Geçmiş olsun,olay nedir?Üye
Yeni
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??
Ameliyat raporu, biyokimya raporu, mikrobiyoloji raporu, kartlar hatta sağ sol protez kutuları Hepsi var bendeAyyy sen öyle deyince bak aklıma geldi bende de doktor raporu falan bir şey Yok olması gerekiyor mu acaba sadece silikonların seri numaraları olan kartı var
Durumunu okumustum hatırlıyorum .. çok gecmiş olsun ne denir ki, aslında bir çok şeyi göze alarak oluyoruz, hiçbirimiz sorun yaşamayı istemeyiz, Allah yardımcın olsun canım ancak 3 profesorde aynı seyi söylediyse tedaviye bi an önce başlamalısın..Üye
Yeni
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??
Göğüs ucunu bilemem ama gerginlik hissini bende sormuştum doktora, 4 haftaya kadar olur normal dedi. Biraz yürü ve parmak uçları ile top tutar gibi tut bırak demeşti bana.Kızlar iyi akşmlr benim de bugün 20. Günüm şimdiye kkadar hiç ağrım falan olmadı hatta beden eğitimi öğrtmnym göreve bile başldm ama benim ara ara göğüs ucum da çatlamış gibi acı ve sızlama sizlerde de oluyor mu? Ayrıca hala gerginlik var göğüslerm de normal mi bilemedm??
Canım beni izler misinKizlar 45. günün fotosunu ekledim bi bakarmisinizzz 16. günkî fotoyla kiyaslayip
Üye
Yeni
Geçmiş olsun fifiy. Benim kız kardeşimde de olmuştu aynı durum. 1 hafta boyunca devam etti. Kardeşimin hiç göğüs dokusu yoktu. Doktor çok gerdik vs dedi normal dedi. Batticon ile temizle gazlı bez ile kapat. Bazı bünyelerde olabiliyormuş.. bir de kardeşim çok alerjiktir ben ondan kaynaklandı diye düşünüyorum. Yara bandı bile yapıştıramaz cildine. Sende de var mı öyle bi durum. Sonuç olarak akıntı geçti kardeşimde, 3 ay oldu ameliyat olalı. o göğüste hala ara ara ağrı oluyormuş. Görüntü güzel ama.Doktora ulaştım şimdi,ödemmiş o sıvı..Batikon sürüp,bolca gazlı bez koymamı,masajı da sert yapmamamı söydedi.Hastaneye gideyim mi dedim gerek Yok dedi.Anlamadım bişey...Hala devam ediyor ama akıntı.
Beni de izler misin canımKizlar 45. günün fotosunu ekledim bi bakarmisinizzz 16. günkî fotoyla kiyaslayip
Canım Haldun beye isteklerini açıkça belirttikten sonra sonucun güzel olacağından EminimMrb kızlar
Ben de Haldun beye ameliyat olmaya karar verdim. Henüz görüşmedik kendisiyle ama yorumlar çok iyi. Artık kafamı daha fazla karıştırmayım dedim.27 mart'ta görüşeceğiz. İnşallah hayırlısıdır diyorum.. M Memontil , miraculous , S Sbl_09 , Larimar , Xyz123xyz ve daha adını yazamadığım diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim.. çok yardımcı oldunuz bana.. iyi ki varsınız
büyütme ameliyatı mı olcaksınız?Cnm bende haldun hocayaameliyat olacağım 1 nisanda resimlerini görmem mümkün mü
slm kuzum hadi hayırlı olsun az kalmış.. beklemek en zor yanı emin ol o kadar beklediğin için ağrı acı vız gelecekMrb kızlar
Ben de Haldun beye ameliyat olmaya karar verdim. Henüz görüşmedik kendisiyle ama yorumlar çok iyi. Artık kafamı daha fazla karıştırmayım dedim.27 mart'ta görüşeceğiz. İnşallah hayırlısıdır diyorum.. M Memontil , miraculous , S Sbl_09 , Larimar , Xyz123xyz ve daha adını yazamadığım diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim.. çok yardımcı oldunuz bana.. iyi ki varsınız
Cok gecmis olsun. Yapilacak birseyler vardir tedavisi vardir muhakkak sıkma canını olan olmuş bundan sonrasi icin tedavinde moralini yuksek tutmaya calis iyi dusun iyi olsun insallah.yapabileceğimiz birsey olursa yanindayiz her zaman.pakmelenk bugünlerde aklımdaydın naptı acaba diye düğündüm. Maalesef böyle bir risk var geçmiş olsun. Ömür boyu tedavi nasıl olacakmış. Doktorun kabul ediyor mu? doktorunla konuşsan silikonlar çıkarınca devam edecek mi? Sonra yeniden koydursa sağlıktan önemli değil sonuçta.. seninki koltuk altıydı dimi başka bir yerden koydurabilirsin belki...
Çook geçmiş olsun diyorum yürekten
Evet cnm seninki küçültmeme mi yoksabüyütme ameliyatı mı olcaksınız?
Cnm bende henüz beklemedeyim 1 nisanda olcam umarım herşey gönlünce olurMrb kızlar
Çok g.olsun cnm neden öyle oldu acaba son durumun nedir?ACİLLL!!!
Kızlar 2 hafta önce ameliyat olmuştum kas altı 300 cc
Az önce masaj yaparken dikişim patladı ve kanlı su akıyor.Çay bardağı kadar aktı ve hala devam ediyor.Nolur yardımcı olun başına gelen oldu mu yada Ne yapayım.Doktorun teli kapalı ulaşamadım.Ağrım felan da yok bu arada sadece sıvı akıyor.
ayy canim heyecanli yaaa ne guzel tekrar olasim geldi