Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar bugün tahlil vericem umarım sorun çıkmaz.biliyorsunuz 1 ay ertelenmişti kan degerindm dolayi
Merhabai

Benim bir korkumda bu
1 ay ertelemek çok değil mi ? kanınızda ne çıktıda bir ay ertelediler ?
nelere bakıyorlar ?
Bende Demir düşük kolestrol yüksek sorun olurmu sizce ?
veya nelere test yaptırmalıyım
27 Şubatta aneztezi dr si ile randevum
1 Marttada ameliyat
bilgileri paylaşırmsıın
hangi hastane özel mi devlet mi ne gibi sorular soruyor ve testler yapıyorlar

cok tesekkur ederim
icimi rahatlattin cok tesekkur ederim.sanki biraz yaklasmis gibi geldi bugun.Aynen dedigin gibi sukrediyorum onu sonu yumusayacak biraz sabredicez.Ise nasil baslayacagim onu dusunuyorum ben.on gundu iznim uc gune bitiyor hala agrilarim var

G gelincikkkk burada albüm oluşturmadan kimse kimseyi eklemiyor haklı olarak. Yalnızca takipçilerinizin görebileceği şekilde ayar yapıp albüm oluşturabiliyorsunuz. Hoşgeldiniz ve geçmiş olsun

Herkese merhaba kızlar, 4 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı 450 cc high profil takıldı, meme altı kesisi ile. 5 cm meme dokum vardı. Çok zor bir süreç yaşadım her gün ağladım ve pişmanlık duydum çektiğim acılar ve ağrılar dolayısıyla. 4 gündür yürürken protezler aşağıdan kesi yerinden kayacak gibi hissediyorum tutma hissiyatı oluşuyor nedense. Mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum daha çok ağrımasın diye. Bir de gerek doktorlardan gerek ameliyat olmuş kişilerden duyduklarıma güvenerek ameliyat oldum az ağrılı oluyor çok kolay bir ameliyat, hemen gezmeye başlarsınız gibi şeyler de okudum inanın ben de hiç öyle olmadı tabi bunda büyük protez, kas altı, ya da bünye, ağrı eşiği gibi bir sürü etken var bunları göze alarak ameliyat olun. Şimdilik pişmanlık suratımdan okunsa da ilerleyen zamanlar da geçeceğini biliyorum sadece 4 gün sonra okulların açılıyor olması beni tedirgin ediyor.

Barbie 450 büyük bir cc. Bir anda o kadar ağırlık binince ağırmış hissi gayet normal . Çoğunlukla 300 ve civarı ccler takıldığı için bu tip sorunlar olmuyor.ama büyük cc takılan arkadaşlarımızda böyle problem olduğunu okumuştum. Ama birkaç güne alışırsın merak etme Missezgi var onda da 450 cc protez var mesela o dA aynı şeyleri yaşamış , sana daha iyi bilgi verebilir ne zaman geçeceği konusunda

İnşallah canım tüm temennilerim o yönde çok korkuyorum uzun zaman bu halde olurum diye hala uzanarak uyuyamıyorum oturarak uyuyorum bu da uykumun sürekli bölünmesine sebep oluyor. Huzursuz uykusuz bir şekilde güne başlıyorum zaten. Dik yürüyememe problemi herkeste oluyormuş zaten ama ben normalde dik yürümeye çok dikkat eden biriyimdir şimdi kambur yürüyünce psikolojik olarak kötü hissediyorum kendimi bir de fiziksel olarak sırt ağrıları çekiyorum. :/

Bende 390 cc ile itiraf ediyorum ilk 3 gün pişman oldum hiç geçmeyecek gibiydi ne eşime ne anneme söyleyebildim hatta onlara çok iyiymiş gibi görünmeye çalıştım ama şimdi iki hafta bitti ve memenin biri çok iyi hiç hissetmiyorum nerdeyse ama diğeri hala hassas ve ağrılı...
Bende hala sırt üstü yatıyorum sürekli sırt ağrısı ile uyanıyorum ve Yorgunum ama sonunda hepsine değeceğini ve unutacağımı düşünerek, düşünmemeye çalışıyorum.
Bir de eğer Doğum ve emzirme gibi süreçleri yaşamadıysan biraz daha ağrılı geçiyor şahsi gözlemim...

Evet derim gergin çünkü benim emzirmediğim için. Şuan otururken problem ağrı sızı yaşamıyorum geçti ama yürürken çok çok kötü gerçekten. Yürürken yerçekimi mi ya da tüm kaslar virbirine bağlıdır hepsini kullandığım için mi bilmiyorum ağrı baskı gerginlik tüm kötü şeyler oluşuyor.

CANIM bu yaşadıkların çok normal nihayetinde oradaki kaslar ve dokular zedelendi, tahrip edildi hepsi onarılacak ve geçecek...
ayrıca içerde şu an eskisinden farklı olarak extra 900 gr fazla ağırlık var...

CANIM bu yaşadıkların çok normal nihayetinde oradaki kaslar ve dokular zedelendi, tahrip edildi hepsi onarılacak ve geçecek...
ayrıca içerde şu an eskisinden farklı olarak extra 900 gr fazla ağırlık var...

Haklısın bir de ben yürümeyi çok severim çok sıkılıyorum o yüzden. Uzun yürüyüşlere ne zaman başladınız ?

Şuan çook kötü durumdalar dikdörtgen gözüküyor ödemlerden dolayı bakmak istemiyorum memişlere ilerleyen zamanlarda neden olmasın :)
Şimdi tekrar okudum da sizin ki hem 450 cc hem high profil miş Onun da etkisi vardır. Yuvarlak mı. Siz özellikle büyük mü istediniz doktorunuz mu uygun buldu? Benim de 5 cm idi dokum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…