ayyy aynı sıkıntı benim doktorumda da öyle yaa.ne söylediğini anlayamıyorum tek tek herşeyi sorayım diyorum içimde bir korku oluyor hep ve unutup geri dönüyorum.öylece banyoo yapıyorsun hiç bir şey yapmıyorsun.kontrole gittiğinde kendisi çıkarıyor.ondan sonra başlıyorsun anibiyotikli merheme.sen hacettepede olmuştun değil mi?5. Gun bugun dr bana bisey demedi zaten lafi agzindan cimbizla aliyorum... amtibiyotikli krem hangisini kullandin?
Mentordan daha iyi olduğunu bilmiyordum ben
Evet hacettepede oldum aslinda dr ilgili biri aradigimda cvp veriyor sorularima ama ben nedense aramak istemiyorum. Benim ameliyat yerime kucuk kucuk stiker gibi bisey yapistirmis banyo yaparken onu cikar vs de demedi. Cikacak bisey de degil ayrica kendi cikaracak sanirim.ayyy aynı sıkıntı benim doktorumda da öyle yaa.ne söylediğini anlayamıyorum tek tek herşeyi sorayım diyorum içimde bir korku oluyor hep ve unutup geri dönüyorum.öylece banyoo yapıyorsun hiç bir şey yapmıyorsun.kontrole gittiğinde kendisi çıkarıyor.ondan sonra başlıyorsun anibiyotikli merheme.sen hacettepede olmuştun değil mi?
Daha normal sütyene geçmedim canım inşallah sütyenle birleşirler. Sporcu sütyeni kullanıyorum ama onlarla çok ayrık duruyor birleşmiyorDoktoruna sorsan iyi olur tatlım isim vermem doğru olmaz şimdi.. bantları çıkardın mı? Çıkarmadıysan şakın yukardan aşağıya doğru falan çekme. Yanlara doğru çekeceksin..
Sejnap cnm Allah kolaylık versin. Ayrıklık benim bildiğimde yapısal bir şey.. aslında küçük de değil ki seninkiler neden öyle oluyor sütyenle falan da mı dekolte oluşmuyor
Bende öyle umut ediyorum normal sütyene geçmedim hala belki normal sütyen takınca dediğin gibi birleşirAnladm canim dikkat et kendine, is durumu zor tabi, ayriklik yapisal herhalde ya baktim ben seninkilere simdi pek de ayrik degillr sanki normal sutyen kullaninca birlesir diye dusunuyorum
Benimkiler de ayrik ama sanki olk gunlere gore biraz daha birlestiler. Izler misin beni deDaha normal sütyene geçmedim canım inşallah sütyenle birleşirler. Sporcu sütyeni kullanıyorum ama onlarla çok ayrık duruyor birleşmiyor
İzlerim canım sende izle beniBenimkiler de ayrik ama sanki olk gunlere gore biraz daha birlestiler. Izler misin beni de
onlar iyileştirici özellikli bantlar canım dr çıkarıp gerekirse yeniliyor onları kontrole gittiğnde .suya da dayanıklılar onlarla banyo yapabilirsin canımEvet hacettepe
Evet hacettepede oldum aslinda dr ilgili biri aradigimda cvp veriyor sorularima ama ben nedense aramak istemiyorum. Benim ameliyat yerime kucuk kucuk stiker gibi bisey yapistirmis banyo yaparken onu cikar vs de demedi. Cikacak bisey de degil ayrica kendi cikaracak sanirim.
masaj olayı kişiye göre değişir bana masaj önermedi korse de aynı şekilde kimi dr 1 ay diyor kimi benim ki gibi 3 ay bu konuları doktoruna sor cnm..Tesekkurler kizlar banyo yaptim rahatladim resmen cok iyi geldi. Peki biz ne zaman bu cicislere msaja baslayacagiz ve sutyeni ne kadar kullanacagiz?
evet kuzu arion burda da var ama çoğunlukla mentor marka kullanılıyor, benim ki de mentor burdaki bir çok arkadaşında mentor..kizlar bisey sorcam, bekim dr sadece arion marka protezle calisiyor sizlere ne takildi ? arion markasini duyan var mi?
türkiyeden çekilmedi bu marka benim doktorum bana arionu seçenek olarak sundu çünkü 1 ay oldu ameliyat olalı.. bende kendisine ne kullandığını sordum (kendisi de silikon taktırmış) mentor diyince bende mentor istiyorum o zaman dedim.. sonuçta dr kendine ne kullandıysa daha iyidir gözüyle gördüm galiba :)Evet kaliteli bir protezdir, mentordan daha iyi. Ben arion istemiştim ama Türkiye'den çekildi, piyasaya mentor hakim. Bende de mentor var.
doktor bana bu daha iyi gibi bir seçenek sunmadı ama türkiye de dispiretörlük olarak mentorun daha yaygın olduğunu ürünün her türlü arkasında olduğunu söyledi..Mentordan daha iyi olduğunu bilmiyordum ben
Cnm drun kim birde resimlerini görmem mümkün müahh canim icimi rahatlattin ben zaten uzun sure tasimayacagim merdivenden indirmek arabaya bindirmek felan. olmadi 2. 3. hafta annemi yardima cagiririm annemle komsuyuz dipdibe oturuyoruz.
kesinlikle kötü bir marka değil sadece burda yaygın değil cnm ama kullananlar da var.. daha yumuşak olduğu burda bir topikte vardı hangi marka diye açılmış bir başlıkta.. için rahat olsun..Gunaydin kizlar
Bugun biraz fransiz ve belcika sitelerinden ARION marka protezleri arastirdim, icime su serpildi. Taktiran herkes cok cok memnun yumusakliginin cok iyi oldugunu durusunun cok cok dogal oldugunu soyluyorlar. birkac forumda taktiran bayanlarla konustum birisi 2010 yilinda taktirmis ve cook memnunmus bu beni mutlu etti cunku uzun vadeli de fikir almis oldum. diger hatunlar 6 5 4 3 2 1 yil gibi ve 3 ay 5 ay gibi birkac aydir taktirmis olan bayanlarda cok memnunlar. Benim Dr um sadece ARION marka kullandigi icin burda da surekli mentor duyup okudugum icin endiselenmistim dogrusu taninmayan bir markamidir diye
türkiyeden çekilmedi bu marka benim doktorum bana arionu seçenek olarak sundu çünkü 1 ay oldu ameliyat olalı.. bende kendisine ne kullandığını sordum (kendisi de silikon taktırmış) mentor diyince bende mentor istiyorum o zaman dedim.. sonuçta dr kendine ne kullandıysa daha iyidir gözüyle gördüm galiba :)
Ben ilk hafta en sıkıda kullandım, sonra en gevşeğe taktım :)Kızlar bu ameliyat sütyenini nasıl kullanmamız gerek çok mu sıkacağız rahat mı bırakacağız bilemedim ben bir akıl verin
Daha normal sütyene geçmedim canım inşallah sütyenle birleşirler. Sporcu sütyeni kullanıyorum ama onlarla çok ayrık duruyor birleşmiyor
Normalde isiya dayanikli bant takiliyor ya ondan yok bende normal.bi gazli bez var onu cikarmam mi gerekiyor yada tekrar gazli bez koymama gerek var mi