Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb mutluluk
Sen ankarada kime olmuştun ameliyatını??
Merhaba :KK66: 2015 Temmuz'da Volkan Tayfur'a koltUkaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum :KK66: 325 cc yuvarlak high profil protezlerim var :KK66: konu açmıştım araştıranlara faydası olsun diye. Seni orada etiketliyorum. Sürecimi okuyabilirsin. Volkan hocayı seçmesen bile gün gün neler yaşandığını görürsün :KK66:

pakmelenk pakmelenk bugünlerde aklımdaydın naptı acaba diye düğündüm. Maalesef böyle bir risk var geçmiş olsun. Ömür boyu tedavi nasıl olacakmış. Doktorun kabul ediyor mu? doktorunla konuşsan silikonlar çıkarınca devam edecek mi? Sonra yeniden koydursa sağlıktan önemli değil sonuçta.. seninki koltuk altıydı dimi başka bir yerden koydurabilirsin belki...
Çook geçmiş olsun diyorum yürekten
Canim tesekkur ederim. Artik lenfler zedelenmis. Silikonlar varsa da yoksa da akimi etkileyen bir unsur degil. Omur boyu tedavi soyle; hayat boyu bandajli el, termal ve sicak su hayat boyu yasak, ucaga binmek ancak ozel bandajlarla olabilir, arı sokmasi, kedi tirmalamasi ki kedim var evde, yanik, guneslenmek yasak, streste hemen sisilik artiyor, stres yasak,gece bandajsiz uyursan sabah nasil uyanacagin belirsiz elden kola yayilabilir ................ Yasaklar yasaklar
Surekli fizik tedavi takibi vs.vs.vs....

Durumunu okumustum hatırlıyorum .. çok gecmiş olsun ne denir ki, aslında bir çok şeyi göze alarak oluyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamayı istemeyiz, Allah yardımcın olsun canım ancak 3 profesorde aynı seyi söylediyse tedaviye bi an önce başlamalısın..
Aynen yarin bir 400tl daha verip tedaviye basliyorum. Faturalar kabardi sagligim yerine gelsinde napalim. Sadece bu dr a gitmeyin arkadaslar. Bunu dile getiriyorum. Bilgilerinize..

merhaba arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum ama çok korkuyorum hem acısından hem de sonuçları güzel olmazsa diye. daha önce doktora gitmiştim bunun için ve bana yuvarlak takabileceğini söylemişti, çok da büyütmeyi önermemişti benim pek aklıma yatmadığı için yaptırmadım o kadar para verip de hem küçük hem yuvarlak istemedim açıkcası ama şimdi başka doktora gidip konuşmayı düşünüyorum yaptırıp kullananlar memnunlar mı çok merak ediyorum ne olur fikir verin.

Meraba lar uzun süredir giremiyorum işlerden dolayı umarım hepiniz iyi ve sagliklisinizdir ve goguslerinizle mutlusunuzdur. Benim 330 cc kas altı orta yukseklik olmuştu 4 ay oldu tam simdi cc konusu cok yazilmis ben kendimden ornek vermek istedim resimlerimi hatirlayanlar vardir ben iri kalipli birisiyim 67 kiloyum ve 1.70 boyun var ama bana 330 damla takildi ve muhtesem duruyor iyiki 330 takilmis ha buyugu olurmuydu olurdu ama gorunus olarak kendimi iyi hissetmicektim eminim. cclere takilmayin herkezde farkli duruyor.bu arada mukkemmeliz biz çok
iyiyiz :KK56: hem baya yumusadi valla ben bazen ise sutyen siz gidiyom miss :KK15: ve yeni olan arkadaşlarım ödemler atana kadar iki gogus arasında orantisizlik oluyor kafanıza takmayın güzel düşünün herşey güzel olsun. Ben evli değilim doğumda yapmadım ama benim ağrım olmadı sadece öküz oturmuş hissi oldu derim çok kalın olmasına rağmen ağrım olmadı başka soru varsa sorun seve seve bilgilendirmek isterim. ben koca forum da 330 cc taktiran görmedim çok merak ediyorum da başkasında nasıl durduğunu. Amelyattan sonra gogünlerinde problem çıkan var ise allah yardımcıları olsun en kısa sürede çözümler inşallah

Tesekkur ederim koltukalti meme buyutme ameliyati doktorumun yaptigi hatalar zinciri...... Konu bu canim.
Can'ım umarım herşey yoluna girer. Umarım en az hasarla VE yorgunlukla bu süreci atlatırsın. Çok geçmiş olsun tekrar tekrar. Hukuki süreç nasıl oluyor? Maddi manevi tazminat davası gibi mi?

Meraba lar uzun süredir giremiyorum işlerden dolayı umarım hepiniz iyi ve sagliklisinizdir ve goguslerinizle mutlusunuzdur. Benim 330 cc kas altı orta yukseklik olmuştu 4 ay oldu tam simdi cc konusu cok yazilmis ben kendimden ornek vermek istedim resimlerimi hatirlayanlar vardir ben iri kalipli birisiyim 67 kiloyum ve 1.70 boyun var ama bana 330 damla takildi ve muhtesem duruyor iyiki 330 takilmis ha buyugu olurmuydu olurdu ama gorunus olarak kendimi iyi hissetmicektim eminim. cclere takilmayin herkezde farkli duruyor.bu arada mukkemmeliz biz çok
iyiyiz :KK56: hem baya yumusadi valla ben bazen ise sutyen siz gidiyom miss :KK15: ve yeni olan arkadaşlarım ödemler atana kadar iki gogus arasında orantisizlik oluyor kafanıza takmayın güzel düşünün herşey güzel olsun. Ben evli değilim doğumda yapmadım ama benim ağrım olmadı sadece öküz oturmuş hissi oldu derim çok kalın olmasına rağmen ağrım olmadı başka soru varsa sorun seve seve bilgilendirmek isterim. ben koca forum da 330 cc taktiran görmedim çok merak ediyorum da başkasında nasıl durduğunu. Amelyattan sonra gogünlerinde problem çıkan var ise allah yardımcıları olsun en kısa sürede çözümler inşallah
Ayy böyle şeyler okudukça o öküz kalkıveriyor içimden Benim de 300 ve cc takıntısı olanlardanım.İzlemeye aldım seni

Tek kelime ile süperGünden güne büyümesi de ayrı bir mücize.Umut oldun bizlere canım.

Esmerim233 Esmerim233 değişimin Harika özelden de yazdım zaten:) benim 45 gün oldu, şeklinden boyutundan çok memnunum 'bi tık küçük olabilirmiş belki'. değişimi kendim de görüyorum zaten ama bi tek üstler hala istediğimden biraz daha şiş onlar da daha iner di mi. Doktorumu ameliyat sonrası arayıp epey darladığım için utanıyorum foruma soruyorum:)

Bir de ben yaptırmaya karar verdiğimde forumda iki kişiyi tanıyordum yalnızca cyndrella ve magic angel, ara ara kimseyi bulamadım ama sonrasında herkes patır patır damla olmaya başladı. 'Damla taktıranlar' diye bir başlık açmıştım, Uzun vadede sonuçları değerlendirmek için aslında oraya da bilgi geçsek süper olur diye düşünüyorum çünkü forumda damla konusunda bi çekingenlik var gibi. Sert deniyor, dönme ihtimali deniyor, sarkık duruyomuş deniyor, deniyor da deniyor:)

Esmerim233 Esmerim233 değişimin Harika özelden de yazdım zaten:) benim 45 gün oldu, şeklinden boyutundan çok memnunum 'bi tık küçük olabilirmiş belki'. değişimi kendim de görüyorum zaten ama bi tek üstler hala istediğimden biraz daha şiş onlar da daha iner di mi. Doktorumu ameliyat sonrası arayıp epey darladığım için utanıyorum foruma soruyorum:)

Bir de ben yaptırmaya karar verdiğimde forumda iki kişiyi tanıyordum yalnızca cyndrella ve magic angel, ara ara kimseyi bulamadım ama sonrasında herkes patır patır damla olmaya başladı. 'Damla taktıranlar' diye bir başlık açmıştım, Uzun vadede sonuçları değerlendirmek için aslında oraya da bilgi geçsek süper olur diye düşünüyorum çünkü forumda damla konusunda bi çekingenlik var gibi. Sert deniyor, dönme ihtimali deniyor, sarkık duruyomuş deniyor, deniyor da deniyor:)
M macellan güzel düşünmüşsün bu damla konusunu yazalım tabi bizde bildiklerimizi paylasalim.herkez bilsin

Şimdi benimde 1 ay resmimde üst kısım erkek kası gibiydi hoş durmuyordu ama masaj yapa yapa indir daha doğal duruyor şimdi canım

X