün sütyen alışverişi yaptım dayanamadım. Dr la konuştuk arada takmama izin verdi saolsun.. Bugün korseyi takmadim ve is yerimde arkadaşım fatketti sen bugün dolgulu sütyen mi taktın dedi:halay: geçiştirdim sorusunu ama bi mutlu oldum. Dr la konuşuyorduk aldın mi sütyen kaç beden oldu diye sordu arkadaşım farketti dedim korse nasıl bastırıyor dedim daha dur yaza kadar salacak kendini daha çok soran olacak dedi ben havalarda tabi :KK76: bugünkü halimi resimledim attım önceki kazakla olan resimden baya farklı olmuş.

Bende 390 cc ile itiraf ediyorum ilk 3 gün pişman oldum hiç geçmeyecek gibiydi ne eşime ne anneme söyleyebildim hatta onlara çok iyiymiş gibi görünmeye çalıştım ama şimdi iki hafta bitti ve memenin biri çok iyi hiç hissetmiyorum nerdeyse ama diğeri hala hassas ve ağrılı...
Bende hala sırt üstü yatıyorum sürekli sırt ağrısı ile uyanıyorum ve Yorgunum ama sonunda hepsine değeceğini ve unutacağımı düşünerek, düşünmemeye çalışıyorum.
Bir de eğer Doğum ve emzirme gibi süreçleri yaşamadıysan biraz daha ağrılı geçiyor şahsi gözlemim...
Bu pişmanlık olayını 2.gün bende yaşadım yani bu konuda yanlız değilsiniz kızlar.düz yatmada bende 1 aydan sonra oldu.düz yatınca batma oluyordu dönerken ağrı oluyordu.1 aydan fazla köşe takımının köşesinde tam yatmadan uyuyabilmiştim ben.yani herkesin yöntemi ağrı eşiği tabi ki farklı ama bende o bikaçgünde iyileşen arkadaşlardan değilim maalesef:KK43:şu an 5 ayı geçti ameliyat olalı ve inanın 1 aydan sonra bütün ağrı baskı düz yatamama gibi rahatsızlıklar sona eriyor.hiç geçmicek gibi gelebilir size diye söylüyorum.az daha sabredin:KK54:

Ya kızlar inanılmaz baskı var.Kollarım kalkmiyo
BENDE AYNILARINI DIYECEGIM SAKİN OL HERKES AYNISINI DIYOR ONCEKI FORUMLARDA YAZILMIS
5 GUN SABIR
HATTA BAZILARI 2-3 GUN DAHA FAZLA HISSETMIS
AZ ONE BIRI YAZMISTI GERI SAYIM YAP DIE
GUNDEN GUNE DAHA IYI OLUYORMSN

DIRHEM TAKTILAR MI ONUN ACISI VAR MI ?
BIRDE COK MU SIS :KK43: COK MU BUYUK DURUYOR

Kızlar sabah 9 da aldılar.geç uyanabildim.narkoz etkisinden hep ark resim video cekmiş.müthiş agri ile uyandım.baskı.öğlen yemek geldi dedim bana yemek değil ayrı kesici hemen serum takıldı Iyi geldi
Çok g.olsun cnm 5 gün sık dişini sonra süper olacaksın sağlıkla iyiles ins

X