- 26 Mart 2016
- 711
- 1.306
- 40
Yok canim kontrol yok artik memislre alistim gitmem gerekir miCan'ım kontrole geldin mi??? Sıkıntı YOK di mi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim kontrol yok artik memislre alistim gitmem gerekir miCan'ım kontrole geldin mi??? Sıkıntı YOK di mi :))
Dün biraz zorladım galiba,akşam da masaj yaparken kanama başladı.Şuan iyiyim ama Çok mutsuzum,büyüme desen eskisinden çok az bir fark var ve şişlik indikçe daha da ufalıyor göğüslerim.Bu kadar zorluğu sıkıntıyı bunun için mi çektim diyorum!Geçmiş olsun fifiy. Benim kız kardeşimde de olmuştu aynı durum. 1 hafta boyunca devam etti. Kardeşimin hiç göğüs dokusu yoktu. Doktor çok gerdik vs dedi normal dedi. Batticon ile temizle gazlı bez ile kapat. Bazı bünyelerde olabiliyormuş.. bir de kardeşim çok alerjiktir ben ondan kaynaklandı diye düşünüyorum. Yara bandı bile yapıştıramaz cildine. Sende de var mı öyle bi durum. Sonuç olarak akıntı geçti kardeşimde, 3 ay oldu ameliyat olalı. o göğüste hala ara ara ağrı oluyormuş. Görüntü güzel ama.
Gecmis olsun cnm, boyutunu mu dert ediyorsun? Foto goremedim yuklesene.Dün biraz zorladım galiba,akşam da masaj yaparken kanama başladı.Şuan iyiyim ama Çok mutsuzum,büyüme desen eskisinden çok az bir fark var ve şişlik indikçe daha da ufalıyor göğüslerim.Bu kadar zorluğu sıkıntıyı bunun için mi çektim diyorum!
Bilmiyorum kattina ama çok kötüyüm,senin de 300 dü nasıl memnunmusun büyüklüğünden.Benim dün gece sağ göğsümde ki kanamadan sonra yarı yarıya küçüldü resmen.Çünkü 1 çay bardağından fazla kanlı sıvı aktı,balon gibi söndü resmen.Bu kadar küçük olacağını bilsem hiç olmazdım.Eskiden bir farkı kalmadı.Çok g.olsun cnm neden öyle oldu acaba son durumun nedir?
Canım daha önce denedim foto yükleme işini ama yapamadım,güven-güvensizlik durumu yaşanmaması için de izleme olayına pek girmedim o nedenle.Ama bugün deneyeceğim sonra izleyelim birbirimizi.Gecmis olsun cnm, boyutunu mu dert ediyorsun? Foto goremedim yuklesene.
Can'ım ağrın sızın yoksa tabii ki gitmene gerek YOK. Ben Ankara'da olduğum için bana ilk zamanlar ayda bir gel demişlerdi.ama sen uzaktasın gelmene gerek YOK tabi. Ama bi Ankara'ya geldiğinde uğrarsın muayene olursun. İhmal etmemek Laz'ım taşındın mı Yen'i evine :)Yok canim kontrol yok artik memislre alistim gitmem gerekir mi
Can'ım nasıl oldun dün bayağı endişelenmiştim. Dr a gittin mi ???? Mutlaka gitmelisin.Bilmiyorum kattina ama çok kötüyüm,senin de 300 dü nasıl memnunmusun büyüklüğünden.Benim dün gece sağ göğsümde ki kanamadan sonra yarı yarıya küçüldü resmen.Çünkü 1 çay bardağından fazla kanlı sıvı aktı,balon gibi söndü resmen.Bu kadar küçük olacağını bilsem hiç olmazdım.Eskiden bir farkı kalmadı.
Can'ım dava açamıyor Musun???????Üye
Yeni
Vee nihayet kalp damar cerrahi teshisimi koydu LENF ODEM hayat boyu sis bir el ile tedaviler donemine basliyorum. Cok mutsuzum. Ve bu doktor haaala gunde en az 5 ameliyat ile meslegine devam ediyor. Simdi ne yapmak gerek ismi ifşa etmek gerek ki sakin gitmeyin Dr. Sahin Arikan a. Diyorum. Haaala elin tendinit diyor. Inanilir gibi degil 3 prof. Teshis LENF ODEM diyor. Kim hakli arkadaslar ??
4Izlermisin fotograflarına bakmak isterim benimde 15 gün oldu sende benim resimlerime bakabilirsin bu arada katılıyorum benimde 375 cc keske 400 olsaymis dedim bide bunun ödemi gidicek baya dogal olucak kimse korkmasın bide yuksek profil benimki anlayan yok ciplakken tabiki arada dunyalar kadar fark var ama benimde kiyafetlerim degismedi abes bi durum yok
İyiyim bugün sabaha kadar devam etti akıntı ama şuan bişey yok.Doktor gelmene gerek yok dedi.Pansuman yaptım,gazlı bez koyup sütyeni taktım tekrar.Ama sızı ve gerginlik var.Can'ım nasıl oldun dün bayağı endişelenmiştim. Dr a gittin mi ???? Mutlaka gitmelisin.
Mrb mutlulukCan'ım ağrın sızın yoksa tabii ki gitmene gerek YOK. Ben Ankara'da olduğum için bana ilk zamanlar ayda bir gel demişlerdi.ama sen uzaktasın gelmene gerek YOK tabi. Ama bi Ankara'ya geldiğinde uğrarsın muayene olursun. İhmal etmemek Laz'ım taşındın mı Yen'i evine :)
ayy Yarabbi içim ürperdi nasıl bir masaj yaptınki yaa.msaja 2 hafta sonra dikiş yerlerin durumuna göre başlayıp başlanmamsını söylüyor doktorlar.çok geçmiş olsun.ACİLLL!!!
Kızlar 2 hafta önce ameliyat olmuştum kas altı 300 cc
Az önce masaj yaparken dikişim patladı ve kanlı su akıyor.Çay bardağı kadar aktı ve hala devam ediyor.Nolur yardımcı olun başına gelen oldu mu yada Ne yapayım.Doktorun teli kapalı ulaşamadım.Ağrım felan da yok bu arada sadece sıvı akıyor.
kız sen beni niye ikide bir izlemeyi bırakıyonKizlar 45. günün fotosunu ekledim bi bakarmisinizzz 16. günkî fotoyla kiyaslayip
Ben çok memnunum cnm görüntüden gir bak resimlerime.. sende yüklediysen bende görmek isterim nasıl söndü bir anda üzüldüm bak şimdi onca uğraş sonra memnun kalma.. umarım düzelir zamanla..Bilmiyorum kattina ama çok kötüyüm,senin de 300 dü nasıl memnunmusun büyüklüğünden.Benim dün gece sağ göğsümde ki kanamadan sonra yarı yarıya küçüldü resmen.Çünkü 1 çay bardağından fazla kanlı sıvı aktı,balon gibi söndü resmen.Bu kadar küçük olacağını bilsem hiç olmazdım.Eskiden bir farkı kalmadı.
Canım şimdi baktım sana ve fotoğraf yüklüyorum sen de bana bak.Bugün 19. Günüm..Vee senin 300 böyleyse bu doktor bana 200 takmış heralde.!Ben çok memnunum cnm görüntüden gir bak resimlerime.. sende yüklediysen bende görmek isterim nasıl söndü bir anda üzüldüm bak şimdi onca uğraş sonra memnun kalma.. umarım düzelir zamanla..
Cnm fotonu goremedimKızlar izlemeye aldıklarım hariç ana ekranda fotoğraf görünürse lütfen uyarın,teşekkürler..
şuan hiç foto yok sizde kiKızlar izlemeye aldıklarım hariç ana ekranda fotoğraf görünürse lütfen uyarın,teşekkürler..
Yüklüyorum şimdişuan hiç foto yok sizde ki
Canım her 300 aynı durmaz ki benim de hiç göğüs dokum yoktu bana da 300 takıldı benim fotolara da bakabilirsn çok büyük değillerYüklüyorum şimdi