Benim 390 damla doğal olsun istedimteşekkürler canımSığsaydı sende derdin bu sefer 450 olsun diye
Senin kaç takıldı
Memnunum çok bombeli istrmiştim dekolte dolgun olsun dedim ama niye 450 sığmdı diye hayıflanıyorum
cnm 10.günden sonra evin içinde taşır vaziyete geliyorsun ama benim 1 ayım doldu geçen hafta sonu 3 sokak aşağı yürüdüm diye memeler 2 gün şişti ve ağrı yaptı.. 18 aylık oğlum 12,700 gr ağırlığında.. yani en az 2 ay bence uzun vadede taşımak mümkün değil ama ilk 10 günden sonra evin içinde tüm ihtiyaçlarını karşıladım odadan odaya taşıma banyosu vs. gibi..kucuk yasta bebisi olan hatunlar size bir sorum var. benim 15 aylik bebisim var 12 kg civarinda. bizim ev 2 katli ve yukari kat ta odalarimiz bulunuyor.simdi benim ameliyat olacagim hafta esim tatilde olcak. ama ondan sonraki haftalar ben bebisimi besiginden nasil cikarcam merdivenleri nasil indircem kucagima almadan arabaya nasil bindirip kaynanama goturcem. calismak sorun degil ilk 3 hafta sadece hafif isleri alir yaparim fakat oglumu kucagima almadan bu islerimi nasil yapicam bilmiorum. kisa sureli kucaga almak zararlimidir yinede acaba
ahh canim icimi rahatlattin ben zaten uzun sure tasimayacagim merdivenden indirmek arabaya bindirmek felan. olmadi 2. 3. hafta annemi yardima cagiririm annemle komsuyuz dipdibe oturuyoruz.cnm 10.günden sonra evin içinde taşır vaziyete geliyorsun ama benim 1 ayım doldu geçen hafta sonu 3 sokak aşağı yürüdüm diye memeler 2 gün şişti ve ağrı yaptı.. 18 aylık oğlum 12,700 gr ağırlığında.. yani en az 2 ay bence uzun vadede taşımak mümkün değil ama ilk 10 günden sonra evin içinde tüm ihtiyaçlarını karşıladım odadan odaya taşıma banyosu vs. gibi..
415 leri görmek isterimAynen çok fark yok bende korkuyodum sonra dedimki bi kere olucam oldumu tam olsun dedim doktora 400 aşğısı istrmem dedimbana 415 cc taktı hatta 450 yi denedi ama 450 yakışmaış memeer şaşı durmuş 415 uygun görmüş şuan memnunum çok doğal bombeli duruyo ama doyumsuzuz acaba 450 nasıl olurdu diye aklımda kaldı
Her turlu yaptir canim. Bir sekilde 2 ay gecer. Kafaya koyunca artik kimse tutamiyor insani bilirim :))V -violet canim hepimiz guzeliz masallah
A aslize sagol gulum
S sukufe90 canim esim ilk hafta yanimda olacak ondan sonra iyi kotu kendim idare edecegim annemle dipdibe oturuyoruz 20 yasinda kiz kardesim var onlar yardimci olacaklar. annem kizkardesim 2 cok yakin arkadasim ve esimden baska hic kimse bilmicek . Birde sizler tabiki
bitsedegitsekya kuzu biliyorum zor olacagini ama yinede kucaga alamama konusuna uzulmuyorum degil yani. yoksa agridan sizidan korkmuyorum. ameliyat olacagimi bilen arkadaslarimdan bitanesi ameliyat tarihine kadar ogluna merdivenleri popisiyle oturarak inmeyi ogret hem oyun gibi olur sever hemde kucagina almak zorunda kalmazsin dedi onu denicem insallah ogrenir kuzum
Ben cildirmistim resmen. Son 3 ayim meme bakmakla gectikimse anlayamaz bizi
Kesinlikle bebegim. Iyi ki iyi ki iyikiiii bin kere iyi kiiValla kızlar şunu anladım memesiz durduğuna değmezsenelerdir niye yaptırmamışım neden aklıma gelmemiş böyle ezik gezmişim anlamadım 2016 yılında olan en güzel şey memelerim bu arada kadınlar kulübü nünde payı büyük haksızmıyım kızlar 77CEYLAN Larimar bitsedegitsekya L limette M Memontil miraculous Aleph87 Tiramisu35 veeee memetörümüz arzum77 ve aklıma gelmeyen hepinizzzz
Beni de takibe alirmisinizEttim tabi:)
Aynen tatlımValla kızlar şunu anladım memesiz durduğuna değmezsenelerdir niye yaptırmamışım neden aklıma gelmemiş böyle ezik gezmişim anlamadım 2016 yılında olan en güzel şey memelerim bu arada kadınlar kulübü nünde payı büyük haksızmıyım kızlar 77CEYLAN Larimar bitsedegitsekya L limette M Memontil miraculous Aleph87 Tiramisu35 veeee memetörümüz arzum77 ve aklıma gelmeyen hepinizzzz
Nasıl yani bant varmı dikiş yerinde? eğer varsa bişey olmaz banyodan sonra kurutma makinasının soğuk tarafıyla kurut bant olan yerleriKizlar banyo yaparken dikis yerlerine su gelse bisey olur mu dr bana isiya dayanikli bantta takmadi gerçi ben izlere bakmaya cesaret edemiyorum bile
Normalde isiya dayanikli bant takiliyor ya ondan yok bende normal.bi gazli bez var onu cikarmam mi gerekiyor yada tekrar gazli bez koymama gerek var miNasıl yani bant varmı dikiş yerinde? eğer varsa bişey olmaz banyodan sonra kurutma makinasının soğuk tarafıyla kurut bant olan yerleri
Kaçıncı gün canım sorun olmaz zaten bantları banyoda çıkarıyorsun bana o bantları çıkarıp antibiyotikli krem sürmemi istemişti. 3. Gün duşumu almıştımKizlar banyo yaparken dikis yerlerine su gelse bisey olur mu dr bana isiya dayanikli bantta takmadi gerçi ben izlere bakmaya cesaret edemiyorum bile
Hayır gazlı bezi tekrar koyma koyacaksan da temiz kullanılmamış bir gazlı bez koyNormalde isiya dayanikli bant takiliyor ya ondan yok bende normal.bi gazli bez var onu cikarmam mi gerekiyor yada tekrar gazli bez koymama gerek var mi