Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sonunda öncesi ve 6. Gün fotosu attım kızçeler takip ettiklerimi korku ve telaşla azalttım beni izleyenlerle. Yanlışlık olmuşsa yazın geri izlerim yorumlarınızı bekliyorum
takip edebilirmisin canım.ben de nasıl durur acaba.ben de dekolte yoksunu olarak.çok istiyorum

Cnm dr un kimdi

CANIM orayı bilmiyorum ama muhtemelen aynıdır. Estetik hiç bir ameliyatı yada girişimi vergi dairesi yada sigorta karşılamıyor benim özel sigortamda var üstelik ama cebimden verdim. Ama tabi bazı doktorlar yapabiliyor estetik ameliyat olarak göstermiyor galiba ...

canim tewekkurler seninde cok guzel,gule güle kullan kiz bende dekolte acmiyorum,tatilde filan aciyorum ama bikini cok yakisiyoooo ohh be hayat varmis memeyle
MErhaba. Ben de ameliyat düşünmeye başladım göğsüm için. bugün karar verdim. Burnumdan ameliyat olmuştum. YAni Face kullanıcı degilim. Geçmiş yazışmalarıma ve burun ameliyatı olacaklara verdigin desdekleri gecmis mesajlarımdan gorebilirsin beni de izlemeye alırsan sevinirim. Sevgiler

Aykut Mısırlıoğlu İstanbul'da canım
Anladım cnm çok geçmiş olsun diyeceğim geç kaldım sanırım umarım herşey istediğin gibi olmuşturbende haldun beye ameliyat olacağım sadece 2 arkadaş bulabildim burdan haldun beye ameliyat olan sağolsun onlar çok yardımcı oldu ama başka olan var mı diye forumun altını üstüne getiriyorum işte :)

Çok bilmiyorum ama burda en azından yılllık gelirin azalmış gibi hesaplanabiliyormuş ve yüzde 15 gibi bir geri dönüşümü olabilirmiş. Ya yazar gönderirim olursa olur, olmaZsada yapacak birşey Yok. Ama elimde doktor raporu olsun. Bakarsın ilerde her hangi bir sorun olur felan.

Ayyy sen öyle deyince bak aklıma geldi bende de doktor raporu falan bir şey Yok olması gerekiyor mu acaba sadece silikonların seri numaraları olan kartı var

Burada benimde bildiğim iki arkadaş var. Her ikiside çok memnunlar. Muhtemelen aynı kişilerden bahsediyoruz. Haldun beyden kötü birşey okumadım ben şimdiye kadar .Sadece bir çoğumuzda olan, ahhh keşke daha büyük olsaydı düşünceleri o doktorun yaptığı kişilerdede oldu :))

Ayyy sen öyle deyince bak aklıma geldi bende de doktor raporu falan bir şey Yok olması gerekiyor mu acaba sadece silikonların seri numaraları olan kartı var
Bence olması gerekiyor. Ya misal bir iki yıl sonra ne bileyim milyonda bir ihtimalde olsa silikon ile bir sorun yaşadın. Veya bir sağlık sorunu, çıkarttırmak istedin ne yapıldı hangi teknik ile yapıldı hiç birşeyi anlatamazsın ki. Allah korusun tabi ama, bir yerde okudum doktor vefat etmiş. Onun hastalarında elinde bir rapor olmaZsa , başka bir doktora gitmek zorunda kalsa ..... ya olmalı işte bence

Cnm ztn hep daha büyüğünü istemiyor muyuz :) bir kez bıçak altına yatınca birde yıllarca dolgulu destekli bilmem ne sütyen kullanınca ne kdr büyğrse büyüsün hepimizin aklında acaba bi tık daha büyük olabilir mi sorusu kalıyor ama bende haldun beye doğalı fln boşverin hocam yıllardır baktım ama göremedim şimdi gözüme batacak kdr büyük olsun demiştim gülmüştü. Olayı güzel özetledi ama bir bardağa alabileceğinden fazla su koyabilir misin herkesin bardağı farklı demişti. Ben druma kesinlikle güveniyorum o konuda şüphem yok ama şimdi olanlarda konuşup birde resim görünce insan daha bi rahatlıyor sanki :)

MErhaba; Ben bi kac sene once burun estetiği oldum sanırım bugun artık karar verdim meme de olacak. Boyle dolaşmak istemiyorum. Sureci anlamaya calısıorum. forumu okumaya basladım. Ama bu arada bana dr isimlerinizi özelden de yazabilirsiniz verip izlemeye alır mısınız?

@FATOSB0 @kattina bitsedegitsekya L limette M Memontil miraculous Aleph87 @Tiramisu35 ve@arzum77 ve
bilemedigim ameliyatından memnun kalan diger üyeler. Cok kıymetli desteğiniz hem de cok.
Sevgiler.

Merhaba, istanbulda mi olacaksiniz ameliyat?

Ya tabiki bir bardağa aldığından fazla su dolduramazsın, ama bardağı yarı dolu bırakmakta akıllıca değil bence canım :)) tam tam doldurmalı çok susadınsa :))

Ya tabiki bir bardağa aldığından fazla su dolduramazsın, ama bardağı yarı dolu bırakmakta akıllıca değil bence canım :)) tam tam doldurmalı çok susadınsa :))
:))) bakış açına bayıldım ben de kendisine yapabileceğinizin en büyüğü yapın ah neden daha büyük olmadı demeyim dedim haldun hocada 300 cc senin ölçülerine yeter ama 345 i de zorlayacağım ameliyatta demişti inş çok zorlamasına gerek kalmaz cuk diye oturur diyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…