Beni izlermisinSeninle ayni boy kilodayiz dr bana 250 cc koymus ben vucuduma olabilecek en buyuk ve dogal olani demistim simdi gozume kucuk gorunuyor bence seninki iyidir
Aynen çok fark yok bende korkuyodum sonra dedimki bi kere olucam oldumu tam olsun dedim doktora 400 aşğısı istrmem dedimkızlar herkese tekrardan merhaba durum güncellemesi yapmaya geldiim
Ameliyat olalı 27 gün olmuş ben zaten çok iyidim ama burada olmadığım süreçtede hiç bir sorun yaşamadım.
3.gün araba kullandım 1 hafta dolmadan gardrop temizliğine bile giriştim...
Ameliyat olmadan önce büyük olmasından çok korkan biriydim L limette bilir:) şuan 365cc bile az geliyor 400 olurmuş diyorum bu tatminsizlik olarak algılanmasın arada uçurum farklar yokmuş o yüzden abartı olmasından korkmadan ısrarla büyük ölçü isteyin derim bende tecrübelerime dayanarak
buarada ölçüm ameliyattan önce 75B iken 365 silikonla 75D - 80C oldum . Kıyafetlerim hala aynı gömleklerime bil girebiliyorum ve en önemlisi ben söylemeden anlayan çıkmadı henüz
Güncel fotoğrafımıda ekledim tüm kızları öperim sevgilerle
Canım yaa benimde aynen öyle 1 buçuk ayı geçti önceden sağ taraf büyüktü şimdi küçüldü yumuşadı sol tarafımda 2 gündür ağrı şişlik varYa bir bucuk ayi gecti biri hala sert, digeri masaj yapmadan bile yumusak, ay ne zaman yumusayacak ya korkuyorum
Bana da 415 sığmamış benim de onda aklım kaldıAynen çok fark yok bende korkuyodum sonra dedimki bi kere olucam oldumu tam olsun dedim doktora 400 aşğısı istrmem dedimbana 415 cc taktı hatta 450 yi denedi ama 450 yakışmaış memeer şaşı durmuş 415 uygun görmüş şuan memnunum çok doğal bombeli duruyo ama doyumsuzuz acaba 450 nasıl olurdu diye aklımda kaldı
slm cnm hoşgeldin.. resim yükleyebildin miDr bana 250 cc koydu ben napiyim
Benim hala sag taraf garip hafif agri yapti dustan sonra bugun daha sertlesti ikisi ayni degil ama aciklayamiyorum tam ne hissettigimi sadece sertlik de degilCanım yaa benimde aynen öyle 1 buçuk ayı geçti önceden sağ taraf büyüktü şimdi küçüldü yumuşadı sol tarafımda 2 gündür ağrı şişlik varacaba neden böyle oluyor bi anlam veremedim
teşekkürler canımBana da 415 sığmamış benim de onda aklım kaldıgüle güle kullan
işte bu sözler çok mutlu ediyor insanı. memişli güzel hatunlar....selam hepinize KK nin guzel memisli guzel hatunlari
Canımmmmmmmutluluk2015 nerelerdesin canım :)
Dün Volkan hocaya gittik. Bi arkadaşımın kızı meme büyütme olacak. Henüz 19 yaşında. Dr ameliyat olabileceğini söyledi. Hani ofiste deneme protezleri var ya, tek tek denedi onları. Bir anda içim bi tuhaf oldu. Kızımız o deneme protezlerini takarken bile o kadar mutluydu kiteşekkürler canımSığsaydı sende derdin bu sefer 450 olsun diye
Senin kaç takıldı
Memnunum çok bombeli istrmiştim dekolte dolgun olsun dedim ama niye 450 sığmdı diye hayıflanıyorum
Sanada selam canimselam hepinize KK nin guzel memisli guzel hatunlari
Canim maalesef 2 ay kucaga alamayacagiz. Zaten istesen de olmuyor. Benim 10 gun oldu. Cok zor durumda kalinca şoyke bi alip hemen birakiyorum. Bir yerden bir yere tasimak mumkun degil, hemen agri oluyor.kucuk yasta bebisi olan hatunlar size bir sorum var. benim 15 aylik bebisim var 12 kg civarinda. bizim ev 2 katli ve yukari kat ta odalarimiz bulunuyor.simdi benim ameliyat olacagim hafta esim tatilde olcak. ama ondan sonraki haftalar ben bebisimi besiginden nasil cikarcam merdivenleri nasil indircem kucagima almadan arabaya nasil bindirip kaynanama goturcem. calismak sorun degil ilk 3 hafta sadece hafif isleri alir yaparim fakat oglumu kucagima almadan bu islerimi nasil yapicam bilmiorum. kisa sureli kucaga almak zararlimidir yinede acaba
Kisa sureli sorun olmayabilir ilk haftadan sonra ama acisini hissedersiniz, bir de yaninizda esiniz olmasa da baskasi olacak mi bence o daha onemli ilk hafta icinkucuk yasta bebisi olan hatunlar size bir sorum var. benim 15 aylik bebisim var 12 kg civarinda. bizim ev 2 katli ve yukari kat ta odalarimiz bulunuyor.simdi benim ameliyat olacagim hafta esim tatilde olcak. ama ondan sonraki haftalar ben bebisimi besiginden nasil cikarcam merdivenleri nasil indircem kucagima almadan arabaya nasil bindirip kaynanama goturcem. calismak sorun degil ilk 3 hafta sadece hafif isleri alir yaparim fakat oglumu kucagima almadan bu islerimi nasil yapicam bilmiorum. kisa sureli kucaga almak zararlimidir yinede acaba