Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen çok fark yok bende korkuyodum sonra dedimki bi kere olucam oldumu tam olsun dedim doktora 400 aşğısı istrmem dedim bana 415 cc taktı hatta 450 yi denedi ama 450 yakışmaış memeer şaşı durmuş 415 uygun görmüş şuan memnunum çok doğal bombeli duruyo ama doyumsuzuz acaba 450 nasıl olurdu diye aklımda kaldı

Ya bir bucuk ayi gecti biri hala sert, digeri masaj yapmadan bile yumusak, ay ne zaman yumusayacak ya korkuyorum
Canım yaa benimde aynen öyle 1 buçuk ayı geçti önceden sağ taraf büyüktü şimdi küçüldü yumuşadı sol tarafımda 2 gündür ağrı şişlik var acaba neden böyle oluyor bi anlam veremedim

Bana da 415 sığmamış benim de onda aklım kaldı güle güle kullan

Benim hala sag taraf garip hafif agri yapti dustan sonra bugun daha sertlesti ikisi ayni degil ama aciklayamiyorum tam ne hissettigimi sadece sertlik de degil

M Memontil Sihirlii kizlar bende en az 350 dicem, kucuk olup mutsuz olmaktan korkuyorum. dogal dursun diye damla sorcam fakat buyuk dolgun olsun istiyorum fazla asiriya kacmadan

kucuk yasta bebisi olan hatunlar size bir sorum var. benim 15 aylik bebisim var 12 kg civarinda. bizim ev 2 katli ve yukari kat ta odalarimiz bulunuyor.simdi benim ameliyat olacagim hafta esim tatilde olcak. ama ondan sonraki haftalar ben bebisimi besiginden nasil cikarcam merdivenleri nasil indircem kucagima almadan arabaya nasil bindirip kaynanama goturcem. calismak sorun degil ilk 3 hafta sadece hafif isleri alir yaparim fakat oglumu kucagima almadan bu islerimi nasil yapicam bilmiorum. kisa sureli kucaga almak zararlimidir yinede acaba

teşekkürler canım Sığsaydı sende derdin bu sefer 450 olsun diye
Senin kaç takıldı
Memnunum çok bombeli istrmiştim dekolte dolgun olsun dedim ama niye 450 sığmdı diye hayıflanıyorum
Dün Volkan hocaya gittik. Bi arkadaşımın kızı meme büyütme olacak. Henüz 19 yaşında. Dr ameliyat olabileceğini söyledi. Hani ofiste deneme protezleri var ya, tek tek denedi onları. Bir anda içim bi tuhaf oldu. Kızımız o deneme protezlerini takarken bile o kadar mutluydu ki canımmmm kıyamammm dedim içimden. Onu ancak ben anlardım çünkü.Memesiz günlerim geldi aklıma

Canim maalesef 2 ay kucaga alamayacagiz. Zaten istesen de olmuyor. Benim 10 gun oldu. Cok zor durumda kalinca şoyke bi alip hemen birakiyorum. Bir yerden bir yere tasimak mumkun degil, hemen agri oluyor. Larimar yakin zamanda bunu deneyimledi, o da yardimci olur sana. Hevesini asla kirmak istemem ama gercekler boyle. Beni en cok zorlayan bebegimi kucagimda tasiyamamak oldu, agri sizi 2. Planda kaldi.

Kisa sureli sorun olmayabilir ilk haftadan sonra ama acisini hissedersiniz, bir de yaninizda esiniz olmasa da baskasi olacak mi bence o daha onemli ilk hafta icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…