teknik cevap vermek gerekirse cc santimetreküp demek :))
yani gram olarak düşünebilirsin, mesela benim 255cc yani sağda 255 gr solda 255gr protez var.
kişiye göre, boyuna posuna, meme dokuna göre konan protez herkeste farklı bedenlerde duruyor. yani aslında doktorunla konuşman gereken 1 beden ya da 2 beden büyümesini istiyorum diye söylemek, cc'sini o senin yapına göre ayarlayacaktır.
mesela benim hiç göğüsüm yoktu, doktor 250 ile 275 arası protez koyucam ve b cup olacaksın demişti. sen şuan hangi beden giyiyorsun hangi beden olmak istiyorsun onları konuşun..
Ayrıca korkulacak hiç bi şey yok 3-5 gün sürüyo ağrısı sızısı, birinden mutlaka yardım alman gerekiyor tek başına iş yapamıyosun yatıp kalkamıyosun ama iyileştikten sonrası müthiş bi mutluluk..
Sonucundan "keşke daha büyük yaptırsaydım" diye pişmanlık duyanlar haricinde pişman olan görmedim sitede :)
keşke daha küçük olsaydı, çok dikkat çekiyor, üstüne yatamıyorum vs gibi yorumlarda var tabi. Bu yüzden ne istediğini çok iyi karar verip doktoruna çok iyi anlatmalısın, bunun haricinde hiçbişey düşünme..
Bol şans..