Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cnm 10.günden sonra evin içinde taşır vaziyete geliyorsun ama benim 1 ayım doldu geçen hafta sonu 3 sokak aşağı yürüdüm diye memeler 2 gün şişti ve ağrı yaptı.. 18 aylık oğlum 12,700 gr ağırlığında.. yani en az 2 ay bence uzun vadede taşımak mümkün değil ama ilk 10 günden sonra evin içinde tüm ihtiyaçlarını karşıladım odadan odaya taşıma banyosu vs. gibi..

V -violet canim hepimiz guzeliz masallah
A aslize sagol gulum
S sukufe90 canim esim ilk hafta yanimda olacak ondan sonra iyi kotu kendim idare edecegim annemle dipdibe oturuyoruz 20 yasinda kiz kardesim var onlar yardimci olacaklar. annem kizkardesim 2 cok yakin arkadasim ve esimden baska hic kimse bilmicek . Birde sizler tabiki

bitsedegitsekya kuzu biliyorum zor olacagini ama yinede kucaga alamama konusuna uzulmuyorum degil yani. yoksa agridan sizidan korkmuyorum. ameliyat olacagimi bilen arkadaslarimdan bitanesi ameliyat tarihine kadar ogluna merdivenleri popisiyle oturarak inmeyi ogret hem oyun gibi olur sever hemde kucagina almak zorunda kalmazsin dedi onu denicem insallah ogrenir kuzum

ahh canim icimi rahatlattin ben zaten uzun sure tasimayacagim merdivenden indirmek arabaya bindirmek felan. olmadi 2. 3. hafta annemi yardima cagiririm annemle komsuyuz dipdibe oturuyoruz.

415 leri görmek isterim

Her turlu yaptir canim. Bir sekilde 2 ay gecer. Kafaya koyunca artik kimse tutamiyor insani bilirim :))

bitsedegitsekya aynen canim deli gibi oldum resmen su son zamanlar oyle internetten meme resimlerine, protez markalarina cesitlerine bakiyorum gece gunduz. esim sen iyice kafayi yedin meme yiyip meme iciyosun diyo elime telefonu alinca iddiaya girerim meme bakcaksin diyo

Kesinlikle bebegim. Iyi ki iyi ki iyikiiii bin kere iyi kii ve tabiki KKya ve tanismadan kaynastigimiz herkeseee

Aynen tatlım keşke daha önce yaptırsaymışım.

Kizlar banyo yaparken dikis yerlerine su gelse bisey olur mu dr bana isiya dayanikli bantta takmadi gerçi ben izlere bakmaya cesaret edemiyorum bile

Kizlar banyo yaparken dikis yerlerine su gelse bisey olur mu dr bana isiya dayanikli bantta takmadi gerçi ben izlere bakmaya cesaret edemiyorum bile
Nasıl yani bant varmı dikiş yerinde? eğer varsa bişey olmaz banyodan sonra kurutma makinasının soğuk tarafıyla kurut bant olan yerleri

Nasıl yani bant varmı dikiş yerinde? eğer varsa bişey olmaz banyodan sonra kurutma makinasının soğuk tarafıyla kurut bant olan yerleri
Normalde isiya dayanikli bant takiliyor ya ondan yok bende normal.bi gazli bez var onu cikarmam mi gerekiyor yada tekrar gazli bez koymama gerek var mi

Kaçıncı gün canım sorun olmaz zaten bantları banyoda çıkarıyorsun bana o bantları çıkarıp antibiyotikli krem sürmemi istemişti. 3. Gün duşumu almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…