- 13 Ocak 2011
- 41
- 4
Eger istedigim gibi olacaksa degecek yogunlukta bi agri.3 gun suruyor zaten sonra sadece gerginlik kaliyor.O kadar da urkutucu degil aslinda korkmaUfff korkuorm ben
Korkuorm(( takıp edermsn benı bende a cup ım 1 Mart operasyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger istedigim gibi olacaksa degecek yogunlukta bi agri.3 gun suruyor zaten sonra sadece gerginlik kaliyor.O kadar da urkutucu degil aslinda korkmaUfff korkuorm ben
Korkuorm(( takıp edermsn benı bende a cup ım 1 Mart operasyon
Merhaba ben de dort gun once ameliyat oldum.Meme doksu cok az oldugu icin kas alti 330 cc protez takildi.Dun agrilarimdan dolayi yaptirdigima bin pisman olarak kontrole gittim.Sargi acilinca agri falan kalmadi ama goruntu de beni hic memnun etmedi.Cok ayrik duruyorlar.O kadar sevmedim ki acip bakmiyorum bile.Doktoruma guvendigim icin umudum var ama duzelir mi ne zaman yumusar bilmiyorum
bende ilk günler öyleydim.ikl 1 ay ağrı sızı baskı yürürken düşecekmiş hissi geçiyor.şkli de yavaş yavaş belirginleşiyor.kas altı olduğun için şekle girmesi daha bir zaman alabiliyor.bir de bu senin kas yapına da bağlı çabuk iyileşirse dokular kaslar kendini bırakırsa şekli daha çabuk oturmaya başlıyor ve ağrılar da hızda azalıyor.orta kısmı yapısal olarak ayrıksa birbirine yapışmasını bekleme ama yine de eski görüntüsü gibi olmuyor.yani yakınlaşıyorlar.sabretmekten başka çare yok.en az 6 ay her şey için çok erken yumuşuyorlar da zamanla.Merhaba ben de dort gun once ameliyat oldum.Meme doksu cok az oldugu icin kas alti 330 cc protez takildi.Dun agrilarimdan dolayi yaptirdigima bin pisman olarak kontrole gittim.Sargi acilinca agri falan kalmadi ama goruntu de beni hic memnun etmedi.Cok ayrik duruyorlar.O kadar sevmedim ki acip bakmiyorum bile.Doktoruma guvendigim icin umudum var ama duzelir mi ne zaman yumusar bilmiyorum
İZLERMİSİN BENİ RİCA ETSEMBende 7 Şubatta ameliyat oldum ,meme altlarım mosmor ve sağ meme altında,iç kısıma doğru bir çökme, eziklik var. Aynı zamanda sağ kolumu kullanmakta çok zorlanıyorum. Sende morluk veya bu tür sıkıntılar oldu mu?
jaylo seklinde anormallik yok morarma var mi dersen hala bakamiyorum o yuzden bi fikrim yok..insallah agrilarimiz bari gecerBende 7 Şubatta ameliyat oldum ,meme altlarım mosmor ve sağ meme altında,iç kısıma doğru bir çökme, eziklik var. Aynı zamanda sağ kolumu kullanmakta çok zorlanıyorum. Sende morluk veya bu tür sıkıntılar oldu mu?
bende ilk günler öyleydim.ikl 1 ay ağrı sızı baskı yürürken düşecekmiş hissi geçiyor.şkli de yavaş yavaş belirginleşiyor.kas altı olduğun için şekle girmesi daha bir zaman alabiliyor.bir de bu senin kas yapına da bağlı çabuk iyileşirse dokular kaslar kendini bırakırsa şekli daha çabuk oturmaya başlıyor ve ağrılar da hızda azalıyor.orta kısmı yapısal olarak ayrıksa birbirine yapışmasını bekleme ama yine de eski görüntüsü gibi olmuyor.yani yakınlaşıyorlar.sabretmekten başka çare yok.en az 6 ay her şey için çok erken yumuşuyorlar da zamanla.
insallah ben de rahatlarim senin gibi..meme olmayinca yapisal bi ayriklik var miydi yok muydu bilemiyorum 6 ay cabuk gecer insallahbende ilk günler öyleydim.ikl 1 ay ağrı sızı baskı yürürken düşecekmiş hissi geçiyor.şkli de yavaş yavaş belirginleşiyor.kas altı olduğun için şekle girmesi daha bir zaman alabiliyor.bir de bu senin kas yapına da bağlı çabuk iyileşirse dokular kaslar kendini bırakırsa şekli daha çabuk oturmaya başlıyor ve ağrılar da hızda azalıyor.orta kısmı yapısal olarak ayrıksa birbirine yapışmasını bekleme ama yine de eski görüntüsü gibi olmuyor.yani yakınlaşıyorlar.sabretmekten başka çare yok.en az 6 ay her şey için çok erken yumuşuyorlar da zamanla.
Izlemeye aldım ,bu arada bence de 35 te hayat başlarİZLERMİSİN BENİ RİCA ETSEM
Inşallah canım,doktorum geçecek diyor başka bir şey demiyor :)jaylo seklinde anormallik yok morarma var mi dersen hala bakamiyorum o yuzden bi fikrim yok..insallah agrilarimiz bari gecer
Canım beni de izlermisinEvet hanımlar taze 4 aylık 330 damla resimler yüklenmiştir buyrun yorumlarınızı esirgemeyin @miraculous @brnv_esra @macellan
@Tiramisu35 arzum77 @Aleph87
Merhaba kararın hayırlı olsunDun uye oldugum icin pek bilgim yok resim yukledigimde herkesin gormesini istemiyorm ama sizinki gibi gizli kalick şekilde nasil yukleme yapabilirm peki ayrica kattina kas alti yaptirdiginda agrin cok olmadimi ve sence dahami iyi bnde ole dusunuorm ama agri konusunda korkuyorum
Canım benimde ameliyattan sonra 20 gün izin kullandım neredeyse iş başı yapınca 1 hafta vel ağrısı çektim. Sürekli yatmaktan oluyor sonra geçtiBen bugün işe başladım ama çook yoruldum neden bilmiyorum birde sırtım çok ağrıdı galiba evde yatmaya alıştım
Yarın iki hafta oluyor ödemler gitmeye başladı birbirine yaklaşmaya da başladılar zor süreç bitiyor galiba
Çok geçmiş olsun canım.. ilk zamanlar çok ayrık duruyorlar ama sonradan birleşiyorlar yumuşadıkça. Bu forumda nr ayrık olup sonradan birleşen göğüsler gördüm.. kimininde yapısal olarak ayrık kalıyor. Mesela benim 2 ay olcak ama hala birleşmediler bende çok üzülüyorum ama yapcak bişi yok bunada şükür dicez . Fotoğrafların varsa izleyebilirsin beniMerhaba ben de dort gun once ameliyat oldum.Meme doksu cok az oldugu icin kas alti 330 cc protez takildi.Dun agrilarimdan dolayi yaptirdigima bin pisman olarak kontrole gittim.Sargi acilinca agri falan kalmadi ama goruntu de beni hic memnun etmedi.Cok ayrik duruyorlar.O kadar sevmedim ki acip bakmiyorum bile.Doktoruma guvendigim icin umudum var ama duzelir mi ne zaman yumusar bilmiyorum
Ben varım canım ama en fazla 3-4 haftalık bir süreç sıkıntı çekersin damla mı yuvarlak mı? Damla da ilk haftalar dönme ihtimali olduğu için hareketlere biraz daha dikkat etmek gerekiyor ama yuvarlak olursan daha kısa sürede normal hayatına dönersin. Benim annem büyük destek oldu kızıma baktı senin yardım alabileceğin öyle biri yok mu?iyi aksamlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Bugun Dr la rdv vardi, 330cc de karar kildik. Fakat ben ameliyati simdi olmaktan vazgececegim sanirim cunku oglumun kucuk olmasi ve onu surekli kucagima almak zorunda olmam beni vazgeciriyor. sanirim ya eylul ekim gibi yada seneye subat gibi ameliyat olacagim. cok kararsizim. hem diyorum biran once olup kurtuluyum hem diyorum seneye kadar bekleyim oglum 2.5 yasina gelsin ozaman oluyum daha rahat ederim. benim gibi hem ameliyat tarihi felan dusunup hem vazgecen sonra herseye ragmen ameliyat olaniniz varmi canlarim fikirlerinize ihtiyacim var ..
iyi aksamlar kizlar, umarim hepiniz iyisinizdir. Bugun Dr la rdv vardi, 330cc de karar kildik. Fakat ben ameliyati simdi olmaktan vazgececegim sanirim cunku oglumun kucuk olmasi ve onu surekli kucagima almak zorunda olmam beni vazgeciriyor. sanirim ya eylul ekim gibi yada seneye subat gibi ameliyat olacagim. cok kararsizim. hem diyorum biran once olup kurtuluyum hem diyorum seneye kadar bekleyim oglum 2.5 yasina gelsin ozaman oluyum daha rahat ederim. benim gibi hem ameliyat tarihi felan dusunup hem vazgecen sonra herseye ragmen ameliyat olaniniz varmi canlarim fikirlerinize ihtiyacim var ..