Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Doktoruna güveniyorsan kendini doktoruna bırak tabi isteklerini belirt ilk önce oda ona göre size uygun protezi takicaktir.ben denizlide oldum canım

Cnm geçmiş olsun ameliyatını yapan dr a karşı haklarını mutlaka ara sakın vazgeçme senin canını yakmış başkasının canınıda yakmasın. Birde saydığın şeyler hep anlık tedaviler yani aslında tedaviye yönelik değilde ağrı kesici gibi sanki. Bir ameliyat yada fizik tedavivs gibi yöntemlerle eski haline dönmesi mümkün değil mi

dr abdullah etöz

Ya ben de Abdullah etözle görüştüm çok titiz bir doktor, kendi doktoruma olmasam kesinlikle bu adama olurdum. Ki hala Abdullah beye mi olsaydım acaba diye düşünüyorum:)
Benim doktorum da damla moderate takıcam demişti. Abdullah bey de sana damla şart ve moderate demişti. İkisi de dual plan dedi. Aslında aynı şeyleri söylediler ama doktorum ameliyatta denemiş moderate yakışmadı basık durdu o yüzden high kullandım dedi. Şu an üstler yumuşadı gayet doğal ama hala istediğimden daha dolgun, daha yeni gerçi 45 gün İnip tam istediğim gibi de olabilirler. O yüzden işte acaba Abdullah beye olsaydım da moderate taksaydı daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum. Ama ben biraz kurtluyum işte:)

Doktorum sen çok sabırsızsın diye istersen korseyi 2 ay tak dedi ki, takıyorum:) aslında şiş şiş durmuyorlar, doğallaştı geçiş de sert değil, dolgun duruyorlar. Ben o dolgunluk biraz gitsin istiyorum. 45 günlük halimle sanki 4-5 aylık yuvarlak protez sonucu gibi duruyo. Ne tam yuvarlak be tam damla.

Hayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....

aynen canım yaa gitmek lazım daa çok uzağım yahu, sen ne güzel Ankarada sın,en son ne zaman gittin,doktor yaşlanmış mı :) yaa masajı bile yapmıyorum gözüm almıyor memeler büyük kolum yoruluoyr yahu
yolum düşerse belki,şimdi kontrole gidsem utanırım gibi geliyor 12 ay oldu yaa mutluluk2015

bakıyorum da kimilerin sanki resimlerinde fotoshop var gibi yoksa bana mı öyle geliyor diycem ama yok yok bayağ var yanii gerek yok böyle fake resimleri olduğunuz gibi görünün,kimseye birşey ispatlamaya gerek yok

Hayir degil olene kadar benimle yasayacakmis. Hep bir elim sis olacak....

Ya canım çok üzüldüm senin adına. Tedavisi nasıl Yok acaba ameliyatla bozulan şey tekrar yeni bir ameliyatla onarılamaz mı acaba? Yani gerçi sen muhtemelen araştırmışsındır bunları ama , şu an elini kullanabiliyor Musun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…