- 7 Eylül 2016
- 121
- 85
- 32
Doktoruna güveniyorsan kendini doktoruna bırak tabi isteklerini belirt ilk önce oda ona göre size uygun protezi takicaktir.ben denizlide oldum canımsiz nerde yaptırdınız .ben de istanbula cıbademle iletişme geçtim inşallah muayene sonrası hemen yaptırmayı düşünüyorum.zayıfım biraz inşallah bedenime uygun güzel bir şey yaparlar.beni de izlemeye alabilirmisin cnm
yani doktoruma tavsiye üzerine giidiyorum.inşlah güzel sonuçlar cıkar ortayaDoktoruna güveniyorsan kendini doktoruna bırak tabi isteklerini belirt ilk önce oda ona göre size uygun protezi takicaktir.ben denizlide oldum canım
Hangi dr ?yani doktoruma tavsiye üzerine giidiyorum.inşlah güzel sonuçlar cıkar ortaya
İllaki bu platformda ona amelyat olan birini bulursun onunla konuşabilirsin mesela ben ne burda dr amelyat olan buldum.ne 330 cc takılandr abdullah etöz
Cnm geçmiş olsun ameliyatını yapan dr a karşı haklarını mutlaka ara sakın vazgeçme senin canını yakmış başkasının canınıda yakmasın. Birde saydığın şeyler hep anlık tedaviler yani aslında tedaviye yönelik değilde ağrı kesici gibi sanki. Bir ameliyat yada fizik tedavivs gibi yöntemlerle eski haline dönmesi mümkün değil miCanim tesekkur ederim. Artik lenfler zedelenmis. Silikonlar varsa da yoksa da akimi etkileyen bir unsur degil. Omur boyu tedavi soyle; hayat boyu bandajli el, termal ve sicak su hayat boyu yasak, ucaga binmek ancak ozel bandajlarla olabilir, arı sokmasi, kedi tirmalamasi ki kedim var evde, yanik, guneslenmek yasak, streste hemen sisilik artiyor, stres yasak,gece bandajsiz uyursan sabah nasil uyanacagin belirsiz elden kola yayilabilir ................ Yasaklar yasaklar
Surekli fizik tedavi takibi vs.vs.vs....
dr abdullah etöz
Ben göremiyorum canım resimleriEvet hanımlar taze 4 aylık 330 damla resimler yüklenmiştir buyrun yorumlarınızı esirgemeyinmiraculous B brnv_esra M macellan Tiramisu35 arzum77 Aleph87
Tekar bak canım biBen göremiyorum canım resimleri
Hayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....Cnm geçmiş olsun ameliyatını yapan dr a karşı haklarını mutlaka ara sakın vazgeçme senin canını yakmış başkasının canınıda yakmasın. Birde saydığın şeyler hep anlık tedaviler yani aslında tedaviye yönelik değilde ağrı kesici gibi sanki. Bir ameliyat yada fizik tedavivs gibi yöntemlerle eski haline dönmesi mümkün değil mi
Çok geçmiş olsun cnm umarım bir çaresi tedavisi bulunurHayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....
Bende göremiyorum amaEvet hanımlar taze 4 aylık 330 damla resimler yüklenmiştir buyrun yorumlarınızı esirgemeyinmiraculous B brnv_esra M macellan Tiramisu35 arzum77 Aleph87
Tekrar bak limettecimBende göremiyorum ama
Hayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....
Canım seninkide damlaydı ama kaç cc di ? Hatırlayamadım.. Birde yüksekliği hıgh profilmiydi?Ben göremiyorum canım resimleri
aynen canım yaa gitmek lazım daa çok uzağım yahu, sen ne güzel Ankarada sın,en son ne zaman gittin,doktor yaşlanmış mı :) yaa masajı bile yapmıyorum gözüm almıyor memeler büyük kolum yoruluoyr yahuCan'ım ağrın sızın yoksa tabii ki gitmene gerek YOK. Ben Ankara'da olduğum için bana ilk zamanlar ayda bir gel demişlerdi.ama sen uzaktasın gelmene gerek YOK tabi. Ama bi Ankara'ya geldiğinde uğrarsın muayene olursun. İhmal etmemek Laz'ımtaşındın mı Yen'i evine :)
Hayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....