ya okadar yeniyim ki... Daha dra muayne olmadım. Dikleştirme derse olur ama anne olmadıgım için cok düşük degildir goğüslerim. sanırım sadece protez işimi gorur. Gogus fotom yok ama burun fotolarım vardı albümde bi bakayım aceba izin vermemişmiyimSu anki halinin fotografi var mi goremedim? Benim diklestirme ve protez birlikte oldu. Sadece protez olacak sanirim senin?
Su anki halinin fotografi var mi goremedim? Benim diklestirme ve protez birlikte oldu. Sadece protez olacak sanirim senin?
Izledim :) bakabilirsin fotolarima. Istersen memeni de koy, yorum yapabilelim:)açtım bir albümümü burun ameliyat fotolarımın oldugu. Seni izlemeye aldıgım için gorebilirsin.
Izledim :) bakabilirsin fotolarima. Istersen memeni de koy, yorum yapabilelim:)
mrbMerhaba istanbulda yaşıyorum bende meme büyütme düşünüyorum. Hangi doktor hangi hastane tercih etmeliyim? Yardımcı olursaniz sevinirim
Aaa benimde doktorum b doktor.Haftaya cuma ameliyatim var bana biraz bilgi verir misin nasıl memnunmusun doktordanAykut Mısırlıoğlu İstanbul'da canım
CanımmmmmmBurdayım okuyorum genelde yazılanları sen nasılsın güzel memeli kadın
Dün Volkan hocaya gittik. Bi arkadaşımın kızı meme büyütme olacak. Henüz 19 yaşında. Dr ameliyat olabileceğini söyledi. Hani ofiste deneme protezleri var ya, tek tek denedi onları. Bir anda içim bi tuhaf oldu. Kızımız o deneme protezlerini takarken bile o kadar mutluydu kicanımmmm kıyamammm dedim içimden. Onu ancak ben anlardım çünkü.Memesiz günlerim geldi aklıma
Can'ım kontrole geldin mi??? Sıkıntı YOK di mi :))mrb
canim ben mi goremedim yo muydun buralarda Nabersinnnn
ankara biraz uzak canım bana.inşlh dogru kararı verip ben de tamamlarım şu işiEvet cnm ben memnunum doktorumdan çook
Ama ben Ankara'da Haldun Kamburoğlu na oldum
sizin doktorunuz kimdi acaba?ben de mayısta düşünüyorum ameliyat.memnunmusunuz şuanki hallerinden.beni de izleyebilirmisiniz?Izledim :) bakabilirsin fotolarima. Istersen memeni de koy, yorum yapabilelim:)
Can'ım sekreterinin fln numarası YOK mu????? Tüh hiç bilmiyorum Ne yapılabilir??? Kanama devam ederse hemen acil e!!!!!!ACİLLL!!!
Kızlar 2 hafta önce ameliyat olmuştum kas altı 300 cc
Az önce masaj yaparken dikişim patladı ve kanlı su akıyor.Çay bardağı kadar aktı ve hala devam ediyor.Nolur yardımcı olun başına gelen oldu mu yada Ne yapayım.Doktorun teli kapalı ulaşamadım.Ağrım felan da yok bu arada sadece sıvı akıyor.
Baticon fln sürmek mikrop kapmasına engel olur mu ki??? Tüh yaaaa.ACİLLL!!!
Az önce masaj yaparken dikişim patladı ve kanlı su akıyor.Çay bardağı kadar aktı ve hala devam ediyor.Nolur yardımcı olun başına gelen oldu mu yada Ne yapayım.Doktorun teli kapalı ulaşamadım.Ağrım felan da yok bu arada sadece sıvı akıyor.
Merhaba, istanbuldayim, hasan fındık doktorum , evet memnunum, 13 gun oldu. Henuz sekillenme asamasindalar. Diklestirme ve protez oldu. Fotograf koyarsan izleyebilirim, sevgiler :)sizin doktorunuz kimdi acaba?ben de mayısta düşünüyorum ameliyat.memnunmusunuz şuanki hallerinden.beni de izleyebilirmisiniz?
tamam en kısa zmanda koyacağım cnm teşekkürlerMerhaba, istanbuldayim, hasan fındık doktorum , evet memnunum, 13 gun oldu. Henuz sekillenme asamasindalar. Diklestirme ve protez oldu. Fotograf koyarsan izleyebilirim, sevgiler :)
Bi tanidigimda olmustu, bu sekilde akti hic mudahalede bulunmadilar. Ama ben ne yapardim, en yakinimdaki hastaneye giderdim, kontrolde kalmak en iyisi bence. Kotu bisey olmayacaktir, icini ferah tut, cok gecmis olsun:/ACİLLL!!!