5. Gun bugun dr bana bisey demedi zaten lafi agzindan cimbizla aliyorum... amtibiyotikli krem hangisini kullandin?Hayır gazlı bezi tekrar koyma koyacaksan da temiz kullanılmamış bir gazlı bez koy
Kaçıncı gün canım sorun olmaz zaten bantları banyoda çıkarıyorsun bana o bantları çıkarıp antibiyotikli krem sürmemi istemişti. 3. Gün duşumu almıştım
Kizlar banyo yaparken dikis yerlerine su gelse bisey olur mu dr bana isiya dayanikli bantta takmadi gerçi ben izlere bakmaya cesaret edemiyorum bile
Bence bunlari doktorunuza sorun en kesin olani, banyo yapin dediyse tabi yapabilirsiniz burada herkes farkli tecrubelere sahip benim bant vardi su almadi yaptim bi arkadas onbes gun yapmamisti, yani herkesin dikisi farkli, masaj da ayni sekilde doktora sorun mutlakaTesekkurler kizlar banyo yaptim rahatladim resmen cok iyi geldi. Peki biz ne zaman bu cicislere msaja baslayacagiz ve sutyeni ne kadar kullanacagiz?
kizlar bisey sorcam, bekim dr sadece arion marka protezle calisiyor sizlere ne takildi ? arion markasini duyan var mi?
canim niye cekildigini biliyomusun? mentordan daha mi pahali acaba ondan miEvet kaliteli bir protezdir, mentordan daha iyi. Ben arion istemiştim ama Türkiye'den çekildi, piyasaya mentor hakim. Bende de mentor var.
İyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiPerii7777 canim sen nasil oldun agri durumunu sordun mu doktora ne dedi
canim niye cekildigini biliyomusun? mentordan daha mi pahali acaba ondan mi
İyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiözellikle şu ayrıklık konusunu. Bi türlü beğenemedim göğüslerimi çok ayrık geliyorlar yakası açık giyinince eğildiğimde bile bomboş gözüküyor hani minnacık bi meme varmış da ortası bomboş kenarlara doğru ufacıcık bir görüntü oluşuyor eğildiğimde bi de dik durduğumda daha vahim hiç dekolte yok en büyük hayalim çatalım olmasıydı
Merhaba beni de izler misiniz benimkiler de şuan biraz ayrıkİyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiözellikle şu ayrıklık konusunu. Bi türlü beğenemedim göğüslerimi çok ayrık geliyorlar yakası açık giyinince eğildiğimde bile bomboş gözüküyor hani minnacık bi meme varmış da ortası bomboş kenarlara doğru ufacıcık bir görüntü oluşuyor eğildiğimde bi de dik durduğumda daha vahim hiç dekolte yok en büyük hayalim çatalım olmasıydı
doktorun bilgi vermedi mi canım sana.herkesin süreci farklı burada kimi 2.gün banyo yaptı kimi15,gün kimine masaj verdi dr lar kimine vermediTesekkurler kizlar banyo yaptim rahatladim resmen cok iyi geldi. Peki biz ne zaman bu cicislere msaja baslayacagiz ve sutyeni ne kadar kullanacagiz?
sütyen takınca birleşmiyor mu peki canım@sejnapİyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiözellikle şu ayrıklık konusunu. Bi türlü beğenemedim göğüslerimi çok ayrık geliyorlar yakası açık giyinince eğildiğimde bile bomboş gözüküyor hani minnacık bi meme varmış da ortası bomboş kenarlara doğru ufacıcık bir görüntü oluşuyor eğildiğimde bi de dik durduğumda daha vahim hiç dekolte yok en büyük hayalim çatalım olmasıydı
bence druna bi sor canım hepsi farklı bir şeyler söylüyor yanlış birşey yapma5. Gun bugun dr bana bisey demedi zaten lafi agzindan cimbizla aliyorum... amtibiyotikli krem hangisini kullandin?
Tatlım doktorum tam bir ay dolunca masaja başlattı ama daha erken başlatanlarda var . Sporcuyu da 3 ay kadar çıkarmadan kullanmaliymisimTesekkurler kizlar banyo yaptim rahatladim resmen cok iyi geldi. Peki biz ne zaman bu cicislere msaja baslayacagiz ve sutyeni ne kadar kullanacagiz?
Anladm canim dikkat et kendine, is durumu zor tabi, ayriklik yapisal herhalde ya baktim ben seninkilere simdi pek de ayrik degillr sanki normal sutyen kullaninca birlesir diye dusunuyorumİyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiözellikle şu ayrıklık konusunu. Bi türlü beğenemedim göğüslerimi çok ayrık geliyorlar yakası açık giyinince eğildiğimde bile bomboş gözüküyor hani minnacık bi meme varmış da ortası bomboş kenarlara doğru ufacıcık bir görüntü oluşuyor eğildiğimde bi de dik durduğumda daha vahim hiç dekolte yok en büyük hayalim çatalım olmasıydı
CANIM mümkünse Montor tercih eden bir doktor bulsan iyi olur. FDA onaylı olmasına dikkat et ben o markayı duydum ama çok bilgim Yok maalesefkizlar bisey sorcam, bekim dr sadece arion marka protezle calisiyor sizlere ne takildi ? arion markasini duyan var mi?
Mentordan daha iyi olduğunu bilmiyordum benEvet kaliteli bir protezdir, mentordan daha iyi. Ben arion istemiştim ama Türkiye'den çekildi, piyasaya mentor hakim. Bende de mentor var.
Doktoruna sorsan iyi olur tatlım isim vermem doğru olmaz şimdi.. bantları çıkardın mı? Çıkarmadıysan şakın yukardan aşağıya doğru falan çekme. Yanlara doğru çekeceksin..5. Gun bugun dr bana bisey demedi zaten lafi agzindan cimbizla aliyorum... amtibiyotikli krem hangisini kullandin?
Sejnap cnm Allah kolaylık versin. Ayrıklık benim bildiğimde yapısal bir şey.. aslında küçük de değil ki seninkiler neden öyle oluyor sütyenle falan da mı dekolte oluşmuyorİyiyim canım ağrım hafifledi sanırım zorlamadan oluyor ağır bir işte çalışıyorum. Dr uma sormadım bu cuma kontrolüm var toplu halde sorcam herşeyiözellikle şu ayrıklık konusunu. Bi türlü beğenemedim göğüslerimi çok ayrık geliyorlar yakası açık giyinince eğildiğimde bile bomboş gözüküyor hani minnacık bi meme varmış da ortası bomboş kenarlara doğru ufacıcık bir görüntü oluşuyor eğildiğimde bi de dik durduğumda daha vahim hiç dekolte yok en büyük hayalim çatalım olmasıydı