Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Dün biraz zorladım galiba,akşam da masaj yaparken kanama başladı.Şuan iyiyim ama Çok mutsuzum,büyüme desen eskisinden çok az bir fark var ve şişlik indikçe daha da ufalıyor göğüslerim.Bu kadar zorluğu sıkıntıyı bunun için mi çektim diyorum!

Gecmis olsun cnm, boyutunu mu dert ediyorsun? Foto goremedim yuklesene.

Çok g.olsun cnm neden öyle oldu acaba son durumun nedir?
Bilmiyorum kattina ama çok kötüyüm,senin de 300 dü nasıl memnunmusun büyüklüğünden.Benim dün gece sağ göğsümde ki kanamadan sonra yarı yarıya küçüldü resmen.Çünkü 1 çay bardağından fazla kanlı sıvı aktı,balon gibi söndü resmen.Bu kadar küçük olacağını bilsem hiç olmazdım.Eskiden bir farkı kalmadı.

Yok canim kontrol yok artik memislre alistim gitmem gerekir mi
Can'ım ağrın sızın yoksa tabii ki gitmene gerek YOK. Ben Ankara'da olduğum için bana ilk zamanlar ayda bir gel demişlerdi.ama sen uzaktasın gelmene gerek YOK tabi. Ama bi Ankara'ya geldiğinde uğrarsın muayene olursun. İhmal etmemek Laz'ım taşındın mı Yen'i evine :)

Can'ım nasıl oldun dün bayağı endişelenmiştim. Dr a gittin mi ???? Mutlaka gitmelisin.

Can'ım dava açamıyor Musun???????

4
takip ettim sizi kusura bakmayın geç gördüm:)
çok güzel olmuş sizinki ben henüz hala profilini bilmiyorum hep sormayı unuttum sertifikayıda almadım hala hazırlamışlar ama sanırım benimki biraz daha aşağıda:)
iyi günlerde kullanalımmm:)

Can'ım nasıl oldun dün bayağı endişelenmiştim. Dr a gittin mi ???? Mutlaka gitmelisin.
İyiyim bugün sabaha kadar devam etti akıntı ama şuan bişey yok.Doktor gelmene gerek yok dedi.Pansuman yaptım,gazlı bez koyup sütyeni taktım tekrar.Ama sızı ve gerginlik var.

Reactions: Trm
Mrb mutluluk
Sen ankarada kime olmuştun ameliyatını??

ayy Yarabbi içim ürperdi nasıl bir masaj yaptınki yaa.msaja 2 hafta sonra dikiş yerlerin durumuna göre başlayıp başlanmamsını söylüyor doktorlar.çok geçmiş olsun.

Ben çok memnunum cnm görüntüden gir bak resimlerime.. sende yüklediysen bende görmek isterim nasıl söndü bir anda üzüldüm bak şimdi onca uğraş sonra memnun kalma.. umarım düzelir zamanla..

Ben çok memnunum cnm görüntüden gir bak resimlerime.. sende yüklediysen bende görmek isterim nasıl söndü bir anda üzüldüm bak şimdi onca uğraş sonra memnun kalma.. umarım düzelir zamanla..
Canım şimdi baktım sana ve fotoğraf yüklüyorum sen de bana bak.Bugün 19. Günüm..Vee senin 300 böyleyse bu doktor bana 200 takmış heralde.!

Kızlar izlemeye aldıklarım hariç ana ekranda fotoğraf görünürse lütfen uyarın,teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…