kızlar bu sütyenin altındaki kopçası çok canımı yakıyor ya. üst kopçayla duruyorum altı açık bırakıyorum. sonra tereddüt ediyorum zarar verir miyim diye.
dikişlerini mi acıtıyor? aslında hepsini kapatman daha iyi, sıkı durması gerekiyor çünkü. Ama benim de öyle alt kısım çok sıkıyordu o yüzden yukardaki iki kopçayı en sıkıda, alttaki iki kopçayı en gevşekte bağlıyordum. bi de sorun dikişlerse dikişlerinin üzerine yumuşak bi sargı bezi gibi bişeyle tampon yapabilirsin rahatlatır biraz.. bu sıcakta o sıkı sıkı sütyenlere lastiklerine filan dayanmak çok zor haklısın ama biraz daha sabretmen gerekiyor :/
Merhaba,henüz olmadım daha.Pazartesi son muayene ertesi günüde ameliyat.Akşamları da forumdayım.Aklıma takılan her konuda cevap buluyorsun seninde tahmin ettiğin gibi.Aslında doktorların da çok lehine bir şey bu.Yoksa biz bayanlarla bu süreç çekilmez olurdu.Burada her sorduğumuz soruyu doktorlara sormaya kalksak.Sende yarın Ankara dasın biliyorum.Ömer Beye aklına gelen herşeyi sor.Ben İzmirde olucam biliyosun ameliyatımı.Mesela bu forum sayesinde 300 cc civarı protezlerin çokta abartılı olmadığnı öğrenmiş oldum.Netice de bir sürü şeye katlanıcaz.Ben 7-8 sene öncede çok istemiştim.Ama eşimi ikna edemedim.Aslında çokta uğraşmadım.Çünkü başta kendim korktum bıçak altına yatmaktan.Bu forum sayesinde cesaretimi topladım,bilgilendim.En azından (bir aksilik olmazsa inşallah tabii) neler olacağını ,neler yaşayacağımızı biliyoruz dimi?Artık sende hastane fobinin üstesinden geliyorsundur burada ki destekler sayesinde.Özellikle Arzum ve Gizem çok iyi rehberlik yapıyor herkese.Yarınki görüşmelerinin detaylarını bekliyoruz en kısa zamanda.Bol şanslar sana da:)))
kızlar adana özel epc hastanesinde meme büyültme ameliyatı olan varmı uzun zamandır düşünüyorum bu ameliyatı olmayı ama bi türlü tam karar veremiyorum adanada epc hastanesini gördüm netten plastik cerrahi üzerine ağırlık veren bi hastane aranızda bu hastanede meme büyülten warmı fiyatı ne kadar telefon açtım sordum ama sölemediler illa muayene olmak gerekir diye
canım arkadasların acaba hangi doktora ameliyat olmuşlar ben tel.de dr.sadık karakaya ile görüştüm banada 5000 damla protez dedi kışın olmayı düşünüyorum inşalahAdana Epc ' de olan arkadaşlarım var, hepsi de çok memnun. Hatta ben de muayene oldum ama henüz karar vermedim. Fiyatları da 1500 protez,3500 doktor toplam 5000 yani
Merhabalar
Benim göğüslerim de punto gibi kücük ve 20 yasında oldugum için korkuyorum ameliyata . küçük göğüslü sekreter mi olur kızlar :)
Canım bu kadar sorun etmemelisin bence. Psikolojik yıkıma uğrarsın sonra. Bence onun yerine gidip bir estetisyenle görüş ve doğal büyümesi ne kadar devam eder onu öğren. Daha sonra estetik düşün. İlk aşamada doğal en güzeli tabii ki bu yaşlar için...
Merhabalar
Benim göğüslerim de punto gibi kücük ve 20 yasında oldugum için korkuyorum ameliyata . küçük göğüslü sekreter mi olur kızlar :)
[sıze=3][/sıze]
[sıze=3][/sıze]
bende [sıze=3][/sıze]
bende pek karar veremedim izmir veya istanbulda bildğiniz yer vrmı tecrubelirlerrr
cnm boşuna üzülüyorsun. memelerini neden büyütmek istiyorsun ki? daha gençsin, güzelsin. seni beğenicek erkek memelerin için değil, kişiliğin için beğensin cnm
Merhaba hanımlar bende meme büyütmeyle ilgili araştırma sürecindeyim 1 yaşında kızım var doğumdan önce zaten olmayan göğüslerim emzirdikten sonra hepten yok oldu yaz sonu yaptırıcam ama nereye nasıl ist beylikdüzünde oturuyorum medilife hast gidip biraz fikir edindim ayrıca bir tanıdığım nişantaşında mete aksu ya yaptırdı çok memnun 3 ay oluyor 6000 liraya mal oldu.. Öncelikli sorum şuki yaptıranlara kızıma ben bakıyorum ve tek olucam eşim çalışıyor ağrısı sancısı çokmu
selam basak. Bir hafta önce ameliyat oldum bende. meme ucundan kas altı 280cc koyuldu. ameliyat sonrası 1 gün kaldım hastanede. ertesi gün taburcu oldum. 2. ve 3. günüm de ağrılarım biraz daha arttı. kollarım omuzlarım ve sırtım çok ağırdı. tek başıma yattığım yerden kalkmak çok zorladı beni. sürekli sırt üstü yatmaktan sırtım çok ağırdı. bol bol yürümemi tavsiye ettiler. çaydanlığı bile taşıyamayacak kadar güçsüzdüm koltuk altı ağrım vardı. ama 4. gün ağrılarım baya hafifledi kollarımı hareket ettirmem çok olmasada biraz daha rahatladı. 5. gün sargılarımı açtı doktor ve rahatladım duşumu aldım sonra ağrı sızım hiç olmadı sadece göğüslerimdeki gerginlik vardı bide kollarımı daha rahat hareket ettirebiliyodum artık. ama yine de zorlamamanı tavsiye ederim. suan 7. günüm ve işe gelip çalışabiliyorum. senin kızın daha 1 yaşında ve tek başına zorlanırsın. zaten normalde insanı baya yoruyor çocuklar. benim tavsiyem en az 5 gün yanında sana yardımcı olabilecek birinin olması. sonrası zaten gün geçtikçe daha iyiye gidiyor durumun ve kendi başına ilgilenebilirsin kızınla ve evinle.
teşekkür ederim kardeşimi organize etmeye çalışıcam ozaman bende çalışıyorum normalde araçta kullanıyorum izine çıkmam gerekecek anladığım yanımada birini almam şart oldu cc ler neye göre gidiyor yani 280 cc ile bedenin kaç oldu mesela canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?