Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Xyz123xyz Xyz123xyz insallah gonlumuzce olur guzel guzel memislerimiz olur canim :KK31: cunku ben iyice kafayi bozdum, bu ameliyati olmadan duzelecegimi sanmiyorum :KK57::KK53:

Kızlar merhaba
Haftaya cuma sıkıntı cikmazsa ameliyat olucam.is durumu olarak kaç günde ise gidebiliriz.ve göğüs olarak ayrık mi olucak benimde

sunandrun sunandrun cnm ameliyattan kaç gün sonra duşa girdin? Ben 1 hafta sonra duş almıştım ve dr bantları çıkarmam gerektiğini söyledi. Dikişlere su değince bişey olmuyor. Duştan sonra dikişlere batikon ve bepanthen sürüyorum
Bende 5. Gun banyo yaptim ama benim.yara yerimde kucuk kucuk ameliyat bantlari var cikmiyor o. Banyo yaptiktsn sonra bende steril gazli bezle kapattim.tekrar

kızlar herkese tekrardan merhaba durum güncellemesi yapmaya geldiim
Ameliyat olalı 27 gün olmuş ben zaten çok iyidim ama burada olmadığım süreçtede hiç bir sorun yaşamadım.
3.gün araba kullandım 1 hafta dolmadan gardrop temizliğine bile giriştim...

Ameliyat olmadan önce büyük olmasından çok korkan biriydim L limette bilir:) şuan 365cc bile az geliyor 400 olurmuş diyorum bu tatminsizlik olarak algılanmasın arada uçurum farklar yokmuş o yüzden abartı olmasından korkmadan ısrarla büyük ölçü isteyin derim bende tecrübelerime dayanarak
buarada ölçüm ameliyattan önce 75B iken 365 silikonla 75D - 80C oldum . Kıyafetlerim hala aynı gömleklerime bil girebiliyorum ve en önemlisi ben söylemeden anlayan çıkmadı henüz

Güncel fotoğrafımıda ekledim tüm kızları öperim sevgilerle
Izlermisin fotograflarına bakmak isterim benimde 15 gün oldu sende benim resimlerime bakabilirsin bu arada katılıyorum benimde 375 cc keske 400 olsaymis dedim bide bunun ödemi gidicek baya dogal olucak kimse korkmasın bide yuksek profil benimki anlayan yok ciplakken tabiki arada dunyalar kadar fark var ama benimde kiyafetlerim degismedi abes bi durum yok

Izlermisin fotograflarına bakmak isterim benimde 15 gün oldu sende benim resimlerime bakabilirsin bu arada katılıyorum benimde 375 cc keske 400 olsaymis dedim bide bunun ödemi gidicek baya dogal olucak kimse korkmasın bide yuksek profil benimki anlayan yok ciplakken tabiki arada dunyalar kadar fark var ama benimde kiyafetlerim degismedi abes bi durum yok
Aynen, hiç fark edilmiyor dışardan. Ben de keşke 400 cc yaptırsaydım diyorum

istanbul veya kocaeli de ben de büyütme ameliyatı istiyorum.zor karar verdim ama artık istiyorum var mı bu cevrede güvenilir bir hastane ve hekim?

Merhaba ben izmirde cemil tugaya oldum. Farklı bir konu olursa nacizane yardımcı olmak isterim dilerim en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz:)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...t-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Bakın,bu linkte ameliyat olanlar,doktorları,ameliyat şehri ve ameliyat bilgileri linkleri ile paylaşılmış. Size yardımcı olacaktır :KK66:
teşekkürederim arzum ama linkleri tıklayınca hiç bir bilgi açılmadan anasayfaya atıyor.

Slm kızlar, ameliyat faturası ve raporu nasıl oluyor ve içersinde tam ne yazıyor. Yurt dışında olan arkadaşlar bu faturanın vergi dairesinden geri dönüşümü olabiliyormu. Veya örnek bi ameliyat raporu gönderebilmisiniz.

X