Merhaba,ben de ameliyat olmaya kesin karar verdim ve ben de küçük ve doğal bi göğüs istiyorum,şu an hiç yokeklenen fotoğraflarıysa msj sayım 25 olmadan göremiyorum.rica etsem bana maille gönderebilicek olan var mı?lütfennnn çok merak ediyorum
Bende senin gibi yeni üyeyim.Bir arkadaşın mesaj doldurmak için bana sağolsun verdiği bir link var bende sana vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/629092-mesaj-hakki-doldurmaa.html
buradan kısa sürede işini halledersin ekli arkadaşların resimlerinide görebilirsin.Hadi kolay gelsin.
Uzuuuunca bi mesaj attım sana kontrol et
Bi de benimki küçük sayılabilecek boyutta (255 cc) , albümüme bakabilirsin..
merhaba bayanlar sesimi duyan var mıbende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. yazdıklarınızı okudum sizin kadar bilgili değilim ve çok korkuyorum benim hastane fobim var. çok şiddetli oluyor mu ağrılar
ben ozaman sizden baslasam
bende baksamdr. kimdi
Arkadaslar merhaba. Dun ameliyat oldum. Meme ucundan kas alti yuksek profil damla protez koyuldu 280cc. Suan icin boyutu gayet guzel ve istedigim gibi. Fakat biraz agrim var daha yeni oldugu tabi normal bu agrilar. Olmak isteyenler endiselenmesinler. Doktoruniza guvendikten sonra hic bir zorlugu kalmiyor. Cogu arkadasa nakoz mide bulantisi yapmis. Bana hic bisey olmadi. Serumum bittikten sonra istedigim herseyi yiyebilecegimi soylediler. Suan cok fazla bir agrim yok ama gerginligim cok icimdeki silikonlar dokunsam patliycakmis gibi sanki ama bugunu atlattiktan sonra agrilar ve gerginlikler azalicakmis. Cok mutluyum umarim isteyen herkesin olur :)
Geçmiş olsun, güle güle kullan cc boyutun ideal bir boyut sonuçtan memnun kalacaksın
ameliyatin nasil gecti? gecmis olsun. kime olmusun hatirladigima göre temmuzun ortasiydi dimi
Kızlar size hiç üşenmeden şu sıralar yaptığım bir şeyi anlatacağım.. Malum ben de sizler gibi meme yoksunuyum. Yani şöyle ki full destekli sütyenleri kullanıyorum anca varmış gibi görünüyor ufacık bir avuç içi kadar var. Neyse ben sırf bu yüzden geçen sene denize parmağımı bile sokmadım annemler gitti ben gitmek istemedim bahanem de şu oldu ben denizi pek sevmiyorum akşam oturmak daha güzel oluyo ama gündüz sevmiyorumpeeh oysa seviyorum yani.. geçen cumartesi pazara gittim bizim buralarda bi sosyete pazarı var anam bi baktım kapış kapış sütyenler satılıyor 10 liraya full+full destekli la senza halt etmiş yanında neyse.. Kaçırmadan aldım 2 3 tane arada bi tanesini gördüm böyle siyah üstü yaldızlı minik minik puantiyeli baktım kumaşına bikini kumaşı gibi. Birden bi yıldız parladı zihnimde dedim ben bunun askılarını kessem , başka dandik bi bikini üstü alıp onun iplerini buna diksem boyundan bağlamalı olsa, altına da siyah bi bikini altı alsam nasıl olur? Bugün bu dediklerimi uyguladım gittim kotondan bikini altı aldım siyah şöyle güzel bişey bir de üst aldım üstün iplerini benimkine diktim oldu valla annem dedi çok güzel oldu kimse anlamaz onun sütyen olduğunu. Artık denize girebilirim en azından boş bi görüntü yok var gibi oldu güzel de oldu. Ama ordaki o güzel renkli süslü püslü bikinileri gördükçe içim gitti ;( Bi gün dedim gelip burdan hiç denemeden alacağım çeşit çeşit. Hatta bi salaklık yaptım bi tane deneyeyim dedim küçüklerinden 34 beden en küçüğü o bile nasıl boş durdu tabi bana mı kalmış desteksiz bikini denemek...... Öyle işte kızlar yaşadığım maceralardan birini sizinle paylaşmak istedim . Mesleğimi elime alıp kendi paramı kazanmama 1 yıl kaldı inşallah bunları yaptırmam da bi 2 yılı bulur sanırım.. Bakalım .... Siz beni anlıyorsunuz ya bu beni çok mutlu ediyor yazayım dedim
Aranizda gogus buyutme islemi yaptirip sonuclarindan pisman olan varmi ??
birde su cc isine bi turlu aklim yetmiyor nedir bi kac cc kac beden demek??
Bende gogus buyutme dusunuyorum doktorla gorustuk resimlerimi yolladim ondan cevap bekliyorum sanirim 1 ay icinde karar verecegim ama cok korkuyorum
Simdiden tesekkurler
Arkadaslar merhaba. Dun ameliyat oldum. Meme ucundan kas alti yuksek profil damla protez koyuldu 280cc. Suan icin boyutu gayet guzel ve istedigim gibi. Fakat biraz agrim var daha yeni oldugu tabi normal bu agrilar. Olmak isteyenler endiselenmesinler. Doktoruniza guvendikten sonra hic bir zorlugu kalmiyor. Cogu arkadasa nakoz mide bulantisi yapmis. Bana hic bisey olmadi. Serumum bittikten sonra istedigim herseyi yiyebilecegimi soylediler. Suan cok fazla bir agrim yok ama gerginligim cok icimdeki silikonlar dokunsam patliycakmis gibi sanki ama bugunu atlattiktan sonra agrilar ve gerginlikler azalicakmis. Cok mutluyum umarim isteyen herkesin olur :)
Hayır olmadım henüz.15 yada 16 Temmuz gibi inşallah.Tarih yaklaştıkça stresim katlanıyor.Eşim çok abarttığımı söylüyor.ama elimde değil.Sonuçta ameliyat yani.Bakalım yaşıycaz ve görücez.İnşallah herkesin kalbinden geçtiği gibi olur.
Suan Goguslerim C cup ben DD istiyorum hatta biraz daha fazla olabilir cunku boy ve kilo normalin fazlasinda C cup bende hic yokmus gibi duruyorteknik cevap vermek gerekirse cc santimetreküp demek :))
yani gram olarak düşünebilirsin, mesela benim 255cc yani sağda 255 gr solda 255gr protez var.
kişiye göre, boyuna posuna, meme dokuna göre konan protez herkeste farklı bedenlerde duruyor. yani aslında doktorunla konuşman gereken 1 beden ya da 2 beden büyümesini istiyorum diye söylemek, cc'sini o senin yapına göre ayarlayacaktır.
mesela benim hiç göğüsüm yoktu, doktor 250 ile 275 arası protez koyucam ve b cup olacaksın demişti. sen şuan hangi beden giyiyorsun hangi beden olmak istiyorsun onları konuşun..
Ayrıca korkulacak hiç bi şey yok 3-5 gün sürüyo ağrısı sızısı, birinden mutlaka yardım alman gerekiyor tek başına iş yapamıyosun yatıp kalkamıyosun ama iyileştikten sonrası müthiş bi mutluluk..
Sonucundan "keşke daha büyük yaptırsaydım" diye pişmanlık duyanlar haricinde pişman olan görmedim sitede :)
keşke daha küçük olsaydı, çok dikkat çekiyor, üstüne yatamıyorum vs gibi yorumlarda var tabi. Bu yüzden ne istediğini çok iyi karar verip doktoruna çok iyi anlatmalısın, bunun haricinde hiçbişey düşünme..
Bol şans..
Geçmiş olsun cicişlerinle mutluluklar :)
pistachos nasılsın neler yaptın ameliyat tarihin ve diğer detaylar kesinleşti mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?