• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar,ben foruma yeni üye oldum.Aslında son bir kaç aydır meme büyütme estetiği ile ilgili yazıları takip etmeye çalışıyorum.Bu ameliyatı olmaya kesin karar verdikten sonra yani
.Forumdaki paylaşımlar ve verilen destek,cesaretlendirmeler çok olumlu etkiledi ve cesaretlendirdi beni.Bu ayın ortalarında olucam inşallah ameliyatımı.Sizlerin paylaştığınız kendi fotolarınızı nasıl görebilirim peki? İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler:))

Öncelikle 25 mesaj sayısını geçmiş olmanız gerekiyor, yeni üye olduğunuz için albümleri göremiyorsunuz sonra da albümü olan kişilere arkadaşlık teklifi göndermeniz ve onların kabul etmesi gerekiyor :)
şimdiden hayırlı olsun, gönlünüze göre olur umarım..

Merhaba,ben de ameliyat olmaya kesin karar verdim ve ben de küçük ve doğal bi göğüs istiyorum,şu an hiç yok:( eklenen fotoğraflarıysa msj sayım 25 olmadan göremiyorum.rica etsem bana maille gönderebilicek olan var mı?lütfennnn çok merak ediyorum

kızlar merhaba. 4 gün sonra ameliyat olucam. cok heycanlıyım. umarım bende sizler kadar memnun kalırım sonuçtan :) tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim :)

kızlar merhaba. 4 gün sonra ameliyat olucam. cok heycanlıyım. umarım bende sizler kadar memnun kalırım sonuçtan :) tarifsiz bir mutluluk içerisindeyim :)

Sanırım çok heyecanlı olmalısın.Uygulanacak yöntem ve kaç cc olacağına kesin karar vermişsindir artık.Bana da bir fikir olması açısından yazar mısın?

merhaba bayanlar sesimi duyan var mı ;) bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. yazdıklarınızı okudum sizin kadar bilgili değilim ve çok korkuyorum benim hastane fobim var. çok şiddetli oluyor mu ağrılar

Merhaba,ben de ameliyat olmaya kesin karar verdim ve ben de küçük ve doğal bi göğüs istiyorum,şu an hiç yok:( eklenen fotoğraflarıysa msj sayım 25 olmadan göremiyorum.rica etsem bana maille gönderebilicek olan var mı?lütfennnn çok merak ediyorum

Bende senin gibi yeni üyeyim.Bir arkadaşın mesaj doldurmak için bana sağolsun verdiği bir link var bende sana vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/629092-mesaj-hakki-doldurmaa.html
buradan kısa sürede işini halledersin ekli arkadaşların resimlerinide görebilirsin.Hadi kolay gelsin.

Özelden gönderiyorum mail adresimi ;)

Merhaba,bende pek çok arkadaş gibi hem çok isteyen hem de gün yaklaştıkça stresi artan biriyim.Bu ayın ortaları gibi olucam ameliyatımı inşallah.Gerçi sen İstanbulda idin galiba.Ben İzmir de olucam.Doktorumla yaptığımız ilk randevuda kas zarı altı önerdi.Ama burada çoğu arkadaş kas altı olmuş ya da öyle tavsiye ediyo.Gizem arkadaşımız senin de bu yöntemle olduğunu yazmış bana.Yardımcı olabileceğini söyledi.Takip ettiğim kadarıyla her ikinizde bu konuda çok yardımcı oluyorsunuz.Teşekkürler ayrıca.Her iki yöntem arasındaki fark ne ki?Ayrıca doğal ama büyük olsun istiyorum.En az kaç cc olabilirki ?Dokturum 325 cc olabilir dedi ama ben 350 cc den az olsunda istemiyorum.Bu konuda doktara karşı ısrarcı olmak doğru mu sence?Gizemin fotolarına baktım mükemmel olmuşlar.Ama benim boyum 1.62 kilomda 55.Beni arkadaş olarak eklersen albümün varsa görmek isterim.İstek gönderdim zaten.

teşekkür ederim :) ameliyat oldun mu ?

Hayır olmadım henüz.15 yada 16 Temmuz gibi inşallah.Tarih yaklaştıkça stresim katlanıyor.Eşim çok abarttığımı söylüyor.ama elimde değil.Sonuçta ameliyat yani.Bakalım yaşıycaz ve görücez.İnşallah herkesin kalbinden geçtiği gibi olur.

Merhaba,

Ben de slikon taktiracagim ve ilk isim gozume kestirdigim bu bikiniyi almak ve giymek olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pinksade sen neye karar verdin?Yani hangi yöntemle olucak ve kaç cc olsun istiyorsun

pistachos meme büyütme operasyonuyla ilgili çok fazla bilgili değilim yani cc'leri konuşacak duruma gelmedim :) Göğüslerim aslında var ama biraz daha büyük olsun, desteksiz iç çamaşır kullanmak istiyorum. Bir de kas üstü protezler daha acısız oluyormuş diye duydum. Ablam 14 yıl önce meme büyütme ameliyatı oldu 40 yaşında taş gibi :) bende istiyorum ama kasaltı oldu ve bayağı ağrılıydı korkutuyor ben :(

Hayır olmadım henüz.15 yada 16 Temmuz gibi inşallah.Tarih yaklaştıkça stresim katlanıyor.Eşim çok abarttığımı söylüyor.ama elimde değil.Sonuçta ameliyat yani.Bakalım yaşıycaz ve görücez.İnşallah herkesin kalbinden geçtiği gibi olur.

Seni çok iyi anlıyorum dediğin de ayrıca çok doğru. Ameliyat sonuçta ister istemez stres yapıyor insan. Ama kendini motive et olumlu düşün her şey çok güzel olacak :) operasyon ve iyileşme sürecin geçtikten sonra kendini eminim muhteşem hissedeceksin ;)

Sanırım çok heyecanlı olmalısın.Uygulanacak yöntem ve kaç cc olacağına kesin karar vermişsindir artık.Bana da bir fikir olması açısından yazar mısın?

evet heyecanım baya çok :) meme ucundan kas altı damla protez koyulacak bana. suan kaç cc olacağını konuşmadık ameliyat sırasında deneyecek doktorum. ama en fazla 85 bedene çıkartıcam dedi. daha büyük yaparsam çok yapay durur dedi. suan hiç göğüs dokum yok gibi minnacıklar. boyum 170 kilom 48.. çok büyük olsunda istemiyorum. dekolte bölgem dümdüz mesela :D damla protez sende hem doğal durur hemde dekolte bölgeni çok güzel gösterir dedi doktorum. bakalım bekliyorum pzrtesini.

auquafilling meme büyütme yaptıran varmı ben zahmetsiz ve acısız olduğu için tercih ediyorum son zamanlarda cok bahsediliyor ama bu işlemi yaptıran yada yaptıranı tanıyan birilerinin fikrine ihtiyacım vat tesekürlerr

auquafilling meme büyütme yaptıran varmı ben zahmetsiz ve acısız olduğu için tercih ediyorum son zamanlarda cok bahsediliyor ama bu işlemi yaptıran yada yaptıranı tanıyan birilerinin fikrine ihtiyacım vat tesekürlerr

konuyla ilgili bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim acısızmış süper :) bende acısız istiyorum ;)

bende estetik olucam ve bu konuyu araştırıyorum...Banada yardımcı olursanız sevinirim.bi dr a göründüm,silikon takılmasını ve dikleştirmeyi uygun gördü,üniversite hastanesiydi fakat 3-4 bin tl tutardedi,siz nekadara yaptırdınız,nerde yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim.
:46:

ben de aynı sekılde konuyu arastırıyorum ve siz benden bı adım onde bırı olarak muayene olmussunuz. hangi hastane ve nerde acaba?

Öncelikle 25 mesaj sayısını geçmiş olmanız gerekiyor, yeni üye olduğunuz için albümleri göremiyorsunuz sonra da albümü olan kişilere arkadaşlık teklifi göndermeniz ve onların kabul etmesi gerekiyor :)
şimdiden hayırlı olsun, gönlünüze göre olur umarım..

ben ozaman sizden baslasam :3:

Back